| Autor |
Zpráva |
Rendy
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:10
- Nahlásit
Ahoj, můžete někdo doporučit nějakého výrobce přepravních boxů do kufru auta? Nejlépe vyrábějící na míru, nebo s větší nabídkou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:15
- Nahlásit
Rendy
Na míru vyrábíme my. Dej rozměry, tip auta a další požadavky (úchyty na vodítka, vnitřní přepážky a tak podobně), vyrobíme cokoliv cca do tří týdnů.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:32 - Změnil/a: Rendy
- Nahlásit
Ahojky, tak to by bylo super, kdyby to bylo tak blízko. To víš, ta jahoda se blíží, tak musím překopat autíčko. Bylo by to do toho mojeho Berlinga. Můžeš mi poslat nějaké foto na maila? Zvažuji, jestli koupit, nebo to stojí za to si to vyrobit doma. Co šeltička, jak se vzpamatovává?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit
Rendy
Co šeltička, jak se vzpamatovává?
Dobrý, ta už o ničem neví. Akorát já mám pořád nervy když ji mám někam brát . Třá teď jsme byli na výstavě v Hlučíně. Těsně před finále začala bouřka. Bonka dobrý, ta se bouřky nebojí. Ale já s Mášenkem totálně vyklepaní při představě jak Bona s Lálou (ta starší holka) stojí v kruhu, zahřmí, Bona se vyvleče z předváděčky a pět dní ji budem hledat kolem Hlučína Samozřejmě se nelekla, nevyvlíkla a nezdrhla. Jenom my se o ni pořád bojíme
Bylo by to do toho mojeho Berlinga.
To mi nic neříká, předám to Mášenkovi, on bude vědět.
Můžeš mi poslat nějaké foto na maila?
Jasně, pošlu.
Zvažuji, jestli koupit, nebo to stojí za to si to vyrobit doma
Při těch cenách co za to chtějí jsme si to začali vyrábět....
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit
Při těch cenách co za to chtějí jsme si to začali vyrábět....
No jo, ale udělat box pro hodnou borderku, nebo případně destrukční jahodu bude asi o něčem jiném. Tak abych něco nezanedbala víš.
Měl by to být box přes celou šíři kufru se dvěma dvířkama, dvojitý, ale tak, aby se dal případně propojit pro delší cestu v jeden velký. Když tak písni na mailíka nebo SMS zhruba cenu, plus minus autobus.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:50
- Nahlásit
Rendy
nebo případně destrukční jahodu bude asi o něčem jiném. Tak abych něco nezanedbala víš.
Ti ho postavím jako pro Pumu, její klec vydrží cokoliv . Ta by se mohla případně používat jako protiatomový kryt
Když tak písni na mailíka nebo SMS zhruba cenu, plus minus autobus.
Plus mínus patnáct stovek pokud má být rovný. Pokud bys chtěla zkosenou hranu tak to vyjde trošku víc, asi kolem dvou tisíc. Ale pokud si dobře vzpomínám tak tvoje Berlingo je rovné, ni?
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:39
- Nahlásit
U dveří je rovné a u sedaček skosené. Tys to ale v autě neměla, když jsi u mě byla s Megi že? To bych si asi všimla.
|