Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jakého psa
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
inari
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

Naše stájová smečka se skládá asi ze 16ti psů, rozdílných plemen...

Barča85
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:32
- Nahlásit

inari
Ano, je to tak..
ve stáji je 20 koní a téměř každý majitel má nějakého psa - vlastně dva psy...Já osobně mám tři..
Vídáme se denně, takže psiska jsou opravdu smečka, ačkoli spolu netráví 24 hodin denně, ale dejme tomu 4-5 hodin denně, skoro každý den v týdnu určitě...
Takže to je dobrý vzorec psího chování, máme psy i feny, každý je osobnost, ale ke rvačce nedošlo ještě nikdy..Max. nějaké to povrkávání o suchý chleba nebo mrkev..Někdy sice je nějaká krev, ale spíš, že se někdo ožene - natržené ucho, prokousnutý pysk...
Krásný psí život..

nefritt
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:36
- Nahlásit

U tollera je úplně jedno jestli psa nebo fenku. Povahově jsou bezvadní jak psi tak feny. Spousta CHS, co jsou na stránkách www.toller.cz už tollery ani nechová - zbylo jen pár skalních příznivců tohoto plemene. Doporučuji zaregistrovat se na foru věnovaném tollerům, tam zjistíte to důležité.

inari
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:03
- Nahlásit

nefritt

jeje,.mi jsme s polu už mluvili ( teda psali e-mailem), že ano?
Vlčí špic uvazáný někde v lese
-------------------------------------------------- -----------------------
Alo to, že se máte ( či chovate) Tollery to jsem nepostřehl ( ani na www stánkach).
-------------------------------------------------- -----------------------
No je dost možné, že jednou v budoucnu Toller do naší rodiny asi přibude.

nefritt
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:17
- Nahlásit

inari
špatně prohlížíte stránky. Ten odkaz co jsem Vám posílala byl na stránky o vlčích špicech, které spravuju.
Stránky o tollerech, kde se dočtete víc jsou buď tady [url=www.zdejzynadvora.cz ][/url]nebo tady URL

nefritt
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:18
- Nahlásit

inari
a ještě dodám, že fenka vlčího, co ji našli uvázanou v lese už nové páníčky má

inari
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:36
- Nahlásit

nefritt

Ja vím ,.. sledoval jsem její osud na www,.. A taky vím, že si získala nalezce tak, že už dál neřešili co dál.

inari
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:42
- Nahlásit

nefritt

jeje,.koukal jsem na stránky o Tollerech,..

Moooc pěkny plemeno.

Milan

nefritt
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:07
- Nahlásit

inari
však jo, já to tvrdím už skoro 8 let

inari
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:02
- Nahlásit

nefritt

U tollera je úplně jedno jestli psa nebo fenku. Povahově jsou bezvadní jak psi tak feny. Spousta CHS, co jsou na stránkách www.toller.cz už tollery ani nechová - zbylo jen pár skalních příznivců tohoto plemene. Doporučuji zaregistrovat se na foru věnovaném tollerům, tam zjistíte to důležité.
-------------------------------------------------- --------------------
no nevím, nevím u té registrace na forum to chce zadat taky jmeno psa a registrační čislo psa a chovatelskou stanici ( s * jako že je to povinný údaj)

younglady
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:54
- Nahlásit

dneska jsme měli na cvičáku tříměsíční miminko tollerka, holčičku a byla fááákt nynýýýýýý plemeno doporučuji ;)

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:31
- Nahlásit

Já tady s jednou tollerkou dřív chodila venčit, pán má čubu chovnou a má snad chovku. V brně. Jsou super, akční... ona trochu zkažená rozmazlováním, ale i tak to docela šlo. Hodně se mi líbí.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:25
- Nahlásit

younglady
K mám na cvičák chodí tollerka Eliška je taky strašnē krásná, a vždycky paničce závidim jak je malinká oproti mejm zlatákum, za kterym trochu vlaju

inari
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 09:15
- Nahlásit

nefritt a všichni

prosím, prosím pěkně koukám.
Dejte mi tip kám se můžů jit podívat na pěkný Tollery. Voni jsou teda i "ruzní" jak jsem koukal na fotogalerie.

Takže prosím prosím dejte mi nějaký tip kam se podívat.

Milan

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 09:42
- Nahlásit

inari
o vikendu bude v Brne mezinarodni vystava, tolleri vystavuji v sobotu

inari
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 10:00
- Nahlásit

Dobrý

zvažím to ,...jsem z Karlových Varů. Jde s píš také o to zda tam budou také chovatele (teda v převládající míře),...ale je fakt že tam bych těch tolleru mohl vidět nejvíc na jednom místě.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 11:42
- Nahlásit

inari
no tak to mas trochu z ruky, to je fakt
Chovatele potkas nejpravdepodobnejc prave na velkych vystavach. Ale tak jsou i jiny nez v Brne Ted na to koukam a v Brne se bude tolleru vystavovat jen 9, tak to nema vyznam tam jezdit takovou dalku. Uplne nejlepsi bys mel zajet na retrieveri klubovku, tam bude tolleru i chovatelu nejvic pohromade.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:05
- Nahlásit

Kaccka
9 tollerů na výstavě je standart, víc jich bývá opravdu jen na klubovkách a ani tam ne o moc.

inari
Bohužel klubovky už proběhli a jediná podzimní je u Brna v Oslavanech. Tuším v září

Keilor
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 13:28
- Nahlásit

inari
no nevím, nevím u té registrace na forum to chce zadat taky jmeno psa a registrační čislo psa a chovatelskou stanici ( s * jako že je to povinný údaj)

Tak tam misto jmena psa a CHS zadejte treba "zajemce o tollera" a je to

inari
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:46
- Nahlásit

Keilor

Tak tam misto jmena psa a CHS zadejte treba "zajemce o tollera" a je to

... to udělám,..

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání