Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hluchoněmý člověk a výchova psa
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 16:22
- Nahlásit

Psíček

Hele neharašte osobo

baví.

Neee, tak bych si vas urazit nedovolil.

nehrozí, já vim, že sem retardér. A někdy je to i pohodlný. spousta věcí se za to schová, páč si vostatní řeknou- vona za to ani vlastně nemůže jak je blbá

Víš jaksi není v moci jednotlivce starat se o celý svět

to nemám v plánu. Jen chci poradit a podat pomocnou ruku.

To bych si ani nedovolil, v podstatě ani nevím, jak bych to učinil.

že mi nebudete vodpovidáááááááááát, páč já pak musim taky odpovídat, vy musíte odpovídat ... já.... vy.... a je to v háji, budu po škole.
naštěstí prší

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 16:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Představuju si PetruK jak se snaží neodepsat . hmmm vydržela fakt dlouho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 16:25
- Nahlásit

kachna_

Představuju si PetruK jak se snaží neodepsat

to nejde. nejde, nejde! A Psíček to dobře ví.
Dneska večer zamknu počítadlo, jinak to špatně dopadne

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

Psíček
A kdy to tedy ukončíš?

a no jo furt taky!!!!
a to ešče nevíte polovinu toho co podnikám jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:54
- Nahlásit

Psíček
nejmnší úbytek rozlišovací schopnosti,co je dobrý a co je k v podstatě k ničemu no

pane to u člověka, který dřív koná než přemejšlí, je dost přehnaný požadavek

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:35
- Nahlásit

Psíček
to byló pšání a ne pošatafek

a třebas to klapne ale. Víte jak se to řiká? Přání otcem myšlenky nebo tak nějak obdobně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 08:58
- Nahlásit

Psíček
bůchfí, jak by to s vámi dopadlo

konečně bych zhubla! A byla bych stejně průhledná jako Davídkojc

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 09:21
- Nahlásit

Psíček
Mimochodem paní, jak tady pozoruji vaše aktivity, měl bych takovou otázečku, nemohl bych se nechat zaměstnat tam, kde vy?

zkuste to, hodim za vás přímluvu u pana ředitela. Tuhle sem ho porazila vozíkem, tak se mě teď trochu bojí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:24
- Nahlásit

PetraK

Já tu nezodpovědnost vidím v tom, že než si pořídila psa, měla mít už vymyšlenou komunikaci, případně spolupracujícího "cvičitele" a tak, no Měla prostě štěstí, že narazila na tebe a ty jí to zařídíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
měla mít už vymyšlenou komunikaci, případně spolupracujícího "cvičitele" a tak, no

hele ale já nevím, jestli má a nebo nemá vymyšlenou komunikaci. Ona se mě neptala na komunikaci - to už jsme tady pak my rozvinuli dál. Oni spolu fungují, takže nějak komunikují. My jsme se ten večer "bavily" o tom že se pes ve tmě leká, to bylo hlavní co jsem jí chtěla u toho kafe říct a případně- bude-li mít zájem ji-jako začátečníka nasměrovat dál, aby se vyhnula právě těm začátečnickým chybám, plus to, že mě napadlo se pozeptat, zda někdo ve svém okolí nezná někoho hluchoněmého, kdo už tyhle začátky má za sebou a hodí jí třeba pár triků

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

PetraK

aha

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:03
- Nahlásit

PetraK
Tuhle sem ho porazila vozíkem
invalidním nebo nákupním??

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:11
- Nahlásit

davidkova renata

servírovacím , dostal ozdobným žbrdlením
invalidní potřebova potom.

ale on už je asi zvyknutej na moje eskapády, jen dycky když mě vidí, tak nevim proč honem rychle zaleze na záchod a tam se vozve úplně šílená rána, jak když hraje na činely , estli si ji radši stříhne vo něco sám?? než aby jí koupil ode mne??? nevim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:27
- Nahlásit

PetraK
dycky když mě vidí, tak nevim proč honem rychle zaleze na záchod

hele nejsi ty bratranec Pepin???? z Postřižin?? bo jak čas a film plynul,tak ten jeden nebožák vykazoval úúpa stejný příznaky jako tvůj šéfík
ncméně mu porad at si bud koupí medvítka mývala anebo si omývá přirození vlažnó vodó

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:36
- Nahlásit

davidkova renata

hele nejsi ty bratranec Pepin????

ten byl proti mě slabej čajíček

anebo si omývá přirození vlažnó vodó

todle bude to pravý, abych vycizelovala svýmu zdejšímu image poslední výbrus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:40
- Nahlásit

PetraK
abych vycizelovala svýmu zdejšímu image poslední výbrus

jj,myslim,že to bude přímo výtoč..a medvítka mu seženem levně ..něgde f útulku ho určo vyhrabem(případně nahradíme jiným druhem..no co ,je krize:smirk

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 12:45
- Nahlásit

davidkova renata

jj,myslim,že to bude přímo výtoč

a pak vyhazof. Můj. páč tudle radu by asi nevydejchal

Erája
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:46
- Nahlásit

PetraK
Ahoj, jednoho klučinu znám. Má super vychovanou čubinu křížence jezevčíka. napiš mi mejla, pošlu ti kontakt, nechci ho tu psát veřejně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:57
- Nahlásit

Erája

díky moc za nabídku ,ozvu se jakmile se slečnou budu mluvit, ať zbytečně někoho neotravuju zatím, my jsme se bohužel se slečnou včera nesešli, páč jsme se domluvily jen na tom, ať přijde na kafe, možná byla u nás, když jsem byla venku - vrátila jsem se kolem půl osmý, zvonila u nich a nikdo nebyl doma. Tak jakmile s ní budu mluvit a bude-li mít zájem, propojím kontakty. Já se chtěla zatím jen připravit, abych jí to případně mohla navrhnout.

Díky moc.

Walda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:14
- Nahlásit

PetraK

Trrochu to sem patří, trochu ne.

Tuhle verzi Imagine asi neznáte. Podle mě je super:

http://patrz.pl/filmy/glee-imagine-all-the-people

Lure
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:22
- Nahlásit

Nemyslím si , že by hluchoněmý člověk nemohl mít psa, i bez speciálního výcviku. Když si člověk a pes sednou, tak spolu najdou společnou řeč i beze slov. Jde jen o to, naučit se a utužit povelové posunky. Jako menší problém bych viděla přivolání, nebo fuj, když je pes na volno. Tam se to asi bez pomoci třetí osoby neobejde. Ideální by bylo, naučit ho na zvukový povel. Třeba tohle by mohlo pomoct.Jinak jiné problémy nevidím. Když bude mít slečna mysl otevřenou, přijme praktické rady a bude se učit, tak soužití se psem včetně jeho výchovy bude špičkové.
Hluchoněmý člověk není nějaký odpad , který by se měl krčit v koutě a nehlásit se k životu. Mnohdy žijí líp, kvalitněji a šťastněji než mnozí z nás. Mají trochu odlišný pohled na svět, a problémy řeši taky trochu odlišně, ale jsou k nám naprosto rovnocenní.

Lure
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:23 - Změnil/a: Lure
- Nahlásit

Víš Psíčku, mám takový dojem, že jsi vůči ní moc zaujatý a odsuzuješ ji jen na základě jedné chyby.Myslím že budeš argumentovat o obracet všechno možné, jen aby ti všichni dali za pravdu. Ty prostě nechceš, aby takový člověk měl psa a nedej bože, aby si ho chtěl vychovat sám. Tak nějak zavrhuješ všechno, kdo tu co navrhl, nic ti není dobré.
Co se asi dá dělat se zvukovým obojkem? No asi naučit psa, aby na zvukový povel přišel k majiteli, prostě jiný povel ke mně. Nebo myslíš že elektrika funguje jinak a cena se taky moc liší? Stejně by nakonec skončily jen u zvuku, tak proč hned pořizovat elektriku?
Podle čeho soudím že budou špičkový pár? Protože jsem optimista a vím že lidé, obvzvlášť s hendikepem se umí z chyb poučit. Z čeho ty soudíš, že to nebude klapat, že bude špatná?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2012 22:04
- Nahlásit

vytahuju po sto letech svoje starý téma, protože mám velkou radost, slečna totiž se svým pesanem složila ZOP za 96 bodů ze 100 možných.

Tak to vidíš Psíčku - ešivá nakukuješ - vidíš, že i ty se spleteš a dedukovat z toho co se napíše, bychom prostě neměli, natož tak činit dopředu.

Mám fakt za ně děsnou radost.

Tony
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 00:30
- Nahlásit

tak to je paráda, není nad se po několika letech dozvědět, jak to dopadlo, zvlášť když je to pozitivní

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:19
- Nahlásit

Tony

jo já mám fakt radost, protože, psa si vyvzdorovala, a dokázala, že to zvládla. A líp, než leckterej člověk s plným počtem smyslů

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:37
- Nahlásit

PetraK
Hele nejni to slečna , co chodí na Hafbo, Já mám pocit, že jsme se párkrát potkali spolu na obranách a ona i pes jsou dost v pohodě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 08:45
- Nahlásit

Hyena

Jestli je blonc a má aussiho tak by to mohla být ona.

A její ségra se nechala inspirovat, má taky psáka.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2012 13:00
- Nahlásit

To je úžasný úspěch!

My sme měli v kravíně hluchoněmýho dědulu, co měl šíleně uštěkanýho krysáka. Měli se rádi,ale vychovanej teda nebyl. BEz píšťalky i klikru, jen ty jeho divoký zvuky.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání