| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 14:59
- Nahlásit
sory že zase otravuju ale mrkněte se na www.Pupy.mujpes.cz
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:07
- Nahlásit
Ano, je proste nadherna V tom botniku aj spava? Je to mile
Ty sa mozes pozriet sem, sice este to nie je dokoncene, hlavne cast kamarati, ale uz sa to rysuje
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 15:08
- Nahlásit
prepac sem
http://mujweb.cz/www/hugo%2Dthe%2Dnight%2Dkeeper/
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:05
- Nahlásit
jéééé taky jsem si chtěla založit vlastní stránky ale nejde mi to
v tom botníku je někdy zalezlá ale nespí tam, je jí už těsný ona raději spí v posteli
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:07
- Nahlásit
Prave preto sa pytam, lebo aj nas Hugo je radsej mimo svojho pelechu a ked poviem miesto bez ukazania na jeho lozko, tak sa usalasi na mojej posteli a tvari sa, ze to je jeho miesto Zabit je ho malo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:09
- Nahlásit
Ak chces stranku tak
http://mujweb.atlas.cz/mwfree.asp
15M volneho priestoru ;)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:10
- Nahlásit
je mi líto že máš nemocného hafíka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:12
- Nahlásit
Co uz, aspon ze sa na to neumiera
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 16:58
- Nahlásit
Nějak mi to nejde. skusila jsem vytvořit ty stránky s pomocníkem ale nevim jak vložit fotky, počítadlo....ani nevim jak mám postupovat když chci vytvořit stránky sama
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 17:08
- Nahlásit
Aha, no to je zlozitejsie. Ja si stranku pisem sama, preto tak aj vyzera . Bohuzial, nie som v tom velmi zdatna. Existuju vsak programy, ktore ti z obrazkov vytvoria stranku. Napr. Irfanview
http://www.irfanview.com/
Skus si pomoct tak Ak budes mat nejake otazky, tak sa kludne pytaj. Ak budem vediet, odpoviem
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 17:09
- Nahlásit
dobře skusim to díky.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 17:10
- Nahlásit
puvodně mi ty stránky měl dělat nějakej chlap ale nějak se mi neozívá
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 18:14
- Nahlásit
Typicky chlapi Najlepsie je naucit sa to, a urobit si to sama, ver mi, ked budes chciet nieco zmenit, nemusis nikoho otravovat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2005 18:15
- Nahlásit
mimochodom, uz som ju opravila aj pod IE, takze by sa nemala ta moja zobrazovat "rozhadzana"
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 10:38
- Nahlásit
Jo ještě to zkusim udělat, ale fakt mi to nějak nejde.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:26
- Nahlásit
napadlo mě, jestli by šlo nějak udělat abych měla na internetu jen prezentaci. Nějak ji sem dát.už jsem ji vytvořila, ale nevím hjak ji sem vložit.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:27
- Nahlásit
napadlo mě, jestli by šlo nějak udělat abych měla na internetu jen prezentaci. Nějak ji sem dát.už jsem ji vytvořila, ale nevím hjak ji sem vložit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:30
- Nahlásit
Ako to myslis. Aku prezentaciu? HTML stranku?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:44
- Nahlásit
Vytvořila jsem si ji v programu Mikrosoft ofice Pover Point
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 12:51
- Nahlásit
Aha, nuz tak to neviem, ako dat, aby sa ti zobrazovala. Ja viem o moznosti takej, ze na webe to das do nejakeho adresara. A potom si to ludia mozu bud pozriet alebo stiahnut, ale bez html to asi nepojde Neviem ako ti pomoct. Ten irfan si neskusala? S tym by som ti mohla pomoct.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:07
- Nahlásit
nezkoušela protože tomu nerozumim. A jak si my posílala tu adresu http://mujweb.atlas.cz/mwfree.asp myslíš že by šlo to stáhnout (z dokumentu) protiže jsem si tu prezentaci uložila jako internetovou stránku. Ale nevim jak udělat abych ji po internetu pustila.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:11
- Nahlásit
ještě něco kdyby mi to nešlo tak si ty stránky co jsem dělala včera chtěla zrušit a předělat to jak to mám udělat?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:11
- Nahlásit
stiahnut by to malo ist. Daj ju tam a skus ju potom otvorit ;) Ale asi ti to vypise directory listing denied. To vypisuje vtedy ak tam nie je index.html
Mas doma vlastny pocitac alebo odkial prispievas? Podla toho poradime
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:24
- Nahlásit
mám ho doma....
|
Raduzka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:28
- Nahlásit
OPRAVDU ZAJÍMAVÉ STRÁNKY Pupy!!!! )
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:34
- Nahlásit
žejo? taky si myslim
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:35
- Nahlásit
[/b][b]Raduzka
no tak když se ti to nelíbí tak neodepisuj
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:37
- Nahlásit
pigie
už sem si nějaké fotky nahrála, ale nevim jak je vložit do těch stránek
|
Raduzka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:37 - Změnil/a: Raduzka
- Nahlásit
cože??? no tak když se ti to nelíbí tak neodepisuj??? psala jsem že to jsou pěkné stránky!!! nevím co tam dělá ten červený smajl
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:40
- Nahlásit
Tak skus ten tu prezentaciu ulozit ako html. Chod na save a klinni na save as a web alebo uloz ako web stranku, neviem, co tam je po cesky, tak to mas. A tam dole sa ti objavi Save as type (typ suboru) a tam z toho single to daj na Web Page. No a potom to mozes uploadnut na tu stranku mujweb, ak si si tam uz zalozila konto
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:57
- Nahlásit
Raduzka
Ja viem, ze si to tak nemyslela, ale ten smajlik znamena, ze si sa nudila, ked si si ich prezerala
|
Raduzka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:00
- Nahlásit
aha hihihi
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:04
- Nahlásit
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:05
- Nahlásit
to je sranda viď
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:08
- Nahlásit
Tak ako pupy? Ja som zvedava, kam to dotiahneme
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:36
- Nahlásit
No ještě jsem ty stránky neudělala. a nebylo by lepší kdybych ti poslala fotky a text co bych chtěla mít v té adrese a ty byjsi mi tu adresu udělala? teda pokud byti to nevadilo.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:37
- Nahlásit
Raduzka
No příště dávej pozor jaké smajli dáváš
ty máš stránky na svého psa?
|
Raduzka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:41
- Nahlásit
píšu je automatcky pomocí dvojtečky, kroužku závorky tak tam skočil sám.
nemám, neumím to a taky nějak není čas.
Mějte se ahoj.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:41
- Nahlásit
Pupy
Nie v tomto som neoblomna. Clovek sa musi ucit Ved si hovorila, ze prezentaciu mas, tak staci ju len ulozit tak ako som pisala vyssie a potom na ten web ju dat je uz hracka Aspon s mojou pomocou
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:44
- Nahlásit
nojo ale mě to pořád nejde.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 14:47
- Nahlásit
Ale co? Vsak napis co ti to vypise, aku chybu alebo tak. Co ti nejde?
|
Maya
|
# Zasláno: 29 Srp 2005 16:20
- Nahlásit
Pupy
Tak to nekomplikuj a udělej to ve Wordu, i když to bude mít zmršený kód, tak ti to pojede. Normálně udělej stránku s textem a fotkama, pak dej uloži jako a dole vyber typ souboru - webová stránka. Uložíš si to po nějakým názvem k sobě do PC a pak to přehraješ na web.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 16:46
- Nahlásit
Maya
Ved to som jej vravela, len s tym rozdielom, ze sa jedna o PowerPoint, kde to uz ma urobene...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 17:31
- Nahlásit
Maya
No to samé jsme udělala s prezentací ale nevim jak udělat abych to na tom internetu otevřela.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 17:37
- Nahlásit
No, tak a otvorila si si to konto na tom muj web? Ak ano, subor este doma premenuj na index.html. Na tej stranke po prihlaseni stlac ikonku pocitaca tam daj najst ten tvoj subor, daj ulozit a potom uz len klikni na linku tvojej stranky, ktora je zobrazena v pravom hornom rohu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 17:38
- Nahlásit
Ta ikona sa vola nahrat soubory
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 18:27
- Nahlásit
jo tak já to zkusim....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 18:54
- Nahlásit
skusaj, nie je to tazke
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 19:03
- Nahlásit
no už to zkoušim po3. nějak se mi to tam nechce nahrát....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 19:32 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
A ako vies, ze sa ti to tam nenahralo? Musis stlacit refresh, aby sa ti ten subor zjavil v tom lavom pruhu. Daj aspon web stranku, kam sa to pokusas nahrat. A ten tvoj subor nesmie mat viac ako 3Mb
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 21:08
- Nahlásit
no když tam nahrávám jen fotky tak se mi tam ukážou a pak se mi tam napíše uspěšně uloženo ale tady u toho ne.
ta adresa by měla být www.mujweb.cz/www/Pupy.P
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 22:28
- Nahlásit
Pupy
Daj mi na seba kontakt, napisem Ti a nejak sa dohodneme
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:40
- Nahlásit
Pupy.P@seznam.cz
jj dáky za pomoc
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:50
- Nahlásit
Pupy
Koukám, že to pořád nejede. Co ti pořád nejde?
Pokud chceš jen stránku s textem a fotkama, tak je nejjednoduššní naučit se těch pár tagů, které k tomu potřebuješ a napsat si to sama.
Já jsem si je taky napsala sama jen podle knížky a netu, na výsledek se můžeš podívat na [url=]www.sweb.cz/assil[/url]
není to nic těžkého.
Pokud chceš poradit, napiš sem nebo na mail [email=]assil@seznam.cz[/email]
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:52
- Nahlásit
Jak to, že mi nefungujou ty odkazy? Tak znovu
[url=]http://www.sweb.cz/assil[/url]
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:53
- Nahlásit
Tak nic, tak si to když tak zkopíruj.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:57 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Maya
Vazne si ju pisala celu sama? Si dobra Mne stacila jednoduchsia, ale tvrdo pisana len mnou. Vysledok najdes niekde na zaciatku tejto diskusie.
Uz som zistila, ze si pouzila template, aj tak sa da
Pupy
Tebe som uz napisala
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:23
- Nahlásit
No jasně že template, já nejsem žádný webdesigner, ale všechnno ostatní - logo, odkazy, fotoalbum atd, si musíš dopsat ručně.
Pro Pupy by stačil místo template tag bgcolor, místo loga nadpis, asi 3-5 tagů a bude mít stránku s nadpisem a fotky obtékané textem. To snad není tak těžké se naučit.
Tvoje stránky jsem viděla, Hugo je úžasný, hlavně ta fotka s tou kočkou
Takovéhle stránky na představení psa úplně stačí, Pupy by se taky určitě zmohla, jen já osobně nemusím písmo na černém pozadí.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 11:01
- Nahlásit
Maya
Chapem. Mne zase pri fotkach, na co je ta stranka urcena uprednostnujem cierne pozadie Ked je text, tak samozrejme svetle. Este to nie je hotovo. Dufam, ze sa to zobrazuje spravne vo vsetkych prehliadacoch. Lebo pouzivam firefox a ten to zobrazil tak, ako som to chcela mat. A potom mi volal priatel, ze preco je ta stranka taka porozhadzovana. Skoro som odpadla, ked som videla ten zmetok pod IE. Teraz by to uz vsak malo byt v pohode. Prave som zmenila fotky rodicov na poziadanie mojej chovatelky Musia tam mat predsa tie najkrajsie, nie?
Dufam, ze aj s Pupy nieco vymyslime, co si bude schopna aktualizovat sama
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 11:39
- Nahlásit
pigie
To je fakt, že k fundlákovi se nejvíc hodí černá barva.
Já mám IE a zobrazuje se mi to myslím dobře. Jen ty odkliknutý odkazy jsou dost tmavou fialovou, takže to není moc čitelný, možná by to chtělo trochu světlejší barvu.
Taky můžeš zkritizovat moje stránky, ať jsme si kvit, doufám, že ve firefoxu se zobrazujou dobře, já zase píšu pro IE.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 11:44
- Nahlásit
Maya
Ve Firefoxu to je krapet přeházený. Jsou ujetý ty horizontální čáry doprava a v horním menu je odkaz na hlavní stránku výš, než ostatní odkazy.
Ale čitelný to je
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 12:05 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Maya
Kedze Mel ma predbehla a suhlasim s nou, presne tak je to aj v opere. Takze mozno to bol tvoj zamer a ma to tak vypadat Presne tak. I v IE je to tak. Takze je to cele v pohode
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 12:08
- Nahlásit
pigie
posílám ti ty stránky ale té prezentace ale musela jsme ji rozdělit na stránky protože je moc velká...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 12:13
- Nahlásit
Pupy
Bohuzial, to co mi posielas ma 630KB a neda sa to nicim otvorit...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 12:28
- Nahlásit
no tak nic já to ještě nějak skusim vytvořit a uvidím. zatim díky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 12:44
- Nahlásit
Pupy
Veru niet zac
|
Maya
|
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:27
- Nahlásit
Mel
To mě překvapilo, že ty čáry a odkaz na hlavní stránku někdo vidí jako rozjetý.
Pigie měla pravdu, že takhle to bylo míněný.
Musím si to vyzkoušet, jak by to vypadalo jinak zarovnaný.
Pupy
Jestli chceš, pošli mi to na assil@seznam.cz, zkusím to otevřít a mrknout se.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:43
- Nahlásit
Maya
myslím že to nepujde když to nešlo ani pigie. ale děkuji za ochotu.
pigie
jedny stránky jsem vytvořila ale nevim jak tam dát ty fotky. mám je už nahraný. ale pak jsem je zrušila....protože sem tam neměla ty fotky.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:45
- Nahlásit
pigie
Na co je ten adresář. je lepší když dám ručně vytvořit soubor a nebo když dám vytvořit soubour s pomocníkem. a jak si tam mám dát pozadí?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:55
- Nahlásit
Pupy
Poslala som ti spet uz html stranku. Daj ju na web.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:57
- Nahlásit
Na pomocnika sa vykasli. Ked uz mas prezencku, tak ju celu uloz ako stranku pod power pointom. Vysledok som ti poslala. Poslala si mi bohuzial len jednu stranku, ale taky bude vysledok ak tam das celu prezentaciu, bude to lepsie. Daj to na web presne tam, kde sa ti to zobrazi po prihlaseni.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2005 13:59
- Nahlásit
Maya
Tak to jsem to špatně pochopila. Já myslela, že pod těmi javascripty má být jako oddělovač klasická horizontální čára a pod ní meníčko.
|