Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bailey Anrebri - vyzva
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 15:21
- Nahlásit

Renata Machová Angelovová

Bailey Anrebri - novinky...
I když to tak nevypadá, pátrám stále a intenzivně... Je spousta věcí, které jsem zjistila a než je zveřejním,chci dát lidem,kteří mají s tím cokoli společného , ještě šanci. Nejde mě o to , někoho potopit, mstít se a podobně. Jde mě o fenu. Měla pro mě chovatelský i citový význam a pokud bych se jí chtěla " zbavit " , prodala bych ji sama do dobrých rukou na chov a výcvik , ne pomocí překupníků , podvodníků , kteří prodávají je jedno kam,hlavně když někdo zaplatí... !!! Skutečnosti,které jsem zjistila jsou nechutné . Z chovatelského hlediska i lidského pro mě naprosto absurdní a nepředstavitelné. To , co jsem zjistila je bud naprostá shoda spousty náhod nebo se to týká "Bejliny" . Přesto - jde mě o fenu. Vyzívám ty,kteří o Bailey něco ví , aby mě to napsali - byť anonymně. Vyzívám ty, kteří ví, kde je - viděli ji na výkupu, všimli si ji u někoho v kotci, nebo jiným způsobem o ni ví,aby se mě ozvali, byť anonymně. Vyzívám ty,kteří ji ukradli , nebo našli a prodali , aby ji vrátili, byť anonymně. Dokonce uvítám i zprávu, kde je ,aby jsem mohla nové majitele kontaktovat a koupit si ji zpět. Znova opakuji, jde mě o fenu.
Ti,kteří mě znáte víte, že co si umanu, toho se také snažím dosahnout...Co lidé říkají, že nejde, já jdu a snažím se to udělat... Nerada se vzdávám... Někdy až nezdravě jdu za svým cílem. Pro blízké okolí je tato vlastnost pěkně otravná, v některých případech se však hodí. Chci tím říci, že Bailey možná opravdu nenajdu, ale s čím se nikdy nevyrovnám je nespravedlnost a podvod . Když mohu já chovat, cvičit a podnikat čestně , mohou i druzí... Co z toho vyplívá? V případě, že se nepřihlásí ten - ti ( je jich více ), kdo Bailey mají nebo měli a nepřivedou mě k ní , byť už je za hranicema ,zveřejním postupně vše,co jsem zjistila , i se jmény , aby veřejnost věděla, jak se obchoduje, jak se chová , prostě jak se to dělá, když je kupříkladu pes bez pp a je potřeba za něj dostat více peněz , což znamená - udělat z něj psa s pp... A samozřejmě mám spoustu konkrétních příkladů a jmen . Nevynechám ani policii, které jsem tyto věci zatím nenahlásila a vpřípadě,že mě někdo - byť anonymně Bailey vrátí ( přivede ji soused, zavoláte z půjčeného telefonu, koupené karty , řeknete , kde je a já ji tam najdu a získám zpět ...) - způsobů, jak ji vrátit a přitom nebýt odhalen je spousta. V takovém případě nezveřejním nic. . Když bude přetetovaná, nevadí,já ji poznám plus mám DNA. Na víc , sami víte,jak znehodnotit číslo v uchu. Jak říkám, jde mě o fenu. A aby jste neřekli,že jsem škrt - nabízím odměnu za vrácení Bailey. Co si může zloděj více přát??? Prodat psa jeho vlastnímu majiteli???... V případě,že se tak stane, stáhnu i na policii trestní oznámení... Že jsem naivní ? Ano,to jsem. Další vlastnost, kterou mám...Věřím...A i to je někdy chyba a někdy výhoda... Lhůta na vrácení - do 31.1. 2012 . Po té přistoupím ke zveřejnění info,které mám... Také na zahraničních servrech,aby svět věděl,s kým má tu čest. Prosím,sdílejte,protože ne všichni jsou na FCB. Renata Machová

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání