Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / problém s chozením na procházku
Autor Zpráva
sarah158
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:37
- Nahlásit

zdravim... mám dva a půl roku starýho křížence NO a dlouhosrsté kolie =D jmenuje se Jack vždycky měl rád procházky a moc se na ně těšil.... bohužel už poměrně delší dobu na ně se mnou nechce chodit.... =( zkoušela jsem pamlsky a jeho oblíbený aportík, ale nic nepomohlo.... a křičet na něj nechci!!! je hodně citlivej a máme spolu krásnej vztah, takže ho nechci zničit... =D v knížkach sem nic nenašla a taky sem o tom nikdy neslyšela.... nemohl byste mi někdo poradit co mám dělat??? prosííím!!! procházky byly fajn a docela mi chybí, jenže sama na ně chodit nechci=( díky

moll
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:51
- Nahlásit

po netu těžko radit, bylo by potřeba vědět, jak se projevuje to "nechce chodit" - jestli má odpor vůři pohybu vůbec, nebo jen nechce na dano uštreku, nebo jen s tebou....napiš víc, třeba se najde důvod a pak i cesta k nápravě

staropramen
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:53
- Nahlásit

S někým jiným na ne chce chodit?:-D

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 11:56
- Nahlásit

sarah158
To je nějaké divné, jinak se chová normálně? Zdravotní problémy nemá?

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:47
- Nahlásit

sarah158 nema DKK nebo tak neco?? takle tezko soudit a odhadovat duvod...

ketty
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 12:49
- Nahlásit

sarah158nevzpominas si ktery den to prestalo co se ten den stalo nebo tak neco mohl si to spojit s nakym spatnym zazitkem to opravdu nejde takle odvodit proc to....

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:54
- Nahlásit

sarah158
Nemá močí "slepené" chlupy na břiše?

sarah158
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:11
- Nahlásit

ahoj to že je nemocnej sem si ze začátku taky myslela, ale neni! naštěstí s ostatníma ven chodí, ale on de i se mnou, když du třeba s bráchou nebo sama někomu naproti k autobusu... a když du krmit králíky, tak de taky.... a občas ráno než odejdu do školy spíš nechce chodit na tu louku co sme vždycky chodívali... jinak se chová normálně! je štastnej, žere, hraje si a tak... jen ty procházky...

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:36
- Nahlásit

Já to vůbec nechápu,nechce chodit na procházky ale klidně s tebou de někomu naproti k autobusu,a jak pozná že des zrovna za někým k autobusu a ne na procházku?

sarah158
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:38
- Nahlásit

to já taky nevim... na louku prostě nejde, ale když du třeba mámě naproti, tak de.... a dokonce se i těší

zajda007
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:40
- Nahlásit

A nemá tak náhodou tu konkrétní louku spojenou s něčím pro něho nepříjemným?

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:43
- Nahlásit

A jinam než na louku chodit nemůžeš?

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:44
- Nahlásit

Třeba už ho to tam jednoduše nebaví:-D

sarah158
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:45
- Nahlásit

no... mohla bych jít k rybníku, ale tam je problém spíš u mě.... a do lesa, když bude chtít...

staropramen
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2010 09:52
- Nahlásit

Zkus a uvidíš jestli je problém v louce

sarah158
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 14:04
- Nahlásit

to říká máma taky, že ho to nebaví..... dneska ráno sem s nim chtěla jít.... když viděl, že se oblíkam, tak měl radost.... jenže sotva sem zavřela dveře sednul si do rohu, koukal na mě a odmítal jít..... a to dělává často.... vždycky se raduje a když vidí, že šaham po klice, zavíram dveře a nebo du k brance tak si sedne popřípadě stojí a prostě dál nejde.... a když de s náma ještě někdo jinej a ten se pak třeba v půlce cestě vrátí, tak Jack de dál se mnou.... a je mu jedno, že je na louce a, že sme tam sami dva.... já to prostě nechápu... za celou tu dobu co ho mam se stalo spoustu věcí... některý nebyly příjemýí, ale náš vztah to nezničilo. spíš naopak... upevnilo ho to.... a když byl malej a někdo na něj třeba křičel, tak se za mnou utíkal schovat.... až se odpoledne vrátim, tak ho zkusim vzít na někam pom silnici... třeba pude... uvidíme...

sarah158
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:28
- Nahlásit

Hi, mám radost Jack včera odpoledne šel!!!

staropramen
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:19
- Nahlásit

Nevadila mu zima? Já že třeba u nás je zhruba od včera celkem pěkně

sarah158
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:27
- Nahlásit

Ne. Byl úplně v pohodě!!! Dneska pudem zas=D Jo, to u nás až ode dneška... Svítí sluníčko a to je good nemám pravdu? Jo, a děkuju vám všem za pomoc!!! Chtěla sem dát Jackovo fotku do fotogalerie, ale nemám ten správný typ fotek

staropramen
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:30
- Nahlásit

Jooo je krásně,konečně sem zahodil zimní bundu:-D

sarah158
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:40
- Nahlásit

jo, to já taky=D tak doufejme, že to vydrží od kud vlastně si? Včera sme byli zase venku sem ráda, že už je Jack zase v pohodě!!! kdybys ho chtěl vidět, tak mi napiš mail a já ti pošlu jeho fotku... jestli chceš... máte psa???

sarah158
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit

Zdravim =D dala sem Jackovo fotku do fotogalerie (náš miláček)....=D tak se na něj můžete podívat=D jestli chcete...

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit

sarah158
Takže už chodí normálně a je v pohodě? To je fajn

sarah158
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 12:52
- Nahlásit

Jo, už je v pohodě=D taky z toho mam radost=) chodíme ven 3x za den, hrajeme si a všechno je fajn vždycky si s nim užiju spoustu legrace a v létě to bude ještě lepší voda, prázdniny, sloníčko...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání