Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kde se ta blbá jména berou?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:05
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ava..dost cool
že by námět na lický méno?????

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:07
- Nahlásit

Sízra Milanová
Viď tedkonc mě to napadlo, že by to mohlo bejt vtipný a mohlo by se čubě řikat Ava

jako jo, čupce bych možná spíš říkala Avra, to je moc heský, pes by mohl bejt třeba Ked

Saita
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:30
- Nahlásit

No já mám ráda jména dvouslabičná, snesu různé ty Amynky atd. ale moc nemusím teda lidská jména. Vendulka, Andulka Terezka. Za prvé než na toho psa zavoláte tak už je dávno v trapu a navíc je to docela trapné když zrovna s nějakou Vendulou mluvíte. Kopy Matýsků, a Fifinek, docela velký problém mám třeba se jmény Kačenka, Jožka či Čenda.

Mám třeba fenku Hany, v pp je Johana, Hany mi přijde fajn ale najdou se tací kteří si to jméno upravují na Hanku. To můžu vyletět z kůže.

Jméno chovky jsem si dala jedno slovo, je italského původu ale neznamená nic, jen jsem si hrála s jedním slovem a přehazovala písmenka až mi to dobře znělo. Štěňatům jsem pak zvolila italská jména- hezká vznosná(snobská) ale ze kterých by se daly udělat použitelné zkratky, takže mám: Artico Divo-Artík, Amata Nietta-Anie, Altero Ricco- Ricco, no a Appasione Amore- Amor ale teď Matýsek bohužel. Spokojenost je na obou stranách až teda na Matýska.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:33
- Nahlásit

Nechápu jak vůbec může nějakou diskuzi o jménech začínat někdo kdo dal štěněti jméno Malé Hovínko

Eninka
Můžeš mi plís říct co o mě vypovídají jména mých psů?
Valdemar,Kazbunda,Hessit,Bellary alias Puma alias Pošuk (slyší na všechno), Qwinky Winky alias Nýna, Bon-bon, Semtex zkráceně Tex, Armageddon, Bagetka, Mia alias Hyjena, Porsche zvaná Ora,nebo Oranice,Ejsí alias Kukla alias Žíža, Lilátko alias Bíbu, Rozárka, Brambůrka,Kofola když ho miluješ není co řešit (to je celé jeho skutečné jméno)...nebo část mých útulkáčů co tu byli u už nejsou - Athos + Porthos + Aramis, Tim, Aaron, Čili,Kutloch....nebo chceš raději moje štěňata? Baltazar Sputnik, Ajsíkjů Leader, Aila Laila, Amazonka Lajf, Boeing Sedmtřisedm, Carbon Canis zvaný Karboš, Eset Antivirus, Energy Angels...to jen tak namátkově, všechny je tu vypisovat nebudu to bych tu byla do zítřka a eště bych se musela jít podívat do deníčku Ale tvůj psýchologický rozbor mě teda docela zajímá

Saita
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:38 - Změnil/a: Saita
- Nahlásit

Biluška No co to značí, že máš hodně bohatou fantazii a jsi originální. Já bych nevymyslela ani polovinu těch tvých jmen. Já je mám obyčejná a nudná.

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:44
- Nahlásit

Biluška
že ti chybí D'artagnan???
ne, vážně, náhodou tohle se mi strašně líbí, že má někdo tu fantazii na to si s tim pohrát, ať už s alias a nebo přímo se jménem.
Koneckonců já to mám rozdělený podle druhů - psy podle fantasy, pískomily podle seriálů, králíky hezky česky, křečky podle komiksů.

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 16:44
- Nahlásit

Biluška zapomělas na Cabatce!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:04
- Nahlásit

hancaw
Dyť sem říkala, že je to jenom namátkově.

Grin
že ti chybí D'artagnan???
Byli jenom tři. Díkybohu

ne, vážně, náhodou tohle se mi strašně líbí, že má někdo tu fantazii na to si s tim pohrát, ať už s alias a nebo přímo se jménem.
mě taky. Mám děsně ráda vtipné jména, nebo jména co mají nějakou historii a nějak se vážou k danému psovi. Třebas Nýna se měla jmenovat Winky. Jenže Winky na Winky vůbec neslyšela. Normálně to ignorovala. Tak jsem začala říkat Winý. To už šlo, na to reagovala. Jenže pak jsme začali běhat agi, štěně jsem motivovala na žrádlo, pořád slyšela WiNÝ NÁ, WiNÝ NÁÁ...a najednou jsem zjistila, že slyší akorát na Nýna, jakékoliv jiné jméno ignoruje
Nebo Kofi - Gabifi či kdo ho vyhrábl v útulku v Třebíči. Prakticky nechodící, slepý....nikdo o něho neměl zájem. Tak nějak mě chytil za srdce a jela jsem bez rozmýšlení pro něho. Mášenek byl proti, ale nebylo mu to nic platné . Jedem a debatujem o jménu. Zvažuju Tedyho, Harryho, ale pořád cítím, že to není ono. Mášen je nakrkaný, nechce ho vůbec. Najednou proti nám kamion a na něm reklama "Kofola - když ji miluješ, není co řešit" A měli jsme jméno

Saita
Se klidně ozvi až budeš vybírat jméno, mám takových nápadů...
Ale ne jak kámoška co mi posledně slíbila, že můžu vybrat jména jejím tibetským dogám, pak opovrhla Ementálem, Eidamem, Edisonem, Einstainem i Eleonorou Růzveltovou a mají úpa obyčejné jména

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:14
- Nahlásit

Biluška

Můžeš mi plís říct co o mě vypovídají jména mých psů?

jaktože jsi zapomněla na Miga

ty máš ty jména tak různorodý, že jsi od každýho něco, to už je pro nějakýho odborníka (nemyslím Chocholouška )... i když ....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:16
- Nahlásit

Na Miga nezapomnela. Je tam.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:17
- Nahlásit

pawLINka

já to četla znovu a nikde ho nevidím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:18
- Nahlásit

Já ho tam vidím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:19
- Nahlásit

Eninka
Boeing Sedmtřisedm trubko.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:21
- Nahlásit

Eninka má evidentně ve stalkování mezery oproti jiným.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:25
- Nahlásit

Vlčáčková

Boeing Sedmtřisedm trubko.

to je Mig? Chudinka malej

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:25
- Nahlásit

Eninka má ve stalkování mezery oproti jiným.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:26
- Nahlásit

Eninka
JIstěže tam Mikáč je, se dívej pořádně

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:26
- Nahlásit

Biluška
jména co mají nějakou historii a nějak se vážou k danému psovi.
To u mě mívaj hlavně ty alias teda, třeba myšoň ke krysaříkovi prostě padne jako prdel na hrnec..
a Grin je v AJ "úšklebek" a ten parchant bílej jakoby to věděl tak mi hází úplně debilní ksichty furt ...

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:28
- Nahlásit

Biluška

kdo dal štěněti jméno Malé Hovínko

a kterýmu, to ses určo spletla

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:29
- Nahlásit

pawLINka
Eninka má evidentně ve stalkování mezery oproti jiným

No jo, ztrácí čas tím, že uklízí loužičky před televizí

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:32
- Nahlásit

Biluška
pawLINka

Eninka má evidentně ve stalkování mezery oproti jiným

Eninka nemá čas na kraviny do kravína

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:33
- Nahlásit

Sakra, dvakrát??? Poprvé se mi to neukázalo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:33
- Nahlásit

Eninka
Eninka nemá čas na kraviny do kravína
jo jo, tomu tak věříme. Seš jak Bítldžůs, stačí vyslovit třikrát tvoje jméno a jsi tam

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:35
- Nahlásit

Biluška

stačí vyslovit třikrát tvoje jméno a jsi tam

vidíte jak jste holky šikovný, mohly byste vyvolávat duchy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:37
- Nahlásit

Eninka
to je Mig? Chudinka malej
JO, je.

Jsme tu úplně zapadlí. Vůbec jsem kvůli tomu dnes nejela do páce a dobře jsem udělala, kdo ví, jestli bych zpátky vyjela ten kopec u hospody.

Doufám, že s Gefellkou dojeli dobře. Ještě se neozvali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:37
- Nahlásit

Eninka
vidíte jak jste holky šikovný, mohly byste vyvolávat duchy
Ne, dík. STačí Kvjetoš a ty . Du dřít, musím účtovat

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 17:57
- Nahlásit

Biluška

kdo je Květoš zase panenkomarja

Vlčáčková

tady je taky sodoma gomora, závěje jak ňa Kvildě

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:20
- Nahlásit

Já vám nevím je to docela výživný,ale podle mě je fakt nejdůležitější aby na jakýkoliv jméno TEN PES HLAVNĚ PŘIŠEL zbytek je nepodstatný

cangalisa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:26
- Nahlásit

Tak jsem nad tím jěště přemýšlela a zjistila jsem, že jsem vlastně byla hodně trapná, jak jinak se může jmenovat zachráněnej pes, než Lucky
Peregrin je hezký

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 18:34
- Nahlásit

cangalisa

Peregrin je hezký

děkujeme, mám hroznou a pyšnou radost, jak se každýmu Peregrin nebo Grin líbí

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání