| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:12
- Nahlásit
http://luciemoravkova.blog.idnes.cz/c/145877/Upozo rneni-pro-majitele-psu.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:25
- Nahlásit
citace z článku:
Nejsem člověk, který by někomu přál něco špatného, ale tento pachatel by si zasloužil, aby byl také přiotráven, aby si na vlastní kůži zažil, jaké to je, svíjet se v křečích, nemoci jíst ani pít.
s tím naprosto souhlasím
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:40
- Nahlásit
Psíček
to, ze by si to zaslouzil, neznamena, ze mu to slecna autorka preje.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 12:52
- Nahlásit
Psíček
Nejsem dement, ale mé IQ je 30.
To je pravda, když máš IQ 30, tak jsi imbecil, ne dement
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:13
- Nahlásit
Psíček
Nejsem dement, ale mé IQ je 30.
pak mi prosim objasni, cos myslel touto vetou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:17
- Nahlásit
argosek
pak mi prosim objasni, cos myslel touto vetou.
Nēco jako nesnášim rasismus a cikány
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:10
- Nahlásit
Psíček
http://www.iq-testy.info/tabulka-iq-hodnot/
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:16
- Nahlásit
Psíček
Vystuduje vysokou školu, při vysoké pracovitosti může získat mimořádné pracovní místo.
to mě taky, páč mám dojem, že do té kategorie spadám
Možná to znamená, že když budeš dělat od nevidím, do nevidím, můžeš bejt deset let před důchodem ředitel
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:48
- Nahlásit
Psíček
pane psicku, nemluvim o motivaci pisatelky, mluvim o tom, co znamena to jeji souveti a co znamena to, co jste o iq napsal vy. jak pravi klasik: "Klidně si to nazvi slovíčkařením, ale jaksi na netu platí to, co je psaný"
ps: na konci cervence si jdu zkusit iq test, tak ti pak dam vedet, jestli mi mas rikat debile, nebo imbecile.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:54
- Nahlásit
Známá měla chlapce s 43 až 45 body. Ale dokázali ho naučit to, že na kole dojel do vedlejší vesnice s receptem do lékárny pro prášky. Obrovský úspěch, si myslím. Byla to sice mrcha, ale o kluka se starala moc pěkně.
Co se týče travičů, pro mě za mě ať klidně chcípnou stejnou smrtí, hajzlové podlí.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:59
- Nahlásit
Psíček
jiste - sice bych si to podle vas zaslouzil, ale presto mi to neprejete. na tom preci neni nic divneho - je to projev vasi uslechtilosti a velkomyslnosti.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:10
- Nahlásit
Psíček
pockej, kdyz si myslis, ze si nekdo neco zaslouzi, neznamena, ze povazujes za spravne, aby se mu to stalo! jsou to jemne rozdily, ale jsou tu.
podobny rozdil je i mezi tim, kdyz reknes, ze si nekdo neco zaslouzi, a kdyz reknes, ze mu to prejes.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:11
- Nahlásit
Psíček
Hafane, neser. Co má nevěrná žena společného s obecním ohrožením, kterým pokládání otrávených nástrah je? Lidi s usekanýma rukama jsem viděla v Číně. Ovšem nebyli to zloději, ale otroci. Zloděj má mít obě ruce, aby mohl v kriminálu vydělávat na náhradu škody. Parchanta, který se snaží někoho zabít, litovat nebudu, takový humanista fakt nejsem.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:21
- Nahlásit
Psíček
Debil 50-74 IQ
Ibecil 25-50 IQ
Idiot pod 25 IQ
Dement :
Demence je duševní nemoc způsobená degenerativními přeměnami v mozkové tkáni. Může být způsobena úrazem či nemocí mozku. Nejčastěji jde o zánět mozku (lat. encephalitis), zánět mozkových blan (meningitis), intoxikaci, duševní poruchy nebo poruchy metabolismu. Nepostihuje všechny složky osobnosti (duševní, fyzická, sociální) najednou, ale postupně, některé mentální funkce jsou poškozeny, jiné zachovány a oproti mentální retardaci má charakter postupného zhoršování symptomů. Nejčastějšími příznaky demence jsou poruchy krátkodobé paměti, úsudku, orientace, pozornosti, chování, schopnosti abstraktního myšlení a komunikace, jež buď přestává úplně, nebo je nesrozumitelná. Důležitým aspektem demence je ztráta již získaných duševních schopností, nelze tedy hovořit o vrozené demenci. V případě, že se člověk již narodí s poškozením mozku, které se později v jeho vývoji projeví deficitem kognitivních schopností, hovoří se o mentální nebo o psychomotorické retardaci (zpoždění).
Kretén:
Endemický kretenismus je vrozená vývojová porucha, která je důsledkem stravy s nedostatkem jódu.[1] Výraz pochází z francouzského slova crétin,[2] tj. „slabomyslný“.
Kromě obvyklých projevů kretenismu, včetně malého vzrůstu a snížené inteligence, jsou pro endemický kretenismus typické též hluchoněmost, svalová ztuhlost a problémy s motorikou.[2] Již lehký nedostatek jódu může způsobit snížení inteligenčního kvocientu o 5 stupňů.[3] Rozvoji choroby lze zabránit včasnou léčbou spočívající v podávání jódu nebo hormonů štítné žlázy, což obvykle vede k obnovení běžného fyzického vývoje. Pokud se však s léčbou začne až několik týdnů po narození, mentální retardace se stane nevratnou.[4]
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:42
- Nahlásit
Psíček
Znáš to, jak skin vyloví zlatou rybičku a ta říká: "Když mě pustíš, splním ti přání." A skin na to temně: "Rybo, neser!" A za tři dny rybička praskla.
Blbina, no...
Proč se na to ptáš mne?
Protože jsi to dal do spojitosti.
A k tomu poslednímu: zaslouží na zadek.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:31
- Nahlásit
Vlčáčková
kdybych byl ta rybicka a nemohl si plnit vlastni prani, nechal bych se chytit a poprosil rybare, aby si pral, abych k zivotu nepotrebovala vymesovat, ze mu za to splnim dalsi tri prani.
|