| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:50
- Nahlásit
davidkova renata
jinak odvést psa je dle mne zcela hovadskej nápad
odvést psa a PAK HO VRÁTIT je hovadskej nápad....ale....no nic
Grin
hele to já samo vim, ten pes se vlastně nemá vůbec blbě v porovnání s jinejma někde v útulcích a nebo hůř týranejma.. tohle mi dochází. Ale já jak s těma hodně tejranejma nepřijdu moc do styku (je to můj pud sebezáchovy neb by mi okamžitě ruplo v kouli z toho) tak mě pak sebere i tohle a když to mám v baráku, nemůžu před tim zavřít oči. Tak to řeším s tim, že¨udělám prostě aspoň něco
ty majitelé ho prostě nemaj rádi toho psa, prostě ne dost podle mejch měřítek a proto se má fakt blbě ne že ne...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:53
- Nahlásit
Grin
No hlavne zkus zjistit ty duvody od majitelky, proc je pes tam a ne doma. Treba ti to dovede vysvetlit, poda argumenty. Vencit ho muze treba i v poledni pauze, kterou tam jiste nejakou maji?
Tim se jich nezastavam, psala jsem jiz vyse, ze se mi to taky nelibi.
Adiddaska
asistenční psi jsou celkově svinstvo!!!
Jako vsechno co se kolem psu mota - asi zalezi na majiteli, ne?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:56
- Nahlásit
Fifi
samozřejmě, svinstvo je právě to, že psi se přidělujou podle potřeby lidí jako pomůcka a při tom právě vůbec nezáleží na majiteli, tedy nezáleží na tom, jestli ho majitel má rád, má k psovi vztah, ale prostě je postiženej, tak dostane psa.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:57 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Fifi
No hlavne zkus zjistit ty duvody od majitelky, proc je pes tam a ne doma. Treba ti to dovede vysvetlit, poda argumenty
Grin psala že s ní chtěla mluvit a pani jí jak jsem pochopila slušně poslala do pr....,takže nevim jestli jí bude vysvětlovat svoje důvody...spíš asi ne.
aisitenční psi mají vymytý mozky,potlačený instinkty a stávají se z nich pomůcky ,ale to neznamená že nejsou postižený lidi co je maj rádi a chovají se k nim dobře...problém je že je mají i lidi co by psa jinak nikdy neměli a je jich dost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
odvést psa a PAK HO VRÁTIT je hovadskej nápad
celý je to hovadskej nápad,to jako sorry ale z takovejch věcí sem už vyrostla..jednak tim nevyřešíš vůbec nic,a dvanak eště budeš mít na krku žalobu bo ten pes je dosti drahá pomůcka ..zrovna todle neni případ na ukradení psa teda,to ti sem můžu naházet jiný adepty který to fakt potřebujou podstatně víc
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
ale tak pro začátek, když je někdo na začátku kariéry zloděje psů, tak na rozjezd dobrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Sízra Milanová
aisitenční psi mají vymytý mozky,potlačený instinkty a stávají se z nich pomůcky
todle přesně řiká spousta lidí o psech co chodí na cvičák a cvičí se s nima..konkrétně na blůčku je todle motto ,tagže v tomdle případku souhlasim s fyfynou,je to vo lidech..tady chodí asistenční čupka co vymytej mozek fááákt nemá ,dle mejch měřítek je zralá na polepšovnu
adydaska
když je někdo na začátku kariéry zloděje psů, tak na rozjezd dobrý
tak to samosebou!!!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Grin psala že s ní chtěla mluvit a pani jí jak jsem pochopila slušně poslala do pr....,takže nevim jestli jí bude vysvětlovat svoje důvody...spíš asi ne.
to je pravda, podle mě tak ale reagovala proto, že jsem určitě nebyla jediná kdo se takhle ptal... přece jenom v tom baráku ten pes je slyšet, ikdyž ne moc ale když projdeš vchodovejma dveřma a čekáš na výtah, tak slyšet je. Takže podle mě se ptalo víc lidí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
Grin psala že s ní chtěla mluvit a pani jí jak jsem pochopila slušně poslala do pr...
Ja pochopila, ze se ji ptala jednou. Takze kdyz se ji v klidu opta znovu, ze treba - esli by nemela zajem, aby ho vyvencila, kdyz je tam porad uvazanej.. a blabla, proste normalne zaprist rozhovor a ne hned na ni vyrukovat ve zlym.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
Adiddaska
Sízra Milanová
já znám vodícího královskýho pudla (Sízra taky) co okamžitě přestává vodit pokud s paničkou někdo další jde a hovoří - prostě spolíhá na to, že jí o těch schodech řekne ten další čék taky nejni moc vymytej teda
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:07
- Nahlásit
Já bych si na tu pani dal velký pozor, asi má malej byt a snaží se ho zvětšit. Dnes je ve společných prostorech pes a zítra stolek, tv, gauč a na gauči milá pani sousedka
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:07
- Nahlásit
Grin
tak jasně, jsou psi, co jsou v poho, co je maj ty jejich postiženci rádi, cajk. Ale pak jsou taky lidi co ty psy berou jen jako pomůcku, nikdy by jinak psa neměli a tyhle lidi by ty psy NEMĚLI DOSTÁVAT podle mě!! Rozumíme si už proboha??
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:11
- Nahlásit
Sem to nenašla, mám dojem, že to byly Psí kusy, tak půl roku zpět? Někdo si tam taky stěžoval, že se mu nelíbí, jak někdo zachází s asistenčním psem (bo jiným pmocným, už nevím). Radili mu tam, jak postupovat. Moc si to nepamatuju, ale bylo to cosi o zodpovědnosi mateřské organizace, která provádí kontroly
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:11
- Nahlásit
Adiddaska
hele já se s tebou nepřu, obecně tohle sou psi, co jsou v poho, co je maj ty jejich postiženci rádi, cajk. Ale pak jsou taky lidi co ty psy berou jen jako pomůcku, nikdy by jinak psa neměli a tyhle lidi by ty psy NEMĚLI DOSTÁVAT je i můj názor, jen jsem se musela podělit o pudla
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:12
- Nahlásit
stetisek123
bylo to cosi o zodpovědnosi mateřské organizace, která provádí kontroly
tak jestli to tak je tak snad se o to budou i dál zajímat v té společnosti, kam jsem volala.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:17
- Nahlásit
Grin
já znám vodícího královskýho pudla (Sízra taky) co okamžitě přestává vodit pokud s paničkou někdo další jde a hovoří - prostě spolíhá na to, že jí o těch schodech řekne ten další čék taky nejni moc vymytej teda
Pudl je na tohle málo podajnej podle, proto to dělaj hlavně chudáci hodný retrívříci..
Tondas
Já bych si na tu pani dal velký pozor, asi má malej byt a snaží se ho zvětšit. Dnes je ve společných prostorech pes a zítra stolek, tv, gauč a na gauči milá pani sousedka
supluješ tu psíčka,jo?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:19
- Nahlásit
Hale a co zkusit jako podobrým,mile roztomile, podlejzavě, že jako bys ráda pomohla, že víš, že je chuděra strašně zaměsnaná, takže by sis jakopejka vždy vzala k sobě, než aby tam byl uvázanej. Asi ti to nedovolí, ale třeba by se rozkecala, o důvodu jeho "trestný sazby"
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:21
- Nahlásit
stetisek123
no jo, to by ale chtělo na ni nějak nenápadně narazit... zkusim vyčíhnout nějakou vhodnou chvíli po víkendu,...
|
Tondas
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
proč psíčka ? u nás něco takového (nešlo o psa) bylo a potom přišel bezpečák od hasičů a zakázal to
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
stetisek123
To jsem psala jiz vyse.. Ale treba to Grin vezme od nekoho jinyho jinak.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:36 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Fifi
jo, já to napsala dřív, než přečetla, ale sem ráda, že jsme se shodly
Jinak já sem pruďas akčního charakteru, už bych měla psa doma a na vodítko připla plyšáka s cedulkou, že živý pes je u mě v pátým patře, číslo dveří XY
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:42
- Nahlásit
Fifi
Od nekoho jinyho jinak? Nevim proc bych ho od tebe mela nebrat, my jsme vepri?
Ja jsem tam zapomnela pripojit tvuj nick, reagovala jsem na vas obe.
Nicmene se mi teda moc nechce vencit 3 psy, jednoho nemocnyho jednoho pubertalniho a jednoho ciziho kdyby pani tra mela o to venceni zajem . Tak to bude potreba navlect jinak.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:47
- Nahlásit
Grin
my jsme vepri?
Ja ano, segedyn a drztkova, navareno na vikend.
Nicmene se mi teda moc nechce vencit 3 psy
Vim, ze nechce, tam slo spis o to pani zkontaktovat, nejakym tim pejskarskym zpusobem a ne se ptat "proc je tam uvazanej".
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 19:58
- Nahlásit
Fifi
Tak ja jsem na ni byla slusna, kdyz jsem se ptala, ale je fakt ze me hlavne zajimalo proc ho tra nenecha doma.
Ovsem bohuzel je pravda, ze nepripravila jsem si vyhodnou pozici pro to abych ted mohla prijit a hrat na ni 'je vy mate krasneho pejska' ..
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:08
- Nahlásit
A co na to jít z pozice nájemníků domu (kdyby to nešlo po dobrým)? Přece není moc normální, aby si někdo odkládal psa ve společných prostorách ani když tam bydlí, natož když tam jenom pracuje. Navíc když tam kňourá, to to jako nikomu jinýmu z baráku nevadí? U nás v domě by tohle tedy prošlo dost těžko. Taky máme dole nebytovky, ale odložit si někdo psa na chodbu, byl by fofrem upozorněnej ať si ho dá do pronajatých prostor nebo nechá doma.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:10
- Nahlásit
Atika
se bojím, aby psa nenechala venku u stromu.... To bych nedělala
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:15
- Nahlásit
Atika
To nevim, jak pise stetisek, aby se to tim nezhorsilo, navic jen tise place, slyset to v bytech neni, jen v 1 patre a prizemi v chodbe.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 20:43
- Nahlásit
Tak to mi nenapadlo, ale ono je asi fakt možný, že by ho uvázala i venku (i když zase že by mu dala třeba do deště nebo sněhu deku, misku a ceduli?), já nevim, lidi sou holt asi schopný všeho. Zase pak už by to snad museli řešit případně i cajti ne? Mít denně psa přivázanýho x hodin před barákem, v blbým počasí....
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 21:24
- Nahlásit
Grin
A jak je to dlouho, co tam bývá takhle uvázaný? Důvodem můžou být i stav. úpravy v bytě apod.
Dokud nezjistíš víc a nevíš, jestli je to dočasný opatření nebo stálej model, těžko něco dělat...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 21:57
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Podle me uz minimalne 4 mesice, urco to bylo este v lete..
Poptam se este jinejch najemniku esli neco nevedi.
|