Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jakou rasu psa pro "maminku"
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:52
- Nahlásit

Gerda
nebo mu může majitelka zlomit nohu a tím o čtvrtinu jeho fyzickou aktivitu sníží.
Tak to ani omylem By mu musela zlámat všechny hnáty a stejně by se aspoň plazil a prudil štěkáním. Pudl je prostě aktivní pes. Ale nepotřebuje být aktivní 24hodin denně, sedm dní v týdnu.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:53
- Nahlásit

LucieS
Pokud by brala psa z útulku, tak ať se na hony vyhne takovému, kde jí ke KAŽDÉMU psovi řeknou - jo, ten vašim požadavkům naprosto vyhovuje. Bohužel jsou i takové útulky .
Ať hledá takový, kde jí nevnutí prvního vořecha, ale pokusí se jí najít psa "na míru", aby oba byli ve finále spokojení.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 16:57
- Nahlásit

makrel
lybičko, když tě vidim - psala jsem ti do žumpy něco k tomu Calmingu, ale nic odjevnýho

bea
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 17:04
- Nahlásit

Shi-tzu je ideální, chlupy nepouští a přehnaně aktivní taky není - pes do náruče k televizi nebo na gauč. A na shi-tzu v nouzi jsou krásní pejsci.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:02
- Nahlásit

http://www.utulekosoblazsko.cz/psi_k_adopci.php

Kdyby chtěl někdo kavalírka a měl blíže než do Plzně ke Krnovu tak tady je taky jeden, píší kříženec, ale řekla bych že je to nestandart ruby

Šicka není špatný nápad, je to spíše dekorační než pohyblivý pes.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:05
- Nahlásit

bea
tak koukam na ty shitzu a teda srst predlouha a prej narocna na starani a cesani... no to nevim teda.

i kdyz ten pes co ma Biluška je moc peknej uvidíme, jestli nebude chtít štěndo a jestli ještě sama nenarazí od známých na rasu, co doporučí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:05
- Nahlásit

kokrvnouzi
http://www.utulekosoblazsko.cz/psi_k_adopci.php
Ti kavalíři už jsou tam dva. Jeden nově přivezený kříženec asi kavalíra s maltézákem.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:09
- Nahlásit

zase ne nějak přehnaně na pohyb náročný
(Já bych si tak představovala šeltii bez chlupů

Tak to si šeltii škrtni, ta je náročná na pohyb dost... Nebo mi Biluška prodala hybrida

Hlasuju pro útulkáče.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:10 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

cernej caj
tak koukam na ty shitzu a teda srst predlouha a prej narocna na starani a cesani...
Já to nevidím tak tragicky:

Šicák Péťa v letním sestřihu
(to je ten, co ti ho vnucuju)
Teď půl roku po ostříhání má srst asi 7cm.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:11
- Nahlásit

bonc
jo dík, když tak budeme pátrat dál, ale nevím nevím

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:17
- Nahlásit

Biluška
ten ale zatím asi není na stránkách, že?
cernej caj
každé plemeno s delším chlupem je náročné na údržbu, pudl i maltézák na tom nejsou lépe. Naštěstí existují psí salony, kde srst upraví na přijatelnější délku. Krátkosrstý náročný není, zato líná a ty úžasné chloupky se zapíchají uplně všude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:26
- Nahlásit

aren
ten je peknej

kokrvnouzi
to je jasny... ale nelinaci by asi bylo idealni. No uvidime.

aren
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 19:34
- Nahlásit

cernej caj
ten je peknej
Jestli chceš, je váš.
Je to nalezenec, vyhozený z auta. Hledám mu domov proto, že do mé akční vořeší smečky se moc nehodí, ostatní mají tendenci ho šikanovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 20:11
- Nahlásit

zatim nechci, diky

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 20:20
- Nahlásit

shi tzu je v pohodě párkrát do roka ho necháš ostřihat 3x - 4x. srst nelíná a povaha ideální.Aspoň ten můj.Dokáže ujít deset kiláků ale stejně tak dokáže celý den ležet na gauči.Prostě mazel jak má být.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 21:50
- Nahlásit

Dines
Naprosto souhlasím s Dines, že pudlové jsou hodně aktivní plemeno, myslím že všechny odrůdy
Máme ve flyballovém družstu trpasličí pudličku a loni s námi závodila jiná fenka trpasličího pudla ve věku 11 let! celou sezónu a ME.

Takže bacha...nic pro lenochy, jsou to naprosto supr pesani

P.S. ale když se zakrmí na sídlištní variantu, tak by to možná šlo

Dines
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 22:13
- Nahlásit

Jimmi
Takže bacha...nic pro lenochy, jsou to naprosto supr pesani

P.S. ale když se zakrmí na sídlištní variantu, tak by to možná šlo

Hele, já jsem líná až hrůza, mam dva krále a taky to jde... jen prostě třetí den už jou trochu psycho a musí se vylítat, jinak by mě sežrali, ale válet se den nebo dva v posteli a na gauči jim problém opravdu nedělá

Máme ve flyballovém družstu trpasličí pudličku a loni s námi závodila jiná fenka trpasličího pudla ve věku 11 let! celou sezónu a ME.
Jedenáctiletej malej pudl je obvykle dospělák na vrcholu sil No, možná teda ne, ale pudlíci většinou umírají kolem patnáctého roku, a to takřka "za pochodu"

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 22:32
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8369647/Cinsky-cho cholaty-pes-Daruji.php

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 23:22
- Nahlásit

Já jsem pro kavalíry. Jsou to "láskyplné houbičky" - někdo řekl, ne já, ale bude to fakt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 07:18
- Nahlásit

impact
Ty bláho, rozklikni si všechny inzeráty té paní. Slušná množárnička

bea
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 09:41
- Nahlásit

cernej caj
Já shi-tzu mám - je to nalezenec, takže srst není podle požadavků na výstavy - dáváme ji střihat. Gaučák to je, ale venku běhá ráda - hcodí s námi na túry - 10-15 kg v pohodě uběhne. A je to strašnej šašek - umí vymyslet fakt nádherný blbiny.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:57
- Nahlásit

Biluška
Nu, takových množárniček je. Aji tady. A nemusím nic nikde rozklikávat.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 16:27
- Nahlásit

impact

Tak nevím, jestli je dobrý dělat "reklamu" množárničce ve smyslu, že pomůžeš s inzercí?

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 17:36
- Nahlásit

makrel

Hele já vím, že to je tak trochu utopie, ale za zkoušku by to stálo, ne..?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 17:44
- Nahlásit

LucieS
no tak trochu..já znám i jiný přístup: "Vemte si co chcete, my stejně nic nevíme"

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 18:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Přiznám se, že před Biluščiným upozorněním jsem to nerozklikla a nevěděla o tom..

Martinna
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:07
- Nahlásit

cernej caj
Tady je také jeden darovací naháček : http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8320463/Za-symboli ckou-cenu-prodam-cinskeho-chocholateho-psa-nahac.p hp

Martinna
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:10
- Nahlásit

cernej caj
Pak jsem tu ještě našla jedno darovací chuďátko http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8378199/civava-dar uji.php

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání