| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 18:36
- Nahlásit
Kolik lidí tu má německé ovčáky a v jakém věku? Má někdo ovčáka ze stanice-z Jenive?
A kde?v bytě nebo domě. A kolik jich máte. A jakou mají povahu? A co vše umí a jak si s nima hrajete...
Já mám fenku Pupy z ps. Venku někdy zlobí a vrčí na psy, trochu se bojí ale jinak je moc hodňoučká a miloučká.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 08:52
- Nahlásit
Ahoj,já mám ročního psa Ivan Anrebri. Je hodnej,cvičíme sportovní kynologii. Povahu má nic moc, straní se lidí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:03
- Nahlásit
hanule
Ahoj, můžu se zeptat na Ivanovu matku a psa?
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:15
- Nahlásit
I když seš anonym,tak jo. Yenna Anrebri x Tom z PS
Proč?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:20
- Nahlásit
hanule
Ále budu si brát štěně po Yenně. Ivan se straní lidí.....co je za důvod, špatná socializace?
A jak po stránce pracovní?
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:24
- Nahlásit
Pracovně je super.dobře čuchá,poslušnost na balónek super,kouše jak krokodýl.Jestli si bereš teď z tohoto spojení,tak ber. Pes se ni líbí,ale asi se mi stala někde chyba.Teď to spravuji,vím,že nikdy nebude 100% , ale jsem spokojená.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:35
- Nahlásit
Uf, to jsi mě trochu uklidnila. Vito by měl být v pohodě, ale Yennu jsem neznal. Bude to můj první ovčoun, tak nemám zkušenosti. Zítra si mám jed pro prcka
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 09:39
- Nahlásit
Badyn,tak mu říkám,je taky můj první ovčoun. Ale nedělej si starosti,kdybych neměla psa,tak si beru z tohoto spojení
Doufám,že ti bude dělat radost,mohl bys prozradit za kolik ho budeš mít?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:00
- Nahlásit
je tak si to s prckem užij.
|
JUHAN
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:09
- Nahlásit
hanule
to bude lepší do pošty
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:11
- Nahlásit
JUHAN
Napiš,hana.motyckova@centrum.cz
Já ti pak taky něco napíšu,napiš odkud jsi?
|
JUHAN
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:30
- Nahlásit
hanule
máš to tam
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:42
- Nahlásit
Díky,ty taky
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 11:43
- Nahlásit
Mám psa po Yorkovi Anrebi. Jsou mu 2,5 roku. Povahově fajn, poslušnost na míček také , dříve jsme kousali (také dobře), ale teď na to nemám moc čas a nestopujeme. Nos má sice dobrý, ale panička (moje maličkost ) ho stopy nenaučila takže v tomhle jsme pozadu. Jako štěně byl operovaný na DLK, teď je v pohodě.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:07
- Nahlásit
Bora
York a Yenna ale moc příbuzní nejsou, řekla bych, že kromě jména ch.s. dokonce skoro nic společného nemají
nicméně York je opravdu dobrý pes, znám po něm štěně a to je taky docela dobrý.
|
JUHAN
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:12
- Nahlásit
česko je zaplavený Anrebri
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:26
- Nahlásit
hihi
|
Livi
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:27
- Nahlásit
No to asi jo, hlavně čechy. Já mám také psa od nich. Po Frankovi Anrebri (děda Frankie A.)a Pary Polícia Slovakia. Je to fenka a čuchá super. Mlaďoch 5 měsíců. Stopičky jsme začali dělat cca po 2 měsících. A teď zvládá jen tak pro zábavu krátké stopy s několika lomy, ostré úhly apod. a jde naprosto přesně. Hlavně je vidět, že ji to moc baví.Poslušnost dobrý a obrana taky- má zájem o peška i kůži - je to dravec. Uvidíme po roce až projdeme pubertou. Ale jinak to bude "doufám" super pracák po dědovi.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:54
- Nahlásit
JUHAN
Ahoj, kde ses tu vzal??
To spojení s Witem se mi taky moc líbí. Slyšela jsem, že si budeš prát i dobrmana, nebo už ho máš??? Doufám, že nám pak štěníka přijedeš ukázat na Bráník už se na něj těším .
|
juhan
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:01
- Nahlásit
Eny
Jé, ahóóój!!!!
Ty jsi tu taky? Líbí se ti to? No uvidíme. Dobrmana už mám, jsou od sebe měsíc. Moc se netěš, žere ženský
A co čubina? Je v pořádku?
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:18 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
JUHAN
No v pořádku, těžko říct, momentálně jsme ve stavu nenemocném ale jinak v pohodě. letos na podzim bych chtěla udělat trojku a pak.... jéé tak to radši nebudu říkat nahlas
Tak ty štěňátka přivez ukázat, už se těším. Jana si nechala malýho BX, to tam bude mrňousků a každej jinej
|
juhan
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:27
- Nahlásit
Eny
Jasně já ti rozumím mám to říct za tebe?
Přivezu příští měsíc. Jana s Robertem byla u mě i s prckem. No to byla divočina
Tak se držte, ať to vyjde
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:29
- Nahlásit
to Eny:
já jsem nikde netvrdila, že otec mého psa je s někým příbuzný.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:48
- Nahlásit
juhan
to nééé necháme se překvapit.
Bora
netvrdím, žes to tvrdila, jen že bývá zvykem, že od stejného písmenka jsou sourozenci, ale Anrebri má tolik odchovů, že už se to motá, tak to jen pro nezasvěcené
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 19:48
- Nahlásit
No super ovčáci jsou stejně nejlepší. Teda pro mě jo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:53
- Nahlásit
No, snad se někdo najde i v této mrtvé diskuzi na odpověď.
Mám doma štěnda. Babka tvrdila, že má fenu ovčáka. Viděla jsem jí jen potmě, hodně potmě. Zdála se mi barevně OK na NO: černá záda, hnědý spodek, ale nízká, dlouhá, s kratším čumákem a vlnitou srstí na zádech. Podle mého to byl mix. Babka také tvrdila komusi do telefonu, že by to měl být belgický ovčák. To už se mi teda nezdálo vůbec. Ale kdo ví.
O otci nevím nic. Mám štěnda - viz URL - je jim 7 týdnů (28. 12.), váží asi 3 - 4 kg. Nelíbí se mi na NO ani na BO ouška.
Má někdo nápad, s čím by to mohlo být křížené?
|