| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 22:00
- Nahlásit
Dala jsem na manžu, že s granulema do konce roku vystačíme a teď jsme v pr....Nemáte někdo jakékoliv balení skladem? A možnost buď mi poslat a nebo v dojezdové vzdálenosti bych si přijela Brno - Hodonín - Zlín - a zítra taky Nové mesto nad Váhom, Piešťany, Trnava. Díky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 23:49
- Nahlásit
worick
Zdary, jak rychle to potřebuješ?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 00:06
- Nahlásit
ankaras
Myslím, že vydržíme maximálně 3 dny.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 06:01
- Nahlásit
worick
Tak si to objednej přes internet, třeba v profizoo to máš do 24 hodin doma. Já tam v pondělí odpoledne objednala a v úterý jsem měla žrádlo doma.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:58
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
No to jsem právě udělala hned v pondělí ráno a jelikož tyto granule nejsou z těch běžných a e-shopy u kterých běžně objednávám mě už před Vánocema upozornili, že jsou zavření, tak jsem dlouho hledala nějaký co je vede a ten mi milostivě včera odpoledne oznámil, že je taky zavřený. A to tam měli potvrzeno, že je mají skladem. Kdybych já blbka je objednala 15tého, jak jsem mínila, byl klid. Mohla bych pesům dávat maso, jasně, ať už vařené nebo syrové, ale my se konečně po měsíci vyhrabali z průjmů snad právě tím, že jsem přestala vařit a ještě i změnila granule, tak do toho nechcem zase spadnout. Koupíme prostě nějaké běžné a budem přimýchávat a snad se zase nepos.....
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 12:06
- Nahlásit
worick
Chtělo by to oslovit E-shop který má současně i kamený obchod.....a má dnes otevřeno : v Brně třeba MaxCanin , nebo PetPlanet.
......nevím zda prodávají poptávanou značku!
Většina E-shopů je totiž garáž , kde nemají NIC SKLADEM a až na základě poptávky to jedou vyzvednout do velkoobchodu a zaslat.....což jim teď mezi svátky nefunguje, protože VO mají zavřeno a inventurují .
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 12:15
- Nahlásit
http://www.e-zvire.cz/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:48
- Nahlásit
Jave
Díky za snahu, ale tohle je právě ten, kde jsem to nakonec objednala a pak napsali, že jsou tam až od 4.ledna....
U nás je obchod s krmivama, něco tam zítra koupím a mpřimýchnu. Pro jistotu jsem nakoupila i maso.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 18:49
- Nahlásit
worick
a volala si do těch brněnských jak vypsala AmAkita? Já to taky včera projížděla, obchody v brně a ve zlíně a hledala jestli tu značku neprodávají, ale bohužel .... Tak to objednej jinde, jestli si tu předchozí objednávku zrušila a vydrž, něčim to nahrad, ono to přijde brzo, to se nic nestane
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:02
- Nahlásit
ankaras
Já obě ty firmy osobně znám .
PetPlanet má otevřeno KAŽDÝ DEN 8-20h (včetně so.a nedělí) a je to na plochu asi největší shop v Brně, MaxCanin má obchody dva-malé .
|