Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nabidka "pozustalosti" po morceti
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2011 20:50
- Nahlásit

Ahoj, omlouvam se za morce na psim foru, ale projednou...

daruji klecna morce, cca 72x40x43 (nemam ty "fixacni" packy, kterymi se pevne pridela klecovita cast k plastove vanicce).
dale 1x kmivo [url=http://www.prozviratka.cz/chovatelske-potreby /hlodavci-a-kralici-krmne-smesi-versele-laga-vers. laga-complete-kralik-500g-5561.html]

dale prodam novy "letni byt", nejak jsem jej nestihla jeste vybalit z krabice (koupeno v hornbachu duben 2011) za 700,- letni byt je mozne mit i v byte, (v pripade potreby by sikovny majitel musel koupit a pribit pletivo pro bezpecnost zviratka)

obec 15 km od brna smer jih, je mozne privest do brna ci brni jih a okoli nebo jihlava a blizke okoli.

pokud by mel zajem utulek, je letni byt zdarma.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 18:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tak je to jasný, klec a domeček čeká na mě, dýl už fakt neodolám , tak jestli je ještě volná, já bych jí brala.
Poprosim kamaráda, jestli nejede do Brna, že by mi jí příležitostně vyzvednul.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:27
- Nahlásit

kachna_
tak je to tvoje ale musis dat vedet, kdy kamarad pojede, muzem priblizit aspon tu jihlavu taky. chces morcaka nebo na kraliky domu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 21:38
- Nahlásit

cernej caj
na kraliky domu?
Na starou králici, bude mít důstojnej vejminek. Já už morčata nechci, nějak na ně v poslední době nemám štěstí.
musis dat vedet, kdy kamarad pojede,
ona tam jeho manželka má rodiče, tak doufám, že tam pojedou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 22:57
- Nahlásit

kachna_
Čtu něco o Jihlavě? Jezdím jednou měsíčně do J. Hradce přes Telč a tak. Naposledy jsem kvůli objížďce bloudila až u Jihlavy, Pelhřimova apod. Mohla bych Ti tu klec někam přiblížit. Kdyžtak napiš na maila, odkud jsi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Z Mělníka, ale kamarád jede příští týden, tak ho poprosím, k němu to mám kousek.
Dík, ale byla by to zbytečná komplikace.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2011 23:51
- Nahlásit

kachna_
Ahá. Zahlídla jsem Jihlavu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 07:48
- Nahlásit

Vlčáčková
to jsem psala já, že to můžu dohodit k Jihlavě, kam to má kachna_ blíž.

kachna_
to jo, bude mít dobrej vejminek muž se včera divil, když sem psala to o králíkovi, že prej se tam nemůže vejít, tak nevím jaký geneticky modifikovaný králíky si představoval

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 08:23 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

cernej caj
No jo. Už jsem si všimla. Ale teda - vzhledem k tomu, že po objížďkách jezdím bez mapy a přitom telefonuju, takže přejíždím odbočky - není vyloučeno, že příště přes ten Mělník pojedu.
Do jižních Čech jsem měla jet přes Telč a jela přes Jihlavu... (pokud to tedy nebyl Humpolec) a z jižních Čech jsem jela záměrně tak, že uzávěrku v Telči objedu spodem, úplně těsně kolem Telče a nakonec jsem se vynořila v Želetavě... Takže předem vyloučeno není zabloudění do jakéhokoliv města ČR.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2011 09:11
- Nahlásit

cernej caj
muž se včera divil, když sem psala to o králíkovi, že prej se tam nemůže vejít, tak nevím jaký geneticky modifikovaný králíky si představoval
já mám zakrslíky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:32
- Nahlásit

tak dej pak vedet, jak ten tvuj kamarad pojede do Brna, my jsme tento vikend doma, takze mu to muzeme do Brna hodit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:07
- Nahlásit

cernej caj
no jo, vidiš to. Hoď mi prosím tě do mailu číslo účtu, pošlu ti hned peníze. Zbytek jdu řešit.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání