Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dnes na Primě - p. Budík!!!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:38
- Nahlásit

Dnes večer na Primě:

Tváří se jako milovník psů, který je zachraňuje před utracením… Bohužel po jeho „lásce“ zůstávají jen zubožená zvířata.

Sledujte Soukromá dramata již zítra, v úterý 20. 9. ve 21. 20 na obrazovkách Televize Prima.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:43
- Nahlásit

Kdo je p.Budík?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:49
- Nahlásit

Působí jako odborník, takže mu lidi dávají své psy. Prý bezdomovec několikrát trestaný. Psiska od něho často končí zubožení v útulku, fenky prý znásilňuje, prý psy i jí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 11:58
- Nahlásit

Psíček
Tak to připrav a můžeme zkusit to někam protlačit.

Jdu do práce. Zdar.

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:01
- Nahlásit

Psíček

a taky škoda, že o tobě neudělaj nějakej pořad, ráda bych tě zkoukla

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:25
- Nahlásit

Psíček

jé, proč tam máš Psíčku tak velký voči... a tlamu...a zuby...

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:35
- Nahlásit

Psíček

mam je tak akorat

abys nás mohl všechny zežrat ..určitě...

jo a ještě dodatek - Dostalovi -

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 12:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Aha, já už vím, ale měla jsem dojem, že tento pán se neprezentuje jako odborník, ale že si bere psy na inzeráty zdarma, proto mě to trochu zmátlo.
No doufám, že si večer vzpomenu, i když už tam jednou pořad o psech byl jako o množárnách a to bylo celkem zklamání, pěkně to odbyli.

hally001
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 14:19
- Nahlásit

No spíš bych tam dala lidi, který mu ty psy dávaj...sice nejsem zvyklá lidi soudit-odsuzovat na první pohled, ale jemu bych nedala ani křečka

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:26
- Nahlásit

Psíček
o panu D. bych nějak moc nepřemýšlela, každá háravka se nabízí komukoli, když má své dny. Stačí jí pohladit a už mám její zadel u sebe. A nemusí to bejt moje fena.
Ten pan B. mě nejvíce zaujal tou ohromnou bradavicí na čele, páč ta byla epesní. Žádného psa bych mu ale po té reportáži nedala, byla to dost hnusná představa

impact
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 07:58
- Nahlásit

http://www.iprima.cz/videoarchiv/168242

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:11
- Nahlásit

stetisek123
Žádného psa bych mu ale po té reportáži nedala,
tak já se dobrovolně přiznám,že ani před ní

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:12
- Nahlásit

Já bych nedala psa nikomu, koho neznám osobně a to pouze v době nejhorší nouze-např. kdybych musela do nemocnice apod.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 10:31
- Nahlásit

Psíček
A panu Desenskemu by jsi psa svěřila?
Já vim, že to nebylo na mě, ale třeba na základě dostupných věrohodně vypadajících informací z roku 2007 (bylo to před Akélou) možná ano, kdyby mi tenkrát jeho telefonická rada přišla co k čemu (byla jsem ve velmi podobné situaci jako Lusahu) a jeho rada byla, no tak je oddělte.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:06
- Nahlásit

přeju si mít v životě takové štěstí, aby všichni mí psi dožili u mne

stetisek123
davidkova renata
Žádného psa bych mu ale po té reportáži nedala,
tak já se dobrovolně přiznám,že ani před ní

tohle je obyčejnej magor. Nejhorší jsou inteligentní psychopati, ty od normálních lidí nerozeznáš

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:22
- Nahlásit

Psíček
jsem na tom jako Kachna, teda možná jsem ještě natvrdlejší, páč sem procitla tak před 3 lety, kdy jsem si koupila jeho knihu a přečetla si názor třeba I. Eichlera, kterého zase naopak ctím velmi.
Já už jsem tak alergická na cokoli, co je v mediích vychváleno, že sem schopná popřít i sebe sama, kdybych se tam octla já :-D Protože jsem měla z první ruky názory lidí odkojených na reklamách typu Pedigree a z toho pořadu (nevzpmenu si na jméno), jak tam umisťovali nechtěná zvířata pod nálepkou že už opravdu u původního majitele být nemohou, protože ta maminka má kočárek a nemůže přeci chodit ještě se psem ven. Prostě mám alergii a ať opodstatněnou nebo ne, nepřekonám ji.
Každopádně ten pán z včerejšího pořadu se mi nelíbil a zajímalo by mě i to, proč ho domítli jeho rodiče, jestli je to pravda?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:23
- Nahlásit

Psíček
reportáži,trochu mto zklamalo, přišlo mi to prostě dosti faktuprostý
jo, oproti těm předchozím reportážím to bylo takový nedotažený

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:44
- Nahlásit

Psíček
na základě tý bradavice, vypadal jak Gargamel

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:49
- Nahlásit

Psíček
Neboli člověku s bradavicí prostě není dobrý věřit?
možná záleží na umístění té bradavice

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 11:50
- Nahlásit

Psíček
jasně, to nevíš?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:04
- Nahlásit

Psíček
No, právě mu to nikdo nesmí říct, tak radší pšt!

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:25
- Nahlásit

Psíček

Tak jsem na to koukal a musím říct, že na mne udělal rozhodně lepší dojem než znalec psích duší pan Desenský, který tam také vystupoval.
Vždyť jak bylo řečeno, mnohé psy onen bezdomovec vlastně získá a prodá...takže v podstatě jim pomůže do nového domova....dělá tedy to samé, co mnozí psochránci

Ty si děláš srandu určitě... a to ti nevadí, žě některý někde přiváže uprostřed pole třebas a nechá je tam napospas osudu, anebo že je nechá v hospodě oproti útratě, to je pro ty psy
pomoc při najití nového domova jo? Teda Psíčku
A co těch cca 100 psů, kteří skončili v útulku? To teda s Desenským srovnávat ve stylu, že pro psy je nebezpečnější RD, to promiň je zcestný. A on tam netvrdil, že pro psy jezdí on sám na ty inzeráty. Plno lidí psa přiveze, jen aby se dostal do nového domova, samo.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:36
- Nahlásit

Psíček
Mohu vědět na základě čeho jsi ho zhodnotila jako magora?

protože to o něm říkal Ruda

Jenom magor si bere další a další psy, i když má trvalý bydliště na radnici a těch předtím se zbavil. Tak asi tak.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:52
- Nahlásit

Psíček

některým psům i pomůže a jasnějsem psal, že myslím ty, který vezme odněkud, kde je nechtěj a pak je prodá, takco zase zdevymýšlíš?

a myslíš, že když je prodá třeba do bistra na gyros, že jim pomohl ju? Pochybuju, že je bere od lidí, pak dá na net nebo do novin inzerát, nebo jakou formou myslíš, že je prodává, což?

, že si klidně dojede po republice

info, že si klidně někam dojede neznamená, že pro ně jezdí pravidelně, je to jen hypotéza.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 12:58 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Psíček
vždyť ale se tím živí, z těch co prodá má příjem, co je na tom za magorství?
kdyby tutoten kšeft dělal seriózně, asi bych nebyla proti. To, co jde, v slušnosti prodat, a co nejde, umístit zadara (co si budeme povídat, většina jeho dodavatelů asi stojí zah....). On se ale o psy nedokáže postarat a pokud je rychle neprodá, asi dost strádají.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:10
- Nahlásit

Psíček

já tam nic o gyrosech a bistrech neslyšel

ale taky jsi tam nemohl slyšet, kam a komu je teda prodává, takže to znamená, že je může prodávat komukoliv a kamkoliv a nemůžeš vyloučit tu možnost s těma bistrama.
Nezmiňovali jakou formou je umisťuje. Tak jak si teda představuješ kam a jak je prodává???

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:18
- Nahlásit

Psíček
ale to mi nepřijdezas nic tak "bombastického" ve srovnání s mnohými horšími ... si vem třeba Dostála,taky jsou prej lidi a psi, co jim pomůže a taky jsou takoví, co ne ... Desenský to samé ...
pravda,Deseňák a Dostál jedou v trošku vyšším levlu, ale čistě v soukromým sektoru a pokud jde o jejich zákazníky, kdo chce kam, pomožme mu tam (škoda, že se to týká psů). Budík jede ve státním sektoru = na každou jeho vydělanou stovku přispěje pardubický městský rozpočet cca tisícovkou (odchyt a pak ubytování v útulku platíme my všicí).
proto mi lidi jako Budík serou, Ruda a spol jsou mi ukradený, udělám si z nich tak akorát srandu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 13:56
- Nahlásit

Psíček
Co už třeba jen následky jejich práce?
poslední případ od Rudy, který jsem sledovala, byla nějaká slečna, co si pořídila štěně k starému nerudnému tuším šicákovi. Ruda se po šicákovi vyválel a to samý poradil slečně....dopadlo to dle mého očekávání, šicák se ocitl v slečnině nemilosti, páč se nestačilo po něm vyválet, chtělo to použít mozek. Rudu bych profackovala, slečnu nakopala, ale žádnou souvislost se státním rozpočtem jsem nenalezla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 14:02
- Nahlásit

Psíček
Dostála,taky jsou prej lidi a psi, co jim pomůže a taky jsou takoví, co ne ... Desenský to samé .

jenže on je rozdíl mezi těmi, co někomu třeba nepomůžou a těmi, co od někoho vezmou psa, obalamutí jej, že si páníci myslí, že psík našel novej domov a ten jejich pes pak skončí bůhvíjak a bůhvíkde. To nemůžeš srovnávat ani omylem. Ten pes, kterýmu někdo "jen" nepomohl je zpátky u svých páníčků, ten druhej případ je v pr**li...

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2011 14:09
- Nahlásit

Psíček
Tak jsem na to koukal a musím říct, že na mne udělal rozhodně lepší dojem než znalec psích duší pan Desenský, který tam také vystupoval.

Zcela absurdní mi pak přišlo, že pana Tomáše tam komentuje člověk, který se mimochodem zabývá také "kouzly", když o kouzlech podobných byla předchozí reportáž Soukromých dramat.
To je opravdu absurdita na entou.
Jinak "význam" onoho člověka mi přijde naprosto nesrovnatelný právě ve srovnání s jinými šarlatány z oblasti psů, ale to je už asi život.

Btw moc by mne zaímalo, jak si je pan Desenský tak jistej, že ta fena se mu tenkrát opravdu nabízela?

Nemohu si pomoc, ale pan Desenský mi pro psy přijde nesrovnatelně nebezpečnější než nějaký bezdomovec.
Vždyť jak bylo řečeno, mnohé psy onen bezdomovec vlastně získá a prodá...takže v podstatě jim pomůže do nového domova....dělá tedy to samé, co mnozí psochránci ...

Prosim tě zase se prober, ten člověk s těma psama souloží,žere je a uvazuje někde u cest nebo prodává na maso...nebu´d zase za každou cenu originální...

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání