Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / prodam kompakt canon sx10 is, najde se zajemce?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Kacza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:14
- Nahlásit

mi foťák ukradli, takze nemám čím fotit Hněvice, ael bohužel nemá prebytečnejch 6litrů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:13
- Nahlásit

Kacza
Jsem Ti šoupla na jeden server žádost o dar. Dej si pár inzerátů: kdo daruje, nemám jak fotit tyhle psy + přihoď odkaz na web. A uvidíš. Třeba se někdo najde.

Kacza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:19
- Nahlásit

ok ok ... díky díky

impact
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:40 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Kacza
Tak já si nakonec objednala něco jiného, než nabízí černej.čaj.. A pokud mi to schválej na splátky, věnuju ti svůj starej, jestli bys chtěla.. Je to už děda, ale fotky se s tím cvakat dají.

Tohle je on - http://www.google.cz/#hl=cs&source=hp&q=canon+powe rshot+a+510&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=243bd0b a7b4b9dd7 a tohle jsou moje poslední fotkxy z neděle - http://impact.rajce.idnes.cz/12.9.2010/ . Sleduju bully v nouzi a vím, že se pomoci věnuješ dost.

Začátkem příštího týdne budu vědět, jestli mi klapne můj a pak bysme se domluvily. Jestli chceš.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:51
- Nahlásit

impact
Dám Kačce vzkaz na Miju. Myslím, že už šla dneska spát.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:54
- Nahlásit

Vlčáčková
Však to najde. Ještě pár dní je čas. Doufám, že mi to schválejí.

Jsem si říkala, že ho za nějakou stovku střelím, ale prdět na prodejní cenu, když ještě někde udělá službu. A kdyby ne u Kacza, tak jinde v útulku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 22:57
- Nahlásit

impact
Doufám, že Ti to vyjde. Kačka dělala nějaký koncert pro útulek a krom jiného jí ten foťák někdo ukradl.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 23:01
- Nahlásit

Vlčáčková
No, někteří lidi jsou na facku.
Kéž by jim ruka upadla, až s ním budou fotit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:15
- Nahlásit

Psíček
jee, se neodeslal prispevek, ale psala jsem ti ho jeste vcera. asi tech debilnich 60s co tam je mi to pokazilo... no vis, ale 86ti let se pravdepodobne nedoziju a navic do te doby koruna tak devalvuje, ze si za to beztak nekoupim ani rohlik.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:16
- Nahlásit

ps: kdyby nevysel fotak of impact, my mame doma milionletej nikon 2mpx... tak bych se optala muze, jestli by to slo. aspon jako nouzovka nez bude lepsi

Kacza
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:38
- Nahlásit

cerej caj: ty jo, díky díky... jako nouzovka postačí jistě , i kdyby byl jen půjčenej

impact: pokud Ti to vyjde, tak budu jen ráda ... fotit je potřeba pořád - hafany -ale i práci atd.. lidi to zajímá a bez foťáku jsem jako bez ruky ...

impact
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 22:45
- Nahlásit

Kacza
Ozvu se, jestli to vyjde.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:33
- Nahlásit

Jou, jou, jou. Zitra, nejpozději v pondělí ho mám doma.

Kacza pošli na i.impact(a)seznam.cz adresu, kam ti to můžu poslat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 07:30
- Nahlásit

tak obnovuju

v zaruce uz fotak neni od 06/2011, ale je ve vybornem stavu, protoze s nim fotim fakt malo (jen tam, kam se bojim tahat zdrcadlo, ale chci lepsi moznosti nastaveni, nez nabizi malej kompaktik, a taky se odmitam vzdat toho otocnyho displeje

recenze
K fotaku je brasna a 2gb karta, dobijeci baterky, ale uz se mi zdalo minule, ze melou z posledniho

cena 2500,- ideálně Brno a okolí

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 08:04
- Nahlásit

cernej caj
To jsem nečekala teda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 08:13
- Nahlásit

impact
no jestli se ho nezbavim, tak s nim zas budu fotit a za rok muzes cekat obnoveni tematu

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 08:57 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

cernej caj
No láká mě, zase. Uvidíme, jaký budou zejtra prémie.
Fotíš s tím psy? Máš nějaký fotky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

impact
já se ti podívám doma po fotkách. A nepsalas tenkrát, že máš nějaký foťák na cestě?

edit: mam akorat maly fotky ted na ukazku (coz mi pripomelo, ze k nemu je jako bonus zdarma trocha radioaktivniho prachu (ne, neboj, dozimetr nic neukazal
budapest, kyjev+cernobyl
a nejaky psi nezmenseny
zde
ps: je to kompakt, takze psi v pohybu v tmavsim nez jasnym prostredi uz budou treba fotit na vetsi iso a rekla bych ze uz iso 800 je docela na hrane pouzitelnosti... navic ja nefotila na auto, ale vzdycky na manual, takze nez se mi podarilo vychytat, jak s tim fotit...

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:18
- Nahlásit

cernej caj
No ale to byl malej kompaktík. Teda ještě je. I když se dívám, že tvůj má míň mpix. Hele nevím, už mám zase cukání po něčem, co by fotilo o fous líp. Asi budu muset nakonec skončit stejně u zrcadla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:29
- Nahlásit

impact
pridala sem ti tam fotky. Uprimne? jestli mas IS 130 tak ti ten muj asi moc nedoporucim... ja mam starej jeste IS 100 a tenhle sem koupila jakoze lepsi... krome rezimu, kdy muzes udelat jednu fotku se trema ruznejma expozicema a pak spojovat v hdr (obcas pouzivam) a 20x zoomu to zas tak rozdil neni. Na mpix nekoukej, na rozumnou fotku 9x13 je minimum 3mpix, a pokud netisknes obr plakaty, tak na pc stejne rozdil nepoznas, akorat to zabere vic mista

vysledek? nejak nesplnil muj ocekavanej skok v moznostech foceni a koupila sem od kolegy stary telo lumix l1
takze ted, kdyz chci malej fotak, co nezavazi, beru sx 100. (vandry, atd). kdyz si chci vyhrat, beru zrcadlo. Tenhle pouzivam jen malo, kdyz si chci vyhrat, ale bojim se o poskozeni/ztraceni zrcadla. Za letosni rok jsem s nim fotila tak 3x...

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:32
- Nahlásit

cernej caj
Takže mám stejně šetřit na zrcadlo, co? Ach jo. Mě děsně sejří, že vždycky potřebuju nafotit psy a musím čekat, až dorazí někdo s něčím pořádným.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:36
- Nahlásit

rekla bych, ze tenhle fotak je spis pro nekoho, kdo nema nic, nebo ma stoletej a hroznej a chce rozumnou kvalitu za rozumny penize s tim, ze si chce i hrat s nastavenim a nemackat jen autorezim, protoze levny kompakty v tyhle cenovy relaci nenabizi prakticky zadny moznosti nastaveni, jen mackas tlacitko autorezimu bez jakykoli tvy invence.

impact
nerikam to rada, ale asi ti fakt nezbude nez setrit na neco lepsiho
jinak hafani moc roztomily jak sou tam nasackovani

impact
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:54
- Nahlásit

cernej caj
rekla bych, ze tenhle fotak je spis pro nekoho, kdo nema nic, nebo ma stoletej a hroznej a chce rozumnou kvalitu za rozumny penize
Tak huž mlčím.

jinak hafani moc roztomily jak sou tam nasackovani
Ale z něčeho lepčího by to asi vypadalo líp.

Btw. zajímavý. Vždycky tu mám reklamy na čokle a jak melu o foťáku, všude okolo mám reklamy na foťáky. Ten internet je děsně zlomocnej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 10:00
- Nahlásit

impact
jo to je. ja rodicum objednala pro plan k vanocum (proste ho chteli) a ted mam uplne vsude na netu ten cervenej kureci pytel jako reklamu

jako ne ze bych ti ho prodat nechtela ale myslim, ze bys me nepodekovala

birma
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:45
- Nahlásit

cernej caj
Přemýšlím o něm, můj foťák je už dědeček asi osmiletý a vzdálenost větší než dva metry je pro něj prakticky nepřekonatelná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 07:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak přemejšlej, včera si chlápek řekl o testovací foto a kamarád přemejšlí, kde sehnat peníze

edit: tu se muzete mrknout taky. maximalni rozliseni, otevrena clona, min. + max. zoom.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:48
- Nahlásit

cernej caj
OK, Ježíšek souhlasil, že ho chci akorát bych se s tebou potřebovala domluvit, jestli bys byla ochotná mi ho poslat do Prahy (rozhodně teda nechci, abys šla na poštu před svátky, nejsem vrah ).
Jestli budeš chtít peníze předem na účet, nebo pošleš na dobírku nechám na tobě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:11
- Nahlásit

birma
a fotky libi? radsi bych preferovala osobni predani - kvuli ozkouseni a tak, ale minimalne potreba, abys byla spokojena s tim jak foti
- jeste fotky z podzimni dovci, ale taky jen zmenseny, ja mam origo fotky doma.

- kdyby byl problem, muzem se domluvit pak na vraceni. Jinak zjisitm cenovej rozdil dobirky a normal poslani a podle toho se domluvime, pojistit tusim de oboji

birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:39
- Nahlásit

cernej caj
Fotky se mi líbí, i recenze na netu co jsem procházela
Ozkoušení by mi asi nic moc neřeklo, protože se ovládá asi o dost jinak než můj součaný foťák, na sžití se s novou technikou potřebuju delší čas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:43
- Nahlásit

birma
OK, tak zitra, kdyz na poste nebude fronta, ti ho poslu, kdyztak teda na mail pod clenem prosim adresu a kdyz budou navaly, tak ti ho poslu pristi tyden mezi svatky az pudu z prace

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání