| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:12
- Nahlásit
Nevíte někdo, jaká firma ještě dělá postroje jako je Guard od Manmatu-na jednu přezku na břiše?
Manmat nemá moc pěkné provedení obojků......a sháníme to ve stejné barvě.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
žanda
www.polarpesek.com
ale jestli chceš dokoupit stejný vzor, jako má manmat, tak si myslím, že to neklapne, vzory na popruzích od manmatu má jen manmat...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:48
- Nahlásit
wami
nejde mi o vzory,ale provedení- nasadíš na hlavu a je to sešité bez přezky,ta je jen jediná okolo břicha- jiné postoje mají na krku také přeztičky.........
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:50
- Nahlásit
wami
obojek bych ráda typu rogz .....ale to asi nikde nepokloubím dohromady (
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:54
- Nahlásit
žanda
myslíš něco takového? jakože postroje ve tvaru Y? - http://www.dogmans.cz/postroje-y-hurtta-pro-/310-h urtta-pro-postroj-y-35cm.html
tenhle mam ted doma a spokojenost
|
Alka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:05
- Nahlásit
ještě Zero-DC dělá postroje pro psy, i tažné
www.zerodc.cz
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 13:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
žanda
no, úplně rogz ne, ale ty musherský polostahováky jsou dost šikovný... a postroje jsou stopro šitý na 1 přezku
změněno: zkouška... jestli mi vyjde link z rajčete... tady má Lump ten polostahovák od Polaru, samo je maj i v různých barvách popruhu, já mám na něj černej...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:46
- Nahlásit
PeKrato
nene, je hezkej,moc se mi líbí,ale není vcelku přes hlavu - má dvě přezky (na ramenou psa asi).............
myslela jsem takovýto postroj typově- http://www.manmat.cz/#
a k tomu takovýto obojek cca:
http://obchod.hafbezobav.cz/t/180/i-3051-180.jpg
wami.já nechtěla stahovací obojek.......normoš
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:48
- Nahlásit
žanda
vonje to polostahovák
klasiku s pevnou přezkou ti na zakázku stopro ušije jak Polar, tak Zero (u manmatu nevím, možná taky), takže pokud vybereš postroj, můžeš mít obojek ve stejné barvě...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:55
- Nahlásit
wami
jo teď dokonce na to Zero koukám.......to mě nenapadlo a to už máme obojek i vodítko-kruci to by šlo )ještě ušetřím ) já od nich viděla vždy jen ty dvoupřezkový,ale gigant lux podšitý je cca to, co hledám-díky za pomoc )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
žanda
my máme ten od Manmatu - ten je podšitý, bez přezek - klasický tažný. Ale pejsa nesmí být divočák a musí v klidu posedět, než ho do něj a z něj vyšašíruješ. A taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem přišla na to - jak a kudy ho do toho dostat
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:50
- Nahlásit
worick
no já nevím,ale ten co jsem sem dávala na ukázku-takový už jeden mám,ale je už fakt dost jetej....a pesan už mi zvedá packu ,když ho oblíkám a je to hup šup......ty myslíš ten vyloženě tažnej,co je přes celej trup a končí u zadku psa určitě.....to bych se zamotala s hafanem v jedno )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:24
- Nahlásit
žanda
ten od Hurtta je přesně jak píšeš, jen se provleče přes hlavu, protáhneš jednu pacinu a zacvakneš jednu přesku na hrudníku. je polstrovaný, pracuje se s ním opravdu jednoduše. ale je drahej no
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:24
- Nahlásit
no resila jsem stejnou vec, ale nakonec jsem tak nejak barevne nakombinovala Manmat ksandopery, protoze ty mi vyhovujou nejvic a polostahovaky od Rogzu. Jinak mam teda i ksandopery od Rogzu na Rozu, ktera taha ze vsech nejvic a ty prezky na prednim popruhu ji vubec nevadi ani ji to nikde nedre, naopak je to dobry, kdyz ji na zimu musit obcas vobliknout tak se daji nastavit a nosi je navrch, cimz ji pekne drzi i mikinu. Obojky od Manmatu me taky moc nenadchly a voditko reze do ruky jak sviň.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:33
- Nahlásit
a jeste MAG sije postroje i obojky na miru primo na bull plemena
http://www.magweb.cz/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:46
- Nahlásit
Steph
jo od Magu mám postroj i obojky-obojky běžně i nosíme,ale postroj jsem nosila jen na cvičák,na běžný nošení mi příjde dneska moc těžký a i oku velký. Jinak jako spokojenost, oboje je držák a nerozbil se ani obojek,co je fakt hodně jetej.
PeKrato
já ti na tom obrázku pořád vidím ty přezky na ramenou dvě ....tak se asi blbě dívám-jinak vzhledově se mi líbí moc.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:19
- Nahlásit
žanda
aha, ale je tam fakt jen jedna
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:41
- Nahlásit
PeKrato
jsem tě v Letňanech neviděla ( a koukala jsem!!!!!
tak jsi mi dala brouka do hlavy )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:55
- Nahlásit
žanda
jsme tam pořád někde poletovali, ale taky jsem tě vyhlížela
pokud se pro to rozhodneš, doporučuju vzít alespoň o číslo větší, možná o dvě podle hutnosti hrudníku. já jsem vzala o číslo větší a asi by jsme snesli i o něco větší
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:32
- Nahlásit
PeKrato
jeje, díky za info...abych hned neměnila.......no nechám projít ještě hlavou, není to až tak zadara s tím obojkem tedy.....ale pěkný to je.
|