| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:46
- Nahlásit
Nevite o nejakych akcich, kam bychom mohli jet s kramkem na podporu zviratek v Kocici nadeji?
Nejlip v Praze a okoli, jinam je dost problem s dopravou.
Pro ukazku zbozi, ktere mame
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/darky-za-prispe vky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 23:55
- Nahlásit
Co se takhle domluvit v ZOO, nebo se Svobodou zvířat a při jejich akcích, při voříškiádách, ve městech si pronajmout prostor od městských úřadů - třeba by to dovolili zdarma, když je to pro zvířata, to záleží spíš na úředníkovi, než na nějakém předpisu.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:16
- Nahlásit
lucYnka XIII
12.6. pořádáme oblastní výstavu v Praze Kunraticích, tam by to asi šlo. Zavolej řediteli výstavy - Viktor Tolar - a domluvte se, ale neměl by být problém.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:51 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Vlčáčková
dekuju za typy zkusim to
Lucie od Arta
dekuju presne tohle jsem mela na mysli, ruzne vystavy a podobne akce, cislo nebo mail na nej je to v hornim radku? A myslis, ze myslivci budou stastny, kdyz se tam budem cpat s kockami? Me minulej rok rekli i na voriskiade na Praze 8, ze ne, protoze nechtej michat psy a kocky
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
myslim, ze jsme, ac myslivci, celkem tolernatni a divaci, co k nam na vystavu chodi, jsou vetsinou "nemyslivci"...je tam cislo na mobil, to asi bude nejjistejsi. Klidne se odvolej na me, obcanskym jmenem jsem Kolouchova
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
Lucie od Arta
dekuju
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 09:13
- Nahlásit
domluvili jste se? mám se těšit? vlastnoručně tu výstavu stavím, mám k ní takový bližší vztah.-)
|