Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Chránič na zuby pro psy
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:47
- Nahlásit

Koukali jste se teď na zprávy na nově? Ukazjou tam chránič na zuby pro psy :-O Proti pokousání... :-O

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:48
- Nahlásit

Eimy
No jo,zase úžasnej výmysl!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:49
- Nahlásit

Eimyno ted jsem to videla,pry misto nahubku,ukazovali i kousnuti s plastovym chranicem,no nevim,ja zustavam u klasiky nahubku,za takovy kousicek plastu nedam nanase ctyri tisice!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:12
- Nahlásit

Eimy
To je ale peachowina zase. Az to pes spolkne, zas vydelaji veterinari.

Navliknout na psy sraci pytlik z japanu, chranice na chrup, posadit do kocaru pro psy a trada na vychazku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:15
- Nahlásit

to sou debilové,fakt,hlavně že řikali,že pesu toho silně slintá a spousta jich se snaží toho zbavit..no ale kdo by bral ohled na čokla,že jo?! a že nemůže zavřít hubu?! no booože

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:34
- Nahlásit

Nejlepší byl ten chápek jak řikal, že je to super vynález, protože nebude muset dát svýho rotíka pryč, protože se mu narodilo dítě!!!!

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:38
- Nahlásit

+ ´plně vidim jak dám Bobanovi za odměnu piškot a on ho bude žrát s tim plastovym výmyslem (já chrániče na zuby nosila a je to takovej hnus!!!!!!!)

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

grooggy
za odměnu piškot
Jaak za odmenu piskot?? Na co odmeny? Dyk pes musi vedet, kam patri ve smecce, za co bys ho odmenovala?
A mezi nama, i s chranicema na spicaky a rezaky zustane psovi sila ve stisku celisti, tam to zatim soudruzi z juesej nak nedomysleli. Tak asi nejlip mu ty žuby vsecky vytrhat, sila dásní uz tak bolet nebude.

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:48
- Nahlásit

Fifi
to nebzlo myšleno v souvislosti s tim komentářem o dítěti...
tak třeba když psa pustim v parku, tak mu dám občas košík, když vidim, že tam běhá jinej pes-zavolám ho→přijde→dostane piškot (nebo něco podobnýho) to se u vás nedělá??

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:54
- Nahlásit

grooggy
dostane piškot (nebo něco podobnýho) to se u vás nedělá??

šišmarjá seš blázen????? to je přece podplácení!!!!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:56
- Nahlásit

grooggy
to se u vás nedělá??
No u nas joo, ale co kdyz psovi ten piskot zaskoci za rovnatka. Zapomela sem k predchozimu postu svymu dat smajly. Bylo to mysleno samo ironicky, mozna az sarkasticky, napravim.

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:59
- Nahlásit

Fifi
Tak to joo Já už se ničemu ani nedivim, sem byla ve zveráku a nějaká paní se semnou hádala o tom, že pedigree je nejlepší, protože má pěknou reklamu v televizi
jinak kdybych si ho nepodplácela, tak se na mě vyhulí :-D

staropramen
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:00
- Nahlásit

A to je jako komplet přes všecky zuby jo? Od předních až po zadní jo? To bych docela chtěl vidět takovou vec(kokotinu),není to na netu někde?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:09
- Nahlásit

Fifija ti nevim,ale,ja jsem byla rafla od psa bezzubyho a jenom celistma a mela jsem ruku modrou a fialovou jak blazen,az jsem si bolesti cinkla do trioly,takze stisk je stisk i bez zubu.

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:18
- Nahlásit

staropramen
dávali to na nově v hlavních zprávách :-D tak to tam bude někde v archivu :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:20 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

staropramen
tady je odkaz na video
URL

staropramen
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:35
- Nahlásit

Díky moc,akorát z telefonu to video.. stačil mi nadpis:agresivní psi budou jako beranci.. To bude nějak krotit agresivitu nebo co?

staropramen
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:39
- Nahlásit

Nehledě na to jestli si to takový agresivní pes nechá strčit do huby?

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:49
- Nahlásit

no to ani né... :-D Prostě se psům na zuby dá silikonovej hnus (nebo z jakýho plastu to bude)
takže:
Zuřiví psi s vyceněnými zuby se nebudou už zdát tak nebezpeční. Pomůže tom uspeciální plastový chránič, který neumožní psům se pevně zakousnout, funguje na stejném principu jako chrániče zubů u boxerů.
Tim Saciri(vynálezce): Manželka je zubní technička a vynalezli jsme to společně; dlouho si lámal hvavu s tím jak se nemuset zbavit svého milovaného rotíka a taky neohrozit své malé dítě, chránič navíc u psa vyvolává intenzivní slintání-při kousnutí proto klouiže a stisk není tak silný-(pak je tam video jak belgičák jen tak lehce "kousnul" moderátora do ruky)
Podle vynálezce by měl chránič nahradit náhubek (prej to má háčky-je drahý, kousek plastu za 4000 Kč + není moc ozkoučený)
Marcel Falk(mluvčá švýcarský vet. správy): Podle nás se pro agresivní a bojové psy nehodí, protože mají tendenci si ho sundávat nečekaně

Sečteno a podtrženo, podle mě je to kravina na entou :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:51
- Nahlásit

to jsem tak nějak přepsala to, co tam řikali...
Ten vynálezce
Má tak krásnýho a (aspoň na videu) hodnýho rotíka-kdyby to byl magor co sežere dítě, tak si asi nechá nacpat hnus do tlamy + jak se tu už psalo-stejně by mu tu ruku rozdrtil i bez zubů...

Barča85
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 21:56
- Nahlásit

Viděla jsem to ve zprávách..Panebože to je ptákovina, "vynálezce" se asi hodně nudil..

PeKrato
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:40
- Nahlásit

Taky jsem to viděla a nejdřív jsem se smála, ale s větou, že díky tomuto svému vynálezu nebude muset dát svou rotvici kvůli dítěti pryč, mi teda zatuhl úsměv na tváři a mohla jsem se vzteknout
Je to totální kravina. Každej normální pes by z toho zešílel, mít tohle na zubech. No jo, ve Švédsku nebo odkud byl ten "vynálezce" je asi velká nuda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

co to zas je????
Panebože proč jsi dal lidem mozek??? Dyk je to děsný mrhání materiálem

Fifi
Tak asi nejlip mu ty žuby vsecky vytrhat, sila dásní uz tak bolet nebude.

no nejsi daleko od pravdy, pokud se dobře pamatuju, tak kámoši v USÁ trhaj kočkám drápy -teda takhle, nejdřív jim je lakujou, aby byl správně dekorativní, a až když dojde na trhání záclon tak jim ty drápy nechaj vytrhat - a vyoperovávaj psům hlasivky, páč aby jako neštěkali.

Furt ešče tu neni ten blicí smajlík.

jdu pryč, nebo mě klepne.

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:14
- Nahlásit

Co se vám nelíbí, vždyť je to super nápad.

Copak jste neslyšeli, že už je to dlouhodobě prozkoušené, že boxeři už to používají léta? Aspoň si váš pes nevyrazí zuby, když dostane pěstí do čumáku.

Jen by mě zajímalo, jestli ti boxeři u toho taky tolik slintaj´, aby jim to líp klouzalo, když se navzájem náhodou kousnou.
Vy vůbec nepřejete novým technologiím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:15
- Nahlásit

PetraK
Furt ešče tu neni ten blicí smajlík.
je u mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:19
- Nahlásit

Walda
Vy vůbec nepřejete novým technologiím

sem známá zpátečka

Ty vado já fakt nevim co je tohle za planetu?? Sem snad Marťan???

davidkova renata

je u mě

dyš du do společnosti , tak přes sebe něco hodim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:25
- Nahlásit

PetraK
dyš du do společnosti , tak přes sebe něco hodim.
vy možná

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:26
- Nahlásit

PetraK

co je tohle za planetu??

Eště uvidíš. Nakonec budou prohlašovat, jak je tohle zařízení ke psům milosrdný, že jim ty zuby nemusej trhat.

Dost rád bych viděl vynálezce toho nesmyslu, jak s tím v hubě chodí po městě. Furt s polovotevřenou hubou a slintal by si na kvádro.

Strejda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:41
- Nahlásit

Přátelé,
neblázněte. Uniklo vám, že to je zpráva z Novy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 09:44
- Nahlásit

davidkova renata

vy možná

No, ale pak neskuhrám jako vy, že mi je zima. Víme?

Walda

Dost rád bych viděl vynálezce toho nesmyslu, jak s tím v hubě chodí po městě. Furt s polovotevřenou hubou a slintal by si na kvádro.

já nevím, čím to je, že nejvíc vypatlanců se rodí tam? Asi zóna nějaká.

Strejda

Uniklo vám, že to je zpráva z Novy.

což to je už fučik, kdo z těch elementů tu informaci přinesl, blbý je, že někdo takovouhle hovadinu vůbec vymyslel.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání