| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:34
- Nahlásit
S těma včelama no nevím, kdysi míval u nás na vsi jeden pár včely a když mu uletěl roj, každý ho rád a ochotně poustil na zahradu ho odchytit, nikdo dobrovolně roj na svojí jabloni nechtěl a byl rád, když byl roj co nejdřív fuč.
PeKrato
No jo, to mě nenapadlo co bude když nebudu doma. Fakt ještě horší představa, když si představím, jak jsou někteří oprsklí i když doma jsme.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:38
- Nahlásit
výmečně jsem viděla kus zpráv, takže i vim o čem je řeč Supr je ta část že zvíře nebude věc takže se musí za každou cenu zachraňovat život dřív než majetek. Obávám se ale, že "odvěcnění" zvířete pomůže městům vyvléct se z povinnosti se o zvíře - věc postarat. Kde se nechce už teď, "nepůjde" to mnohem snáz.
davidkova renata
rači 20 psů než 3 fčely. agresivní je to, furt zdrhaj, přivolání nemaj a ještě zničej sousedům plot a ty se nedoplatíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 12:45
- Nahlásit
S tím kloboukem a kozou pevně doufám, že to neprojde, už vidím naši dementní sousedku jak k nám pouští nenápadne i dospělý ofce (jehňata samy prolézají pod ohradníkem) a pak k nám bude imrvére lozit, páč tak se mnohem líp šmíruje
Pak mě ještě zažaluje, že na ní vykouk Dozák přes vokno, štěknul na ní a vona z toho má trauma ne. Nebo bude k nám posílat svoje parchanty, aby se jich zbavila a mohla si udělat další a další a další ...
|
jana1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 22:22
- Nahlásit
dejtry
No to je supéééér
|