Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Omluva za dlouhý výpadek
Autor Zpráva
Víťa
Administrátor
# Zasláno: 1 Dub 2012 12:48
- Nahlásit

Omlouváme se za dlouhý výpadek našich stránek. Náš poskytovatel hostingu nám včera večer během (nehlášeného) přesunu na nový server "někam schoval" všechna data z databází. Prostě databáze přestaly existovat, nebyly na původním serveru, ani na novém. Po vyjasnění situace (co se to vlastně stalo) a pracném obnovení ze záloh, to pak celé spadlo ještě jednou. No teď už snad bude všechno v pořádku

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 12:52
- Nahlásit

No, tk snad už bude dobře

worick
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 13:29
- Nahlásit

sem se hnusně lekla, že je to všechno v pr.... Díky

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 1 Dub 2012 14:17
- Nahlásit

sem se hnusně lekla, že je to všechno v pr.
Tak zle snad nebude, web se pravidelně zálohuje, takže i kdyby měl poskytovatel hostingu nějaké velké problémy, není problém přesunout celý cz-pes.cz někam jinam, jen bysme měli zase několikahodinový výpadek....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 15:20 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Víťa

v pohodě Víťo, já ti odpouštím....pro tentokrát

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Myslela jsem, že to nejede mě. A ono to nejelo u zdroje. Chápu správně, že nezmizelo vůbec nic? To asi ne, to by se muselo zálohovat furt a furt..

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:41
- Nahlásit

Možná zmizely některé příspěvky ze včerejška. Databáze jsem obnovoval ze včerejší zálohy. Navíc se náš poskytovatel hostingu rozhodl přesunout nám web bez předchozího upozornění a zrovna v den kdy jsme byli mimo domov. Mohli jsme jen sledovat na tabletu, jak cz-pes střídavě jde a nejde a pak jak zmizela databáze. Pak byl dost problém nahrát tu 0,5 GB zálohu diskuse zpět do databáze, protože jejich administrace nemohla skousnout tak velký soubor.
Zálohuje se furt a furt (automaticky), protože člověk nikdy neví...

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:46
- Nahlásit

Víťa
A ja nejdriv myslela, ze se cztko pripojilo vcera k Hodine Zeme. Dobre, ze to zase funguje.

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:48
- Nahlásit

Zmizelo moje nadávání na sobotní situaci na budějovické výstavě, ale to není zas tak důležité, protože kdo tam byl, tak to musel vidět

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:51
- Nahlásit

Tak si tam jdeme zanadávat teď...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 16:55
- Nahlásit

Víťa
Vzhledem k tomu, že jsem sem včera vůbec nic nepsala (nebo nic podstatného), tak vůbec nevadí, když něco zmizlo. Páč to, co tu plkají za nesmysly ostatní, není nikterak důležité.
- smajlík speciálně pro Fifi, aby mi zase nemusela vytýkat, že je nepoužívám a pak tomu nikdo nerozumí...

Jinak mě se dneska pokusil zabít mobilní telefon. Už mě štve 3 roky: pravidelně mi přerušuje nejdůležitější hovory, okamžitě maže všechny ztracené i proběhlé hovory z čísel, které nezná, a nezaznamená ani to, že nějaký ztracený hovor byl, stále hlásí ztrátu signálu, hned nato zdechne a nejde několik minut nahodit... a tak. Dneska měl ale majštrštyk. Dneska mi totiž nahlásil den 2. 4.! Málem mě trefil šlak, že mi opravdu někam zmizel jeden den a nestihnu těch cca 8 daňových přiznání, které mi ještě schází udělat do pondělí.
Podepsal si ortel smrti, hajzl. Ve středu povalí na mobilový hřbitov.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:13
- Nahlásit

Víťo, díky moc ... už jsem se lekla, že "psa" napadl vir.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2012 22:18
- Nahlásit

Vlčáčková

Vzhledem k tomu, že jsem sem včera vůbec nic nepsala (nebo nic podstatného), tak vůbec nevadí, když něco zmizlo. Páč to, co tu plkají za nesmysly ostatní, není nikterak důležité

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání