| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 21:50
- Nahlásit
Kamarad shání:
Ahoj, vím, že je to dost narychlo, ale pokud by někdo z Brna či bližššího okolí měl přepravku a mohl jí na víkend půjčit, pak bych byl nesmírně vděčný. vděčný. Mám tu sice kus (délka 43cm a výška 31cm), ve kterém jsem štěníka před 6ti týdnama dovezl kterém jsem štěníka před 6ti týdnama dovezl vlakem až domů bez komplikací, ale jaksi vlakem až domů bez komplikací, ale jaksi rosteme a do této miniboudičky ji zavřít na 2hod by bylo utrpení a navolno s košíkem nehrozí, protože při našich 3měsících zatím čůráme všude, hlavně v novém prostředí... Pokud jí dám do přepravky deku, pak je v pohodě... Pokud jí dám do přepravky deku, pak je v pohodě... Díky všem, H.
|
Keilor
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:15
- Nahlásit
Ahojky, jem z Brna a mohla bych zapujcit boudicku. Jde o to ale, ze je fakt obrovska. Zalezi na tom, o co jde. Pokud to ma byt bouda do auta tak nemuzu slouzit...kvuli onem rozmerum...pokud teda kamarad nema tranzita
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
to je asi do vlaku ... na 4měsíční ACD
|
Keilor
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:30
- Nahlásit
Ajo, takze vylozene na cestovani. Tak to bohuzel.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:42
- Nahlásit
Ale i tak moc díky
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
Mohla bych půjčit takový ten látkový domeček s konstrukcí. rozměry 62 x 42 x 41 cm. ale teda na nějaké delší přenášení je dost těžký, má to železnou konstrukci. nechávala jsem přešít zip na bočním vchodu a teď to jde špatně odepínat a zapínat. ale mohla bych ho na víkend postrádat. kdy by to bylo?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:25
- Nahlásit
Tak už vyjíždí. Díky všem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:34
- Nahlásit
reneeska
trošku ot...ale odkud má štěnítko a pejska nebo fenku? V červnu bude coursingový "Acd speciál" ve Slavětíně u Slavonic, tak by třeba chtěl vidět 23 až 25 australáků pohromadě. ( se omlouvám za to, že sem takhle vpadám, ale jak najdu zmínku o acd, tak jsem celá nadšená)
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
brut
Matka je Narrandera Cidabro a všichni mí kamarádi mají její potomky, a lá dogtrekingový pes :-D On má Peddy.
Právě jednou za maminkou na návštěvu.
Jinak když už tě baví zmínky o ACD tak známe ještě Jemmu Cidabro.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:01
- Nahlásit
reneeska
díky za info
Jinak když už tě baví zmínky o ACD tak známe ještě Jemmu Cidabro.
baví? No, mám dva doma, tak to bude asi tím
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:07
- Nahlásit
brut
Vím že máš, taky jsem pokukovala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
reneeska
taky jsem pokukovala
že by jsi rozšířila naše řady?
Já chci ještě jednu fenku, tak teď dumám, jeslti do toho jít nebo počkat a poohlížet se někde mimo ( i když piraňa je po dovozových rodičích)
A že holka umí setsakra přemýšlet mi dokazuje neustále ( od lovení koček, přes pokusy sebrat ptákům sádlo, chodit po obvodové zdi a štěkat na kolemjdoucí, až po jakoukoli hru, kterou si vymyslíš)... na rozdíl od pohodlného Bruta, který se jen přidá k jejím nápadům jako doplněk
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:27
- Nahlásit
brut
Asi nakonec nerozšířím, teď vede kraťanda v plánech, ale kdoví, beztak to skončí útulkáčem
No jemma taky plánuje malý pokud vím. A Regina má malý ale to ani nevím co má za psa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:31
- Nahlásit
reneeska
Asi nakonec nerozšířím, teď vede kraťanda v plánech
takový hodný truhlík? Vždyť by ti z ní australáci udělali sekanátek( jestli si hrajou alespoň z půlky tak jak ti moji pitomci)
Já přemýšlím nad štěnětem od Alušky, hlavně díky tomu, že je nepříbuzná na všechny psy, co tu máme.... ježe do té doby jí musím vyřídit bonitaci a to s mým přístupem trochu pokulhává
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:32
- Nahlásit
brut
Já ACD nemám právě, mám polobuličky. A chci něco co neloví je legantní a klidné, ovladatelné a k tomu pošahaný útulkáče (tak ať aspoň něco chodí na volno a pěkně) :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:37
- Nahlásit
reneeska
Já ACD nemám právě, mám polobuličky
já vím, že je nemáš, ale kamarádi mají a to stačí
Musím říct, že piraňa chodí bez vodítka ( jen u hlavní silnice a u dráhy má smolíka, protože se bojím, aby jí neruplo v kouli a náhodou nevběhla pod kola), jinak je ovladatelná bez nějakého většího učení a t jsem si jí brala týranou smečkou. Mezi psama se pohybuje bez problémů a je ochotná si hrát ( jen nesmí být na vodítku, to má občas pocit, že si musí paničku hlídat). Pravda je, že klidná nevím co znamená...za celý den je schopná nezamhouřit oko, pokud jí nepošleš na místo a nedáš povel "zůstaň"
Ale já bych klidného psa ani nechtěla.... nějak pro ně nejsem ta pravá
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:42
- Nahlásit
třeba taková Ejmy-hladkosrstá kolie,6 měs.,čistotná,hodná,straní se psů,miluje lidi
by to u mě vyhrála
Já si lajznu na volno jen jednu a ještě s košem. a musím mít voči na šťopkách jak blázen. Tohle věřím že by bylo jiné, jistější :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 15:06
- Nahlásit
reneeska
by to u mě vyhrála
má krásný výraz...takový potměšilý
Já si lajznu na volno jen jednu a ještě s košem. a musím mít voči na šťopkách jak blázen. Tohle věřím že by bylo jiné, jistější :-D
já chodím i s Brutem na volno, ale musím být neustále ve střehu... koš mu sice občas dávám, ale ne vždycky. On nekouše, konečně přestává lovit... jen psy samce stále řeší a občas kočky, když mu vyletí před čumákem.
Proto mám raději fenky, nějak to s nima asi umím líp či co
|