Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím pomoc, rodiče mi kazí psa
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:21
- Nahlásit

Monty
mám smečku a dělám 12ctky takže mi psy venčí děda, bydlím v baráku takže je vpodstatě 2-4krát dle počasí pustí na zahradu, taky jim dává různé věci, ale vždy mi to řekne, nemá to zakázané, ale ví, že to co dá kavkazanovi nemůže dát krysaříkovi, ale ví, že dvěma psům nesmí dávat kosti, protože se ucpou, prostě je nestráví a to dodržuje, třeby by pomohlo se s rodiči domluvit na určitých pravidlech např. koupíš psí sušenky a když mu něco chcete dát, tak mu dejte tohle.

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit

kejtlin

moudra slova, sleno kejtlin.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

Já to dělám stejně jako kejtlin, moje mamča je taky velkokrmič, je teda fakt, že proti zbytkům od stolu nemám nic, jsou to samé dobré věci (ostatně proto po mě žádné nezůstávají), ale když Mařka musí držet dietu stran průjmu nebo tak, domluvim se s mamčou, co jí dát, připravim jí to a ona jí to přes den dává. Myslim že bych si asi nedovolila hádat s rodiči, když mi zrovínka pomohli s tím, že mi čokla hlídají, pokud někam potřebuju jít bez něj.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit

kejtlin
To je fakt dobrý nápad, já vlastně totéž udělala před lety taky, i když z jiného důvodu, koupila jsem ozdobný mističky do obýváku i do kuchyně a do nich psí játrový bonbonky, ty proto, že nesmrdí, v misce esteticky vypadají a jsou malý, takže pes jich může sníst víc a nic mu není a krmič má pocit, že do psa toho narval hodně.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit

Já tohle zase řešila u tchýně :/ oni mají psa a ten žere všechny možný zbytky... a nedokázali pochopit, že naše tohle prostě žrát nebude, že má svoje granule a tečka. Do dneška se mi smějou když čubu volám od misky zbytků, že to nesmí, ale což. Hlavní je, že už jí to necpou ... Pomohlo jim to prostě v klidu vysvětlit a je klídek...

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:44
- Nahlásit

argosek
jak to ctu, mam pocit, ze z tebe mluvi urazena jesitnost.
ne, jen jsem byla extra naštvaná a vytočená
já je několik let prosím, aby mu nic nedávali

ps: co ty vis, treba mu mnohem driv odejdou ledviny ze sracek, co mu davas ty.
proč myslíš, že ho krmím sra.kama?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:53
- Nahlásit

Gerda
Myslim že bych si asi nedovolila hádat s rodiči, když mi zrovínka pomohli s tím, že mi čokla hlídají, pokud někam potřebuju jít bez něj.
jo ale kdyby jsi ho viděla, jak se chudák trápil, takový průjem si snad ani nepamatuju. Museli mu toho dát fakt strašně hodně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:00
- Nahlásit

Monty
Museli mu toho dát fakt strašně hodně.
nebo mu to jen nesedlo...možná fakt zkus spíš to, že když se několik let nedohodnete, že ho krmit nebudou, tak halt se smíříš, že budou, ale domluvíte se na tom, čim. Mohli byste mít klid všichni...A to, co psék sežere u rodičůch, třá odečteš z dení krmný dávky nebo tak něco. Teda mluvim jen z vlastní zkušenosti s velkokrmivým rodičofstvem, leda takto nám to fungá Prostě dohoda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:02
- Nahlásit

Monty
proč myslíš, že ho krmím sra.kama?
páč je husita
Gerda
Myslim že bych si asi nedovolila hádat s rodiči, když mi zrovínka pomohli s tím, že mi čokla hlídají, pokud někam potřebuju jít bez něj.
to já zasejc jo bo sem konfliktní..na co by mi bylo,že pohlídaj čokla ,když já ho pak budu léčit 3 dny
zkusila bych to co kejtlin,jestli to ale zabere bo někteří krmiči jsou dost na zabití

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit

Gerda
moje mamča je taky velkokrmič, je teda fakt, že proti zbytkům od stolu nemám nic, jsou to samé dobré věci
no naši právě moc zdravě nejedí
To jsou samé tlačenky kořeněná jídla atd.
Takže snad chápete, že to fakt pejskovi nee

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
děkuji Vám paní, že mi rozumíte
on totiž Monty zhodil, protože už začínal být tlustý, tak teďka trochu dělá více psí očka.
Musím ho v jídle hodně hlídat, protože je piraňa a zase by přibral

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit

Monty

proč myslíš, že ho krmím srackama?

nemysli, ze by ho tvi rodice krmili vetsima srackama nez ty.

já je několik let prosím, aby mu nic nedávali

a vidis, stejne to nepomaha - maminky se holt rady staraji. jestli nemas nejaky vazny zdravotni duvod, tak bych se s tim spis smiril - topmu psovi taky udela radost, kdyz neco dostane, tak proc to mu i mame nedoprat.

NikisekX

Já tohle zase řešila u tchýně :/ oni mají psa a ten žere všechny možný zbytky... a nedokázali pochopit, že naše tohle prostě žrát nebude, že má svoje granule a tečka. Do dneška se mi smějou když čubu volám od misky zbytků, že to nesmí, ale což. Hlavní je, že už jí to necpou ... Pomohlo jim to prostě v klidu vysvětlit a je klídek...

myslim, ze tva cuba by spis ocenila, kdyby klidne vysvetlovani probehlo opacnym smerem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit

Monty
děkuji Vám paní, že mi rozumíte
ani nevíte jak bo na todle sem já přímo alergická,budeš muset použít mazanou lež anebo jim tu sračku skutečně rozmazat po kuchyni,já sem tak jeblá,že bych to udělala

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:12
- Nahlásit

davidkova renata

ani nevíte jak bo na todle sem já přímo alergická,budeš muset použít mazanou lež anebo jim tu sračku skutečně rozmazat po kuchyni,já sem tak jeblá,že bych to udělala

a pak uz byste si jen hledala nove bydleni..

LucieS
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:14
- Nahlásit

Někde jsem slyšela, že je dobré si s rodiči sednout ke stolu a v klidu na papír napsat vaši dohodu, kde oni slíbí, že mu nic nebudou dávat. Musí to být co nejvíc konkrétně. A do očí si řeknete "slibuju ti, že ...".
Prostě tu dohodu tak jako rituálně sepsat.
To se prý pak dost blbě porušuje, takhle daný slib.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:15
- Nahlásit

argosek
a pak uz byste si jen hledala nove bydleni..
a pročpak?? copak já můžu za to to,že se pejsek posral to něčem co mu někdo přes můj nesouhlas neustále cpe? akorát bych jim ukázala důsledky jejich bohulibého počínání

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit

LucieS

Prostě tu dohodu tak jako rituálně sepsat.
To se prý pak dost blbě porušuje, takhle daný slib.

to je pravda, ja kdysi slibil prede vsemi jako jiskra jasna, ze budu slouzit nasi zemi, aby byla stastna a doted ten slib nosim v srdci.

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit

davidkova renata

a pročpak?? copak já můžu za to to,že se pejsek posral to něčem co mu někdo přes můj nesouhlas neustále cpe? akorát bych jim ukázala důsledky jejich bohulibého počínání

tak by si nove bydleni hledal pejsek, kdyz se neumi vysrat v rohu a rozmazava to po celem pokoji .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

argosek
, aby byla stastna
ste si jistej,že vám tam nechybí písmenko???

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

argosek
nemysli, ze by ho tvi rodice krmili vetsima srackama nez ty.
ale já mu žádná kořeněná jídla nedávám a já jsem toho názoru, že pro psy toto jídlo výhradně nee
psovi taky udela radost, kdyz neco dostane, tak proc to mu i mame nedoprat.
já mu dělám radost, ale prostě takovýma co mu neubližujou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:21
- Nahlásit

argosek
tak by si nove bydleni hledal pejsek, kdyz se neumi vysrat v rohu a rozmazava to po celem pokoji .
sim vás,víte vy co je to sračka?? kor dyš ste pes? to je vám nějakej roh úpa ukradenej a jen se posouváte po bytě a přisíráte.
.takovej velkej chlapec a von neví jaxe chová pejsek dyš má sračku..

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:21
- Nahlásit

argosek

Myslim, že vim, co moje čuba může a nemůže...

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit

Monty

ale já mu žádná kořeněná jídla nedávám a já jsem toho názoru, že pro psy toto jídlo výhradně nee

mne se libi, ze lide se tak staraji o to, aby jejich psi nesnedli neco "skodliveho", ale sami si s chuti dopreji.

NikisekX

Myslim, že vim, co moje čuba může a nemůže...

fakt? a podle ceho to poznas?

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit

Jéé, jak já to znám, u mně by to bylo na dlouhé povídání... Naštěstí už nebydlíme doma. O víkendech přežíračku přežijem, naštěstí holky stráví cokoliv. K dědovi je teda berem co nejmíň, protože u něj je to fakt síla, kdo nevidí, neuvěří.
Bohužel nevím, co poradit, mně pomohlo fakt jen odstěhovat se.

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

davidkova renata

takovej velkej chlapec a von neví jaxe chová pejsek dyš má sračku..

nojono, ja totiz svym pejskum davam uplne vsechno, takze sracku nemivaji

Monty
Člen
- Nahlásit

argosek
mne se libi, ze lide se tak staraji o to, aby jejich psi nesnedli neco "skodliveho", ale sami si s chuti dopreji.
a co je na tom špatného, že chci aby můj hafan byl zdravý?

NikisekX
Člen
- Nahlásit

argosek

Prosim vás pane, běžte si rejt do někoho jiného ano nejsem na tohle vaše filozofování zvědavá

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:34 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

argosek
mne se libi, ze lide se tak staraji o to, aby jejich psi nesnedli neco "skodliveho"
Hele, jestli je to extrém jak u nás, tak se jí nedivím - babi třeba dávala Molči přepálenej olej ze smažení řízků - pač je škoda to vylít, no ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit

NikisekX
na tohle vaše filozofování zvědavá

dyš von argošek aji to hovno musí pojmout z filozofického hlediska,možná by mu přišlo vhod přečtení Balady o hovně,to je přímo klasické dílko

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 13:34 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Monty

a co je na tom špatného, že chci aby můj hafan byl zdravý?

na tom neni spatneho nic. a co je spatneho na tom chtit, aby byli zdravi i tvi rodice a ty? vis, jak ti skodi kava, cokolada, moc masa, nedostatek masa, malo pohybu, prilis pohybu? uvedomujes si to vubec? co kdyz ti odejdou ledviny a pejsek zustane bez panicky? to by sis prala?

NikisekX

Prosim vás pane, běžte si rejt do někoho jiného ano nejsem na tohle vaše filozofování zvědavá

ne, vazne, me to zajima. veta Myslim, že vim, co moje čuba může a nemůže..., opravdu fascinuje a zajimalo by me, jak clovek zjisti, ze neco takoveho vi. samozrejme nemluvim o pripadech, kdy je pejsek nemocny a pan doktor mu doporuci dietu - to ovsem neni pripad drtive vetsiny pejsku drzenych na granulich co nejdal od slasti chutne krme.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání