| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:30
- Nahlásit
Když jsem byla malá holka, nosila se na hlavě kšiltovka, nebo kšilt, co měl kšiltík ze zeleného čehosi průhledného a zbytek byla bílá látka.
Za chvíli tu je sluníčko a já už sluneční brýle mít nemůžu, neboť s nimi nic nevidím ) a takovejhle kšiltík by se mi dneska hodil na vychajdách.......na netu jsem nic nenašla- náhodou nemjí někde u vás?????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:40
- Nahlásit
žanda
tohle by ti nestačilo? http://www.1textil.cz/detail/ksilt-visor/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:45
- Nahlásit
Maya
no asi stačit bude muset )
chtěla jsem tam tu slídu- tohle je klasika, co ji mají všude )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:02
- Nahlásit
žanda
Jo, měl to na hlavě kunshistorik Fábera z Pupenda )))
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jsem ostuda,ale pupendo jsem neviděla (
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:21 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
Co tohle?
http://www.kebabstore.cz/cepice-klobouky/ksilt-ruz ovy.html
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:30
- Nahlásit
ammy
to bude ono ) díky, chtěla jsem "zabarvit" své brýle, který jsou čírý. díky..
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:36
- Nahlásit
Není zač!
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 16:44
- Nahlásit
žanda
já už sluneční brýle mít nemůžu, neboť s nimi nic nevidím
Nevidíš kvůli barvě skel nebo dioptriím...?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 07:35
- Nahlásit
LucieS
dioptriiím- a nemám zabarvovací, neboť jsem si teď nechala udělat multifokály a to nebylo zrovna laciný,tak že druhý brejle zatím nebudou....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 08:24
- Nahlásit
žanda
presne tu zelenou ksiltku sme jako decka meli a v lete nosivali ja teda na zatmavovaci skla uz nedam dopustit, i kdyz obcas sou na obtiz, kdyz je vhodne aby ti slo dobre videt do obliceje a zrovna nejak zasviti slunko (hlavne v zime) a brejle zcernaj a vypadas pak jak arogatni idiot
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 08:35
- Nahlásit
cernej caj
já se u těch obojetných brýlích nějak bála, že si namelu kokos, když mi ještě ztmavnou......kdybych věděla, že se s nima zkamarádím do druhýho dne, možná jsem do toho šla.....takhle mám jen takový klipy,co nasadíš na skla,když svítí-ale to musí svítít pořád, ne když sluníčko zalejzá a vylejzá )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:14
- Nahlásit
Jak to tak čtu, tak jsem fakt vděčná za čočky.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:15
- Nahlásit
Holky, já brejle nemám, ale stejně nosím do přírody skoro zásadně jen kšilty. Mám pocit, že přes tmavý skla nějak blbě vidím a mění mi to prostorové vnímání. Není nad kšilt!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:27
- Nahlásit
tak mě se nezatmavujou nějak extra a zvykla sem si na to taky hrozně rychle. Já chtěla zatmavovací, protože hodně jezdím na kole (s helmou, ne kšiltkou a v létě hlavně pak na silnici je extrémně nepříjemné, když to slunko svítí blbě a do obličeje... jinak je fakt,že obyč kšiltku nosím taky, ale spíš proti dešti
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:18
- Nahlásit
pawLINka
když já bych je asi nikdy pak už nevyndala )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:35
- Nahlásit
žanda
když já bych je asi nikdy pak už nevyndala)
Ti klidně zaručím, že vyndala. Zvlášť ze začátku by tě začaly řezat a pálit oči už po pár hodinách, tak bys ani nepřemýšlela nad tím, že musíš do toho oka sáhnout.
Pro mě jsou brýle takové omezení v životě, že jsem šťastná za čočky.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:43
- Nahlásit
pawLINka
no, možná na ven s hafanama....a pak si oko vydloubnu )
do práce asi multifokální čočky nedělaj, (možná i jo, netuším), a stejně by to bylo o jedněch brejlích....
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:47
- Nahlásit
žanda
Já nemám zatmavovací, ale mám brýle dvoje, obyč a k tomu tmavé dioptrické. A ty tmavé mám ještě v jakési hnědooranžové barvě, takže všechny barvičky v tom vypadají dvakrát tak pěkně a sluníčko to odstíní stejně dobře jako "černé" .
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
LucieS
také jsem mívala dioptrické tmavé- ale už na ně nevidím....a ty jsem strašně ráda nosila, byly taky hnědo oranžovo cosi a koukalo se přes ně super....
|
falco741
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:43
- Nahlásit
žanda
ahoj Žando..... Pozdravuje Tě pes Dan... WŠŠ....( zn.Hranice - Praha a zpět) )))) dal bych obrázek, ale za Á nevím jak se to sem cpe a Bé bych Vám zničil diskuzi o brejlích. Tak jen přidám,že se Dan má stále príma a brýle nosím já. Kšiltovku taky - tedy ...pokd zrovna není výcvikovou pomůckou... chi....tu, co scháníš nosil můj děda, když jezdil na mopedu ( 1965, nebo tak někdy)...možná by byla někde na půdě... :-D
ahoj F
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:25
- Nahlásit
falco741
milý falco, je od tebe milé, že vyřizuješ pozdravy,ale trochu se bojím, že to není pozdrav pro mě.....nebo mám okno jako almaru (
ale to asi nemám....
|