| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:14
- Nahlásit
Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.
Bydlím v panelovém domě, ve kterém je hodně majitelů pejsků a na celém sídlišti je mnoho pejskařů. Máme nově zrekonstruovaný panelák (novou fasádu) a bohužel nám ji pejskové začali očurávat.
Náš domovník mě proto požádal, jestli bych se nezeptala co jde pro to udělat, aby se zabránilo tomuto očůrávání. Sama mám psa samce a kolem každého baráku ho vždy beru k sobě aby se ani nestačil snažit o očůrání, ale jiní majitelé to mají někde a nezajímá je, jestli očůrávají rohy nové fasády nebo ne.
Je tady někdo, kdo má zkušenosti s nějakými odpuzovači?? Moc by mi to pomohlo... Děkuji
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:16
- Nahlásit
Možná ve spodní části omítku natřít čímsi omyvatelným
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:42
- Nahlásit
Janik
Existují spreje a vodičky, které údajně odpuzují psy, ale ty opravdu těžko použijete na fasádu domu. Je toho malá flaštička
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:43
- Nahlásit
No ona je ta omítka udělaná z takových malých kamínků...to už asi předělávat nebudou... Správce našel na netu nějaké spreje jako třeba tento http://antiparazitika-pro-psy.heureka.cz/odpuzovac -psu-venkovni/ nemá s tím někdo zkušenosti???
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:48
- Nahlásit
Kdo psal o jakým predelavani? Natreni nějakým průhledným něčím je předelavani? Ať správce navštíví nějakou prodejnu barev a tam mu jistě dobře poradí protože spoléhat na nějakou rádoby odpuzovací srač*u ..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:54
- Nahlásit
Děkuji, navrhnu mu to. Je to hodně akční člověk a určitě by se na to zašel zeptat do prodejny barev.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:09
- Nahlásit
http://www.drostra.cz/?pid=4133&PN=HG+Impregnace+p ro+zdi+a+fas%C3%A1dy+1l
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:14
- Nahlásit
staropramen
Hned mu to jdu poslat na meil. Díky...už to pak nechám na něm jak se rozhodne. Ale toto si myslím by nebyl špatný nápad. To ho ani mě nenapadlo. Moc děkuji
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:18 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit
Ten odkaz sem dal jen aby bylo jasno že takový věci existují:-D ale třeba ta trvanlivost deset let mluví za vše,u toho odpuzovace ti myslím trvanlivost nikdo nezaručí a bude těžký uhlídat jestli to ještě dostatečně odpuzuje
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:20
- Nahlásit
Oprava: odpuzovače
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:26
- Nahlásit
Janik
Co se většinou píše na forech, tak ty odpuzovače moc nefungují a navíc by se ten postřik musel asi často obnovovat, přetření něčím omyvatelným bude určitě lepší.
Nebo koupit vapku, tím by se dala umýt i ta fasáda, ale zase někdo by to musel opakovaně občas umýt.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:42
- Nahlásit
Maya
Jako taky si myslím, že účinnost těch odpuzovačů není nějak dlouhá a intenzivní.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:47 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
staropramen
Na opravu máš vedle prokliku "citát" ještě jeden proklik "změnit".
Jinak souhlas. Odpuzovače byste potřebovali moooooc a pořád stříkat.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 08:35
- Nahlásit
A jo,to mě nenapadlo,jsem to totiž ještě nepotřeboval,dík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 08:41
- Nahlásit
staropramen
Všecko je jednou poprvé.
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:57
- Nahlásit
Nepoužívá se na odpuzení psů čpavek?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Já zjistil že psa dobře odpuzuje dehet z kamen
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:21
- Nahlásit
Mého psa třeba dobře odpuzuje roztřikovač frontline ten když vidí a cítí, tak zaleze a ani o něm nevím ale to asi jen doma no...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:24
- Nahlásit
Tak si od majitelů okolních psů zjisti co jejich mazlíčky odpuzuje a namíchaný koktejl pak natřete na zeď
|