| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 21:56
- Nahlásit
Biluška
Ehm. To je nějaká trapná narážka na to jak Getka šlohla tu hasičskou rukavici a odmítla ji vrátit?
to neznám to bylo jen konstatování možnýho scénaře
Na rozdíl od Semetriky Druhé, která s celou rodinkou pilně vynášela do podkroví mikrovlnku a televizi a když jsem na ni mlátila, že jim proud odnáší slepice tak pokrčila ramenama a řekla "škoda, dobře nesly"
pinda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:03
- Nahlásit
já tenkrát králíky, slepice, morčata a kočky vyházela na půdu, bylo málo času, během 20ti minut jsme tam chodili po pás, a psy jsem vzala sebou, jo ještě do schodů jsme vynosili elektroniku a kožený hadry na motorky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
to neznám
No jeden imbecil kradl dřevo z lesa a potřeboval spálit větve. Tak založil požár a páč už ho to nebavilo tak šel na pivo. Naštěstí bylo dost mokro tak nechytl ten les celý, ale jenom část. Jsem zavolala hasiče a pak je vedla k požářišti. Byli tam ještě zbytky sněhu tak začali hasit tím, že chtěli házet sníh kolem, nebo do ohně, nebo nevím kam...neházeli ňyc páč Gety říkala "hele to je fajné, ti hodní kluci budou dělat sněhové koule a budou mi je házet". A ten blbej hasič řekl "didoprdele". Jako Getynce. No a to se jí nelíbilo tak ho trošku sejmula. Naštěstí měl takovej ten hasičskej overal tak ho nepohryzala. Ale urvala mu rukavici a s tou pak rotovala po lese. Hasič říkal "ať mi to vrátí". Já na to "jo tak to nevim, ona má sopku, ona nepůšťá, asi to roztrhne". A on "pani, víte jak je to drahá sranda?" . Já - "drahá? Kurvabagetopocemapusťtoneslyšelas?dělejokamžitěfuj etonebotězabijukamenemdohlavy" Pustila to a ani to nebylo moc prokouslý Pak sem se rychle evakuovala domů než šlohne a rozkousne eště něco jinýho, nebo než si ten chlap fšimne, že má v rukavici džuznu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:07
- Nahlásit
Biluška
No a to se jí nelíbilo tak ho trošku sejmula. Naštěstí měl takovej ten hasičskej overal tak ho nepohryzala. Ale urvala mu rukavici a s tou pak rotovala po lese.
je to dobrý pes evidetně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:12
- Nahlásit
Sízra Milanová
je to dobrý pes evidetně
jo jo, je to dobrý pes, ale pro život v civilizaci krapet nepoužitelný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:42 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Já vám nevim, zažila jsem povodně ve východních čechách v 97, "lízly" nás jen okrajově a hlavně tak jak rychle přišly, tak i odešly. Přesto moje postřehy co se člověku v té chvíli honí hlavou: byly jsme s mamkou a naším tehdá jedním psem na chalupě, jakmile se začala hrnout okolo nás voda. Jediný co jsme udělaly bylo, že jsme si vzali do kapsy každá peněženku s dokladama, psův očkovám a hlavně a především psa na vodítko a k sobě.
Nic, naprosto nic jinýho nás nezajímalo, žádná televize, pračka, lednice, jídlo, oblečení, prostě všechno bylo v tu chvíli nedůležité. Jen my a pes.
Pokud někdo zcela vědomě nechá uvázaného nebo zavřeného psa nebo jiné zvíře, byť má pár vteřin na to, aby ho alespoň pustil, pak nese plnou zodpovědnost za jeho smrt.
Když byly pro změnu povodně předloni u nás na severu (přímo nás se to netýkalo, nekupuju barák v zátopové oblasti, ale baráků kilák, dva pod námi už ano), například v hodně postižené Raspenavě se po opadnutí vody válelo po silnicícho tolik mrtvých zvířat, že televize měla "zákaz" točit tato místa. Všímavím jistě neuniklo, že záběry se soustředily čistě jen na pobořené domy a zoufalé lidi.
Kamarád, který tam bydlí sám prohlásil, že valná většina těch lidí měla čas alespoň na to jít na zahradu a pustit zvířata. Sice to není 100% záchrana, ale mají alespoň nějakou šanci.
Možná ještě horší bylo chování lidí po povodních, kdy v útulcích skončilo hodně psů, kteří majitele měli, ale ti se jich tímto způsobem elegantně zbavili. Nehovořím teď o těch, kteří přišli o dům a v podstatě sami neměli kam jít.
Jak se člověk postaví k momentální katastrofě je jen a jen na něm.
Ale je to samozřejmě jen můj názor
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:10
- Nahlásit
janapalko
Nějak nechápu toto OT
Dala jsem jen prvních asi 30 vteřin, na tohle prostě nemám
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:12
- Nahlásit
Eldoguero
Když byly pro změnu povodně předloni u nás na severu (přímo nás se to netýkalo, nekupuju barák v zátopové oblasti, ale baráků kilák, dva pod námi už ano), například v hodně postižené Raspenavě se po opadnutí vody válelo po silnicícho tolik mrtvých zvířat, že televize měla "zákaz" točit tato místa. Všímavím jistě neuniklo, že záběry se soustředily čistě jen na pobořené domy a zoufalé lidi.
Kamarád, který tam bydlí sám prohlásil, že valná většina těch lidí měla čas alespoň na to jít na zahradu a pustit zvířata. Sice to není 100% záchrana, ale mají alespoň nějakou šanci.
Možná ještě horší bylo chování lidí po povodních, kdy v útulcích skončilo hodně psů, kteří majitele měli, ale ti se jich tímto způsobem elegantně zbavili
no to je teda dost nechutný a je to zkušenost reálná....ble
janapalko
já nevim nevystupuj jako žena,je to divný...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:14
- Nahlásit
Eldoguero¨
janapalko
já si to pustila a hned zase zavřela, neviděla jsem tedy nic nejsem debil, nevím proč to sem janapalko dala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:26
- Nahlásit
kejtlin
nevím proč to sem janapalko dala
protože je to psíček
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
je to zkušenost reálná
Až moc
kejtlin
nepouštěj si to, já debil si přečetla ten komentář pod tím a zkoukla těch pár vteři a ... na tohle nemám
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
protože je to psíček
Mohl/a změnit alespoň styl vyjadřování
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:29
- Nahlásit
Eldoguero
kejtlin
já na to ani neklikla...nikdy se nenachytám...čekám vždy hnusy týrací... :blicísmajlik:
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:30
- Nahlásit
Eldoguero
Mohl/a změnit alespoň styl vyjadřování
už to fláká no
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:46
- Nahlásit
my sme měli souseda a ten dyž přišel nalitej z hospody a pes ho vítal u dveří, vzal ho, dal mu hlavu na špalek a usek mu jí sekyrou. jak chcete od zbytku světa, aby zachraňoval zvířata před katastrofou, když je pro ně největší katastrofa člověk samotnej?
|