| Autor |
Zpráva |
smajiska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 15:15
- Nahlásit
Ahoj, vím že podobných diskuzí tu bylo hodně, ale v žádné jsem nenašla odpověď. Mám auto Citroen C4 kupé (3 dvéřová verze). Potřebuji mříž do zavazadlového prostoru, spolehlivou, co drží, ale zároveň tam pujde nainstalovat. Našla jsem tuhle: http://baron.cz/pes/automriz-vario-pro-kombi-polok ombi-auta-694-k-KP000010-PP000033.html - máte s ní někdo zkušennost? Líbi se mi, že se přidělává na stranách - protože nad hlavovými opěrkami končí okno a také, že je zahnutá a tedy nepřekáží v kufru a pes by ji tedy neměl povalit např. nalehnutím na ni. Co si myslíte? Ty peníze jsem ochotná investovat a trvám na mříži vyndávací. Děkuji moc za odpovědi
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 17:00
- Nahlásit
smajiska
Vypadá to docela dobře - ale nejlepší by bylo si jí někde vyzkoušet naživo - jinak ti nikdo nic nezaručí. Já mám tuhle : http://www.chovatelske-potreby-cb.cz/pes-v-aute/au tomriz.html a jsem spokojená - jen teda si to chce chvíli pohrát s upevňováním aby fakt držela (zabere mi to tak čtvrt hodiny - ale běžně jí nevyndavám, takže mi to nevadí.)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 17:08 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
smajiska
Dines
TuhleURL mříž máme ve VW passat a spokojenost veliká.
edit
měla tam být ta od Dines
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 23:04
- Nahlásit
Díky moc, ale já ji právě nahoře kuli dveřím do kufru upevnit nemůžu. Kousek místa tam nahoře je, ale to jsou tak dva centimetry, proto sem hledala nějakou, co se rozepírá nastranách. Jen si nejsem jistá, jak moc to drží a nedrží.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 14:03 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
smajiska
Tak si nechte udělat na míru my to máme zaháklý o držák na pásy dá se to lehce vylápět a nebo se uchytí přímo na zadní str.sedáků páč na stropě máme střešní okno výsledná cena160kč
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 14:19
- Nahlásit
danajasa:
Díky za nápad, omrknu kdo něco takovýho poblíž dělá. Možná by to vyšlo levnějc a bylo to i pevnější. Neznáš někoho v okolí Týniště nad Orlicí kdo by to případně udělal? Díky
A jen tak mimo, zrovna sem si uvědomila že tenhle hafmobil sem už někde viděla A nemáš v tom autě náhodou beauceronka?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 14:23
- Nahlásit
danajasa
Pani, vy ste pakůňovi začmarála pindíka, že jo???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:54
- Nahlásit
smajiska
Je to bosík,my sme z okolí Zlína tak tam netuším kdokoli kdo svařujeLucie Kratochvílová
Pani ano bo je to ouhyla a ta zářivá růž vypadala ůděsně
|