Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / mikročip a jeho evidence
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 11:30
- Nahlásit

........už jsem to sem psala a pc mě shodil-tak jen rychlodotaz, neboť se mi nechce popisovat to celé znovu)

Přelepka je ouzká a začíná na 9.
Nemáte někdo nalepeno v očkováku- co to může být čip???????? (datamars to není)

A druhý dotaz- je veterinář povinen načipovanýho psa nahlásit do registru??????

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 11:59
- Nahlásit

žanda
Veterinář není povinen, veterinář je povinen zapsat do registru jen pet pas i tak se jich na to spousta vykašle. Registrace čipu je čistě na jeho dobrovolnosti, někteří to dělají, někteří ne, já třeba jednoho musela uhánět dost dlouho, nechal si ten formulář a furt nic.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 14:01
- Nahlásit

Maya
navíc některý čipy si registruješ sama a veterinář ti jen dá ten registrační formulář a je pak na tobě, jak s tím naložíš

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

kachna_
no kamarádka má psa už očipovanýho,ale od chovatelky žádný papír nedostala- a dopadlo to tak, že nejsou v registraci-a nějak to ani netušila( teď dává dohromady všechny papíry a lejstra a zjistila i toto-
večer je zaregistruju, jen co mi dá všechna infa....a bude pokoj)

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:04
- Nahlásit

tipla bych to na trovan

Mika
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:08
- Nahlásit

Ja mam taky mikrocip co zacina na 9 (konkretne 978) a je to BackHome od Virbacu.
Prave to taky riesim, pretoze ked som psa pred dvoma rokmi nechala cipovat, tak mi vetka povedala, ze ten formular do registru posle - psa som nedavno v narodnom registri kontrolovala (len tak zo zvedavosti) a nie je tam, kontrolovala som to aj na tom medzinarodnom (petmaxx.com) a nie je ani tam. Takze som dneska na narodnom registri vyplnila online formular, a holt musim zaplatit 170 korun za registraciu, inak mi je ten cip uplne nanic.

ata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2010 18:11
- Nahlásit

taky mám 978...Virbac....psy jsem si registrovala za poplatek sama, veterinář mi sice dával nějaký formulář, kterej jsem si měla poslat sama, ale upozornil mě, že ten registr stejně nefunguje, takže je mám na mezinárodním

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2010 08:43
- Nahlásit

Ano, jak jsem právě zjistila, když nemáš Datamars- a nebo možná ještě nějakej jinej čip-to nevím- musíš při registraci zaplatit 170 Kč.
Alespoň u Datamarsu jsem platit nic nemusela,ale zase je to už nějakej pátek zpátky- tak že pro jistotu si zkontrolujte, zda máte psa v registru, i když jste papíry odeslali.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání