Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / procházka-jeseníky
Autor Zpráva
Saita
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 17:21
- Nahlásit

Dobrý den, v pátek bychom si chtěli udělat nějakou procházku se psi. Bydlíme v Jeseníkách. Mělo by to být něco kratšího(cca 20km) a bez nějakých terénních nerovností. Půjdeme s jedním neturistou, který odmítá kamkoliv šplhat a s hromadou malých psů. Nevíte o nějaké vhodné trase, nebo prostě o nějakém výletě kam by se dalo zajít s větším množstvím psů?

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:57
- Nahlásit

Byla jsem před dvěma lety v Jeseníkách na "dovolené" na 4 dny s kamarádkou a se psem. Líbíla se mi procházka v Raččím údolí pod zříceninou Rychleb a potom jsem šli z Bílé vody směrem k hranicím do bývalé osady Růženec. Ani jedno tedy nebylo 20 km, ale nedošli jsme až na konce cesty, tak by to snad šlo prodloužit. Bylo tam moc krásně. Potom je to pěkné ze Starého Města na Kralický Sněžník, ale to už by bylo víc do kopce. Když v Jeseníkách bydlíte, tak to tam jistě znáte, tak mi připadá skoro zbytečné vám radit.

Saita
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:19
- Nahlásit

No sice bydlím v Jeseníkách a mám je projíté(jako malé děcko se školou jsme tam trávili veškeré výlety), no ale jaksi si kromě dlouhých cest stromů všude okolo a sem tam hezkých výhledů moc nepamatuju. Nemám odhad jak jsou jednotlivé trasy dlouhé a jestli nevedlou přes nějaké srázy, nerada bych nějakého z těch psů někde ztratila a konkrétně jedna fena spadne z prvního kopce který uvidí. Zvažovala jsem různé možnosti ale zase se jde po hřebenech, nebo tam jsou rašeliniště, případně je hodně členitý terén.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 21:25
- Nahlásit

Saita
Ahoj, přímo v Jeseníkách asi těžko najdeš bezpečnou cestu bez převýšení. Zkus spíš u nás na Osoblažsku, nebo Nízký Jeseník - kolem Harty a tak

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2010 22:00
- Nahlásit

Saita
Tady si určitě vybereš.

Saita
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:36
- Nahlásit

Děkuji za návrhy nakonec jsme tedy první den dali procházku po Slezské Hartě, to s námi šli i štěňata. Dokonce si pejsani i zaplavali, no a na druhý den jsme(už bez štěňat) šli na Rešáky. Fenka o které jsem si myslela že spadne z prvního srázu tak v pohodě, zato ta jedna moje můra byla tak nadšená že si hrála vysloveně na kamzíka a děsila lidi svým střemhlavým vrháním se ze srázů k řece, já přišla málem o nervy ale psice byla maximálně spokojená. Dokonce neměla ani jedno klíště(a to na sobě nemá nic), kdežto ostatní chránění měli i tři a to se drželi na cestě.

Hanca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 23:28 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

Prosím, prosím, dnes jsem našla inzerát o ztrac. mudi v Jeseníkách, tak kdyby jste ji náhodou potkali?

•Dne 3.7. se v Jeseníkách ztratila černá fenka středního vzrůstu plemene mudi (vypadá jako kříženec špice, cca 39 cm v kohoutku). Na obojku je fixou napsáno telefonní číslo majitele. Fenka je od narození hluchá, ztratila se nešťastnou náhodou. Prosíme o jakoukoliv informaci. Kontakt tam ale není, ale bylo to na: www.mujpes.cz v diskuzním foru

Kouty nad Desnou

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání