Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ti co něco pamatují - nepsí téma
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:30
- Nahlásit

Když jsem byla malá holka, nosila se na hlavě kšiltovka, nebo kšilt, co měl kšiltík ze zeleného čehosi průhledného a zbytek byla bílá látka.
Za chvíli tu je sluníčko a já už sluneční brýle mít nemůžu, neboť s nimi nic nevidím) a takovejhle kšiltík by se mi dneska hodil na vychajdách.......na netu jsem nic nenašla- náhodou nemjí někde u vás?????

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:40
- Nahlásit

žanda
tohle by ti nestačilo? http://www.1textil.cz/detail/ksilt-visor/

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 12:45
- Nahlásit

Maya
no asi stačit bude muset)

chtěla jsem tam tu slídu- tohle je klasika, co ji mají všude)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:02
- Nahlásit

žanda

Jo, měl to na hlavě kunshistorik Fábera z Pupenda )))

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jsem ostuda,ale pupendo jsem neviděla(

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:21 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

Co tohle?
http://www.kebabstore.cz/cepice-klobouky/ksilt-ruz ovy.html

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:30
- Nahlásit

ammy
to bude ono) díky, chtěla jsem "zabarvit" své brýle, který jsou čírý. díky..

ammy
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 13:36
- Nahlásit

Není zač!

LucieS
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2012 16:44
- Nahlásit

žanda
já už sluneční brýle mít nemůžu, neboť s nimi nic nevidím

Nevidíš kvůli barvě skel nebo dioptriím...?

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 07:35
- Nahlásit

LucieS
dioptriiím- a nemám zabarvovací, neboť jsem si teď nechala udělat multifokály a to nebylo zrovna laciný,tak že druhý brejle zatím nebudou....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 08:24
- Nahlásit

žanda
presne tu zelenou ksiltku sme jako decka meli a v lete nosivali ja teda na zatmavovaci skla uz nedam dopustit, i kdyz obcas sou na obtiz, kdyz je vhodne aby ti slo dobre videt do obliceje a zrovna nejak zasviti slunko (hlavne v zime) a brejle zcernaj a vypadas pak jak arogatni idiot

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 08:35
- Nahlásit

cernej caj
já se u těch obojetných brýlích nějak bála, že si namelu kokos, když mi ještě ztmavnou......kdybych věděla, že se s nima zkamarádím do druhýho dne, možná jsem do toho šla.....takhle mám jen takový klipy,co nasadíš na skla,když svítí-ale to musí svítít pořád, ne když sluníčko zalejzá a vylejzá)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:14
- Nahlásit

Jak to tak čtu, tak jsem fakt vděčná za čočky.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:15
- Nahlásit

Holky, já brejle nemám, ale stejně nosím do přírody skoro zásadně jen kšilty. Mám pocit, že přes tmavý skla nějak blbě vidím a mění mi to prostorové vnímání. Není nad kšilt!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 09:27
- Nahlásit

tak mě se nezatmavujou nějak extra a zvykla sem si na to taky hrozně rychle. Já chtěla zatmavovací, protože hodně jezdím na kole (s helmou, ne kšiltkou a v létě hlavně pak na silnici je extrémně nepříjemné, když to slunko svítí blbě a do obličeje... jinak je fakt,že obyč kšiltku nosím taky, ale spíš proti dešti

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:18
- Nahlásit

pawLINka
když já bych je asi nikdy pak už nevyndala)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:35
- Nahlásit

žanda
když já bych je asi nikdy pak už nevyndala)

Ti klidně zaručím, že vyndala. Zvlášť ze začátku by tě začaly řezat a pálit oči už po pár hodinách, tak bys ani nepřemýšlela nad tím, že musíš do toho oka sáhnout.

Pro mě jsou brýle takové omezení v životě, že jsem šťastná za čočky.

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:43
- Nahlásit

pawLINka
no, možná na ven s hafanama....a pak si oko vydloubnu)

do práce asi multifokální čočky nedělaj, (možná i jo, netuším), a stejně by to bylo o jedněch brejlích....

LucieS
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 10:47
- Nahlásit

žanda
Já nemám zatmavovací, ale mám brýle dvoje, obyč a k tomu tmavé dioptrické. A ty tmavé mám ještě v jakési hnědooranžové barvě, takže všechny barvičky v tom vypadají dvakrát tak pěkně a sluníčko to odstíní stejně dobře jako "černé" .

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2012 11:10
- Nahlásit

LucieS
také jsem mívala dioptrické tmavé- ale už na ně nevidím....a ty jsem strašně ráda nosila, byly taky hnědo oranžovo cosi a koukalo se přes ně super....

falco741
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 09:43
- Nahlásit

žanda
ahoj Žando..... Pozdravuje Tě pes Dan... WŠŠ....( zn.Hranice - Praha a zpět) )))) dal bych obrázek, ale za Á nevím jak se to sem cpe a Bé bych Vám zničil diskuzi o brejlích. Tak jen přidám,že se Dan má stále príma a brýle nosím já. Kšiltovku taky - tedy ...pokd zrovna není výcvikovou pomůckou... chi....tu, co scháníš nosil můj děda, když jezdil na mopedu ( 1965, nebo tak někdy)...možná by byla někde na půdě... :-D
ahoj F

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:25
- Nahlásit

falco741
milý falco, je od tebe milé, že vyřizuješ pozdravy,ale trochu se bojím, že to není pozdrav pro mě.....nebo mám okno jako almaru(
ale to asi nemám....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání