Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / dogtrekking - okolí Hostýna
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:03
- Nahlásit

pawLINka
Tak fajn... On si buď na procházkách s cizími psy nehraje a nevšímá si jich nebo se kamarádí, naštěstí se nepere.

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:13
- Nahlásit

impact
Ty taky přijedeš se smečkou??? Ty jo, to pak asi přijedu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:14
- Nahlásit

Nori
Impact na nás se.e.

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:17 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

pawLINka
Kua jak může Aspoň by můj pes nebyl nejmenší....

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:18
- Nahlásit

Nori a pawLINka
Sere? to není pravda. Přijeďte na trek sem. Klidně nějakou trasu naplánuju. Aspoň jsou tu rovinky. Hele já veřejnou s pěti čoklama fakt nejedu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:25
- Nahlásit

impact
Bléé, nedávno ti Petra nabízela odvoz k nám autem a nechtělas. Ale jako do Kokotína bysme se mohli taky zase jednou podívat, to je pravda.
Takžéé bych to viděla nejprve na ten Hostýn, a pak na Kojetín. A pak taky zase na Hulín

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:27
- Nahlásit

pawLINka
Tak si to nacvičte na Hostýnu a pak můžete sem.
Klidně vymyslím i více tras, natisknu mapy a bude možné jít podél Moravy více okruhů. Dle délky...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:30
- Nahlásit

impact
Jj, to můžem.
Seznámili jsme se s fajn smečkou z ifauny, tak by se třá taky přidali.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:34
- Nahlásit

pawLINka
Jaja, koukala jsem tam na to.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:38
- Nahlásit

impact
Klidně vymyslím i více tras, natisknu mapy a bude možné jít podél Moravy více okruhů. Dle délky...
i ceny zajistíš

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:41
- Nahlásit

MaggieM
Ceny?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:44
- Nahlásit

impact
to byl vtip tož, když to bereš tak důkladně i s vytisknutím map, tak ať nešlapem zbytečně s těma čoklama

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:50
- Nahlásit

MaggieM
Jo ceny jako za umístění? Ahaaaaa. No můžu vám porozdávat nějaký psy, jestli chcete. První vyhrává pět psů z útulku Přerov. Druhý vyhrává tři psy z útulku Olomouc. Třetí vyhrává jednoho psa z útulku Brno. Jako bonus - výběr psů dle svého výběru.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:51
- Nahlásit

impact
A nemohla bys rozdávat třá moje psy?

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:58 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Nemohla. Ti už svoji rodinu mají.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:59
- Nahlásit

impact
Škoda, jsem myslela, že se jich konečně zbavim. Si přectaf, že chtějí žrát, venčit se a dokonce se i mazlit a hrát si!! Jsou divní.

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 15:53
- Nahlásit

Někteří divní psi dokonce páníčka táhnou. Já na to se svýma psama nemám nervy, protože by se na nějaký tahání mohli vyprdnout, když se celej život učili na vodítku netahat a chodit vedle nohy.
a kdyz jim das postroj a zaprahnes retez jdou taky vedle retezu?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:03
- Nahlásit

no já to mám rozlišený podobně. Na obojku se netahá a když nasadím postroj, tak je to "povinnost"

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:11
- Nahlásit

MaggieM
tak povinnosti jsem se nedokazala dopracovat. na treku makaji, ale u kola, pche ... nic moc, potrebuji mit za kym tahnout

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:25
- Nahlásit

reneeska
no na kole si netroufnu, aby mě táhly jsem srab Fakt obdivuju CC, jak to válej s těma psama..
Ale vedle kola mě běhaj 3čoklové v poho, i když lidi trochu divně koukaj

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:29
- Nahlásit

MaggieM
Ja to kolo zatim jen zkousim, a netaha. Ono taky nevim jestli by na to u kola mely obe holky, tak se drzime toho slapani pesky - vetsinou normos na volno, a zaprah jen na trekach jakoze ofiko

impact
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:31
- Nahlásit

a kdyz jim das postroj a zaprahnes retez jdou taky vedle retezu?
Cha cha.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:37
- Nahlásit

reneeska
dívala jsem se na ty Chřiby jak si sem psala a nejspíš zkusím těch 40km Sice si to nedokážu představit ani ve snu, jak dlouho to budu šlapat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:48
- Nahlásit

reneeska
Ne, když mají řetězy, tak samo táhnou. Jessa to má dokonce moc ráda. Ale je to něco jiného, když mají táhnout nás - nechcou chodit před náma. A Aarona to dokonce doslova otráví - vysvětli psovi, co chodí skoro 7 let na volno, že má jít na procházce uvázanej.

Je ale fakt, že jsme tak mockrát nešli. V 99% chodíme prostě na volno. Jen když jedem na výlet někam, kde očekáváme velký pohyb lidí nebo cyklistů, tak je máme na páse...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 16:52 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Cha a na kole bych si vůbec netrofla, aby táhli. To musí jít taky hezky způsobně vedle kola...

Ale na bruslích občas jezdím s Jessou a Tomem na páse. A to je jízda. Neumím na bruslích brzdit

Ale bojím se, že těm pesům ublížím, tak to moc nepokouším. Kdysi jsem jela na bruslích v dřepu a držela jsem se Jess za obojek (byla na volno), ona mě táhla a valila jak blázen. Jenže mi se do brusle zasekl kamínek, spadla jsem na Jessu a ona měla podřenou celou nohu... A tak se bojím.. I na tom kole bych se bála, že je přejedu.
Stačilo, když mi kdysi jedna důchodkyně přejela na kole Toma.

A ještě jsem zapomněla - Jess tahá kolobku. Ale už jsem se na ní taky pěkně vyflákala, když se Jessa rozhodla z ničeho nic zahnout. Kolobka má osmicu jak prase a bojím se ji kámošovi vrátit. Jenže problém je, že Jess tahá jen když ji někdo láká na balonek...

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 17:18 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

pawLINka
Treba by tahli a bavilo je to za cizima psama, a treba ne, je to o tom esi to chcete zkusit a nebo na to prdite a staci vam vase aktivity
Ara je taky zpruzena kdyz ma tahat mimo trek .. a na tom kole ... proste netahne ....

MaggieM
V poho, lonsky Chriby byly muj prvni long co jsem dosla ... to zvladnete

vlkXY
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:15
- Nahlásit

ehm...vidím že se tu dost znáte...mám trochu straach bo jsem fakt začátečník a nikoho z vás neznám

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:18
- Nahlásit

vlkXY
Nejsi sama začátečník, já se s nimi osobně neznám...

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:23
- Nahlásit

vlkXY Nori

No a? Ja sla taky jednou poprvy trek i ven s Paw treba ... o nic nejde, pudes a bud to bude poprve a naposled a nebo mas dalsi kamose

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:38
- Nahlásit

reneeska
Mě to neva, já se těším...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání