| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:46
- Nahlásit
kejtlin
no chci tam neska zavolat jak to teda vypada a jak sem tak koukala na jejich oteviracku stejne musim zavolat aby tam byli kdyztak chvilinku pockali sou tam denne do pul druhy ...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:47
- Nahlásit
paní jestli ti tu lišku nedaj a já přišívala uši na tý větší tašce zbytečně, a molitan se šije strašně blbě, tak mě to tedy rozladí
kejtlin
no jo nooo to by bylo blbe to je fakt jako se tak snazis
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:21
- Nahlásit
ketty
V Jimlíně další štěňátka: http://www.utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci
Nejen nahoře, ale i níž. A někteří jsou Ocáskovití. Nechtěla by ta paní některého z nich? Ocásek už prý odjel.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:39
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj ted mi volala ta pani co te zna sme do ted povidali a chtela jestli by neslo dojet v sobotu .....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:45
- Nahlásit
ketty
a proč ne v pátek? v sobotu má být velký mráza taky budeš ít blbý spojení z Prahy do Nera
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:47
- Nahlásit
ketty
Psala mi, jestli už náhodou nespíš. Tak jsem jí řekla, že asi ne... a čekala jsem, že od Tebe dostanu sprďáka.
A jak jste se nakonec domluvily?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:52
- Nahlásit
Vlčáčková
jooo ze ten patek a pak poslu fota chtela byt u toho predani no ale kejtlin v sobotu nebude moct nevim kdo jiny by mohl ale tak uvidime stejne budu volat ze patek dle pocasi kdyby bylo nak spatne nepojedem ..rikala ze to je pochopitelne ..a pak sme povidali tak ruzne jeste mi nakyho 14letyho hafa nabizela tak bouzel vse zachranit nemuzu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
ketty
na sobotu nic nemám, ale má bejt velkej mráz a budeš mít blbý spojení z Prahy
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:55
- Nahlásit
ketty
To asi myslela Foxe, ne? To je fakt chudák.
Jasně že s takovým počasím se nikam nejede. Když budete zabitý, tak si žádných psů neužijete.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 22:59
- Nahlásit
Vlčáčková
na sněhu a ledu umím jezdit není to problém, ovšem pokud někam zapadnem, tak džíp se mnou nehne, mám těžký auto a džíp je vyzkoušenej
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 23:02
- Nahlásit
Vlčáčková
jojo presne rada bych ale to nemuzu ted....bouzel verim ze je to chudik a jelikoz ma problemy s cistotou tak to ze si ho nekdo veme .....no ju nooo co nadelame ....no uvidime jake bude neb i ja se budu muset dostat na bus mam to tam kilak pres pole po silnici nevim jak bude vypadat aby me to nesejmulo ta pripojka na D1hruza a pokud nebude odhrnuto v kuricku tak bus nepojede loni taky to bylo zasekli byli jazyky a auta v tom zaboreny a doprava stala ale tak snad bude klid uvidime ...treba snezit nebude tady ted na chvili prestalo nevim predpoved na patek..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:23
- Nahlásit
kejtlin
tak sem domluvena pry zitra muzem dorazit sou tam do dvou a jeste nam ukaze nakyho trhace pitoovcouna ...a panovi jsem tez rekla ze kdyby naka komplikace ze zavolam a prelozim vyzvednuti psika
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:16
- Nahlásit
ketty
ok, tak zejtra dopo napiš, kdy budeš v Nera u Domu Kultury. Neptala ses na sjízdnost silnic?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:28
- Nahlásit
kejtlin
pan nerikal zeby mel byt problem no snad nebude snezit to by bylo asi nic moc no napisu ale stale nemam na tebe ten tel ja ti psala vzkaz na fb teda doufam ze sem to poslal tobe
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:29
- Nahlásit
Praha,,Nádraží Holešovice 11:15 250081 50
Neratovice,,Dům kultury MHD 11:48
Praha,,Nádraží Holešovice 11:45 250081 52
Neratovice,,Dům kultury MHD 12:18 12:19
Celkový čas 33 min, vzdálenost 24 km, cena 29 Kč
Veolia Transport Praha s.r.o.; Neratovice; 315 681 910
to by slo ne ?mozna stihnu ten 15 nevim jak rychle pojede bus odeme pokud bych byla presne v pul jedenacty na opatove tak bych stihala
myslim ze ten 11:15 budu stihat Neratovice,,Dům kultury MHD 11:48
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:45
- Nahlásit
ketty
sem ti psala z netu smsku
jdu na FB pošlu z ova
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 12:48
- Nahlásit
kejtlin
aha no toto asi anka chba nekde
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 08:48 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
za chviili jeduuuuuuu tyy voeee ma sneziit ted to hlasej ja enchciii se nedostanu domuu
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:41
- Nahlásit
ketty
dávala jsem ti odkaz na bílou bulterierku do zajímavých darovacích psů - jestli ještě aktuální ta poptávka od Tvých známých : http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_37.html#26
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 22:43
- Nahlásit
Hanca
jojojo jee diiiky moooc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 19:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
si sem flaknu velkou deduli lisky jeje moc velka takl to neee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 07:00
- Nahlásit
ketty
a jak se mu u tebe libi?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:37
- Nahlásit
cernej caj
ahoooooooooooooooj diky za meila sem se nedostala jeste k odpovedi no libi uz se mazli a pusinkuje me ..jen ty rana doufam nejsou nakej ritual hodinu steka ......neviim proooc ,bezduvodne do prostoru nevim co chce, ale jinak je super dedula chii dnska se fakt uz nechal chovat a spokojene hajal a nunankoval se...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
ketty
jéé ten je lostomilej f tý posteli ))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 13:42
- Nahlásit
ketty
do kolika spal dneska?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:00
- Nahlásit
kejtlin
tyyy voe ani mi nemluv do sesti opet (presne v 5:49zacal jecet)a hodinu pak jeste do zdi pokracoval .....takze nevim a to sem ho vytahla jeste o pulnoci...nechapu ...a dnes ani liska nepomohl jako ze sel za nim on je liska talent normalne psi terapeut pro psi vylezl s podperiny a sel za nim sam od sebe to dela ...
je k sezrani ale ne po ranu to je na zabiti
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:29 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
davidkova renata
jojo je roztomilej a nejen v posteeli tydle fota sou i nekde u tebe na dikuuuzy ale si asi prehlidla to soupnu i sem asi tu to tak nemizi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2010 14:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
|