| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:04
- Nahlásit
PetraK
jen do určitý míry. Jestli nejste bubák ve tmě, tak se bát můžu. Páč bubáků ve tmě se bojim hrozně moc
bubak ve tme nejsem, spis takovej krizenec hodneho a strejdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
NikisekX
Tak ale je rozdíl mezi granulema
ne. v principu výroby těch granulí ne. Mrtvej bobek za sto nebo za dvě stě, je furt mrtvej bobek
davidkova renata
protože by to nefungovalo..návod je nepřenosný
no buhužel jenže je to nespravedlivý. Vůči tomu prvnímu psovi. Ale jsem ráda, že v tom nelítám sama, podle sentimentu, kterej se tu dneska vyrojil tak aspoň soudim.
ale sračky mýmu psu eště pořád nikdo dávat nebude!!
no bať, ale myslím, že cesta navrhnutá tou trojicí králů K+G+A je lepčejší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:12
- Nahlásit
argosek
hodneho a strejdy.
tak to je v poho, navíc - patnáct huž mi bylo, tak to sem v klidu , zas se bát nebudu. Leda bych šla pro něco do sklepa.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:35
- Nahlásit
Je zajímavé, jak tady většinou všichni píšete, že psům rodiče chtějí přilepšit nebo že je to z neznalosti. Tam asi potom opravdu pomůže nějaká ta forma domluvy případně scéna jak popisuje Davídková. Můj táta ovšem krmí hafany fujtajblama proto, aby dokázal, že to psovi nic neudělá a že pokud jo, tak že jsou, jak on říká, fajnovky. A je úplně zbytečný vozit si tam svoje žrádlo, svoje odměny - jeho argument je - "přece tohle nebudeš dávat psovi, to si ani já nemůžu dovolit sníst (jedná se např. o bílej jogurt:smirk apod. Stačí, abych si odskočila na záchod a už je cpe hnusama. Naštěstí mám popelnice, který stráví všechno, ale občas to taky neustojí a zvrací nebo průjmujou.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit
PetraK
ano, jak píše argosek přemoudrá slova. jen kdyby k nim čék došel nějak rychlejš, než pozdě
von to ten první pes asi musí odskákat za ty pozdější
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit
beru psy k mámě tak cca 1x za 3 týdny , vždycky dostanou nějaké zbytky , mámě to nevymlouvám , jen občas z misek něco vytáhnu a vyhodím, aby to mamča neviděla , dělá jí radost jim něco dát, tak proč jí to nedopřát. Ale je pravda, že moji psi s trávením nemají žádné problémy , ani po sežrání 1/4kg másla ( to hajzlik nedostal, si sám ulovil :mad nepřišla náhla potřeba běžet ven a vykonat rychlou potřebu , možná pomohl ten staniol .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
PetraK
Že aby člověk nebyl magor a nežral to tak a místo toho si s tím čoklem užíval, dokud mají oba čas?
no, ale mému pejskovi to očividně asi nedělá dobře, když má z toho průjem.
Můj pes, má myslím dobrý život, má dostatek pohybu, řekla bych i kvalitní jídlo (nebyl za celých deset let nemocný, v blízké době půjdu na rozbor krve)
Podle toho co píšeš mám dojem, jako by jsi mi chtěla narnačit, že se pesan nemá dobře, ale já bych řekla, že vypadá dost spokojeně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 15:16
- Nahlásit
mac1
možná pomohl ten staniol
Monty
Podle toho co píšeš mám dojem, jako by jsi mi chtěla narnačit, že se pesan nemá dobře, ale já bych řekla, že vypadá dost spokojeně
Monty, ne, to nebylo míněno nějak cíleně. To bylo obecně a jako souhlas s tím, co psal argosek a kejtlin, je to prostě tak, až když ten pes odejde, tak člověku dojde, že v některých věcech - obecně - zbytečně tlačil na pilu, dělal chyby ve výchově, výcviku............ a tak. Opravdu míněno obecně, jako zamyšlení. Nemůžu přece soudit, jak žije tvůj pes a ty šak vás vůbec neznám
gabifi
von to ten první pes asi musí odskákat za ty pozdější
hnus ale nespravedlivej, což? A ani se člověk vomluvit nemůže, drbnout ho smetáka za ušiskama a říct: Ty vole promineš mi to, to bylo v nevědomosti a v dobrým.
VerčaZ
aby dokázal, že to psovi nic neudělá a že pokud jo, tak že jsou, jak on říká, fajnovky.
záleží na hledisku co je fujtajbl pro Tebe a pro tátu. kdyby to byl ten zmíněnej olej po smažení řízků- vypukla by třetí světová, to bez debaty.
kdyby to byla šunka, vypukne světová taky, ale proto, že budu čoklovi závidět, že mi nedali
já mám v tomhle štěstí, s mámou se dá domluvit, jak to co, tak množství.
|