| Autor |
Zpráva |
Ovčanda
|
# Zasláno: 4 Zář 2005 11:09
- Nahlásit
Ví někdo stránky na některá cvičiště ve středočeském kraji? Nejlépe v okolí českého brodu(muže být klidně i v Praze ale blízko nádraží, aby se tam dalo snadno dostat. Sice u nás ve městě mámě cvičák a docela dobrý ale chtěla bych vyzkoušet také něco jiného. nejlépe by bylo kdyby cvičák pomáhal i když je pes bojácný, vrčí na psy. Poradit jak ji to odnaučit. A i třeba kde se dělají obrany a učí se na agility...chtěla bych dojíždět. Ne že by mě to bavilo ale fena by se naučila líp snášet ruch...děkuji za odpověď.
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2005 21:02
- Nahlásit
co treba DUX je primo v ceskem brode a je dost dobry. cvicaku je KUPA...staci zadat ve vyhledavaci treba na seznamu ZKO a vyleze toho docela dost.
|
sara03
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:12
- Nahlásit
Ahojky.
Jeden cvičák je dole k Kyjích.Kousek od nádraží.A druhý mazi Čakovicema a Letňanama,taky kousek od nádraží.Nevím,který by ti vyhovoval líp.
|
Ovčanda
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 16:38
- Nahlásit
Jo díky.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 16:15
- Nahlásit
Ahoj, za svou sestřenku hledám cvičák v rozumné vzdálenosti od Zdib. Chce jen nějakou poslušnost a otrkání odrostlých štěňat. Má bobtaila a zlaťáka (věk tak půl roku). Poraďte prosím něco dobrého
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:27
- Nahlásit
To posunu. Nikdo nic? Prý je něco v Březiněvsi,ale nevíme, jaký kvality...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 07:04
- Nahlásit
stetisek123
za svou sestřenku hledám cvičák v rozumné vzdálenosti od Zdib
A je pojízdná nebo musí MHD? Protže k nám do Zlosyně jezdí lidi ze Zdib, ale musí se autem.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:16
- Nahlásit
Trochu jo, ale není extra řidič. Kouknu, kde že to jste
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
acháááá! Tak to není tak daleko, ani složitá cesta, to by mohla sfouknout. A jak to tam u vás vypadá, je to dobrej cvičák? Já teda tomuhle houby rozumím, na cvičáku jsem osobně nikdá nebyla, takže nevím, co bych hodnotila,ale nerada bych jí dala špatnej tip.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:30
- Nahlásit
stetisek123
A jak to tam u vás vypadá
Hezky
Ale pro kamarádku by byl vhodný kurz základní poslušnosti. Další turnus nám začíná 4. září. Kurz vedu já a náš předseda. Vzhledem k tomu, že nás naši absolventi celkem doporučují, tak to asi neděláme uplně špatně.
Rozhodně neselektujeme lidi podle plemen, dost o tom svědčí, že nejpočetněji zastoupené plemeno je u nás bílý ovčák . Může se přijet podívat nebo se jít zeptat ve Zdibech k Votavovům, bydlí ve Zdibech na statku, ty jí reference poskytnou.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:48
- Nahlásit
Víš, oni to nejsou její první psy, měla předtím labrouše a ještě před tím josefčíka. Ale ona k nim přistupuje dost lidsky. Ale má je moc ráda. Já jí to teda hrozně ráda vyřídím!
Máte webovky, nebo nějakej kontakt?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:51
- Nahlásit
stetisek123
www.zkokralupy.estranky.cz
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
Baico
ok, díky, poslala jsem jí výcuc z našeho dialogu, je teď na dovče, tak až se vrátí, omrkne to...
Škoda, že nejste blíž, stránky se mi líbí, vzala bych tam naše čoklouny, ten choďák by to mooooc pořeboval, má pubertu a já ho brzo zabiju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
stetisek123
Škoda, že nejste blíž
No to říká dost lidí. A choďáky máme taky, dva
poslala jsem jí výcuc z našeho dialogu
Klidně ať se zastaví, teď je doba, kdy se chovdí koukat dost lidí, je před kurzama
|