| Autor |
Zpráva |
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 09:40
- Nahlásit
žanda
Ty děcka zas tak hrozný nebyly, ale ona měja jorkšíra a ten se tak hrozně bál, že pořád řval a paničku min. dvakrát kousnul. A rotíci si spokojeně leželi na zemi a spali, jen občas zvedli jedno oko, aby se koukli, proč ten magor tak řve.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:00
- Nahlásit
Walda
Jj, však tak jsem to taky myslela - že ho jen výchovně cvakla.
Jenomže Nova z toho zase má aféru a další důvod proč jít proti bojovým vemenům...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:03 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
To by mě taky zajímalo, kdo a proč tam tu blbou novu volá???
Třeba dneska u nás před barákem - srazily se tu dvě auta, sanitka, odtahovka - kurník proč nikdo nezavolal novu? Vsadím se, že teklo víc krve než v Otrokovicích
Jinak jsem v Otrokách půl roku bydlela na Trávníkách a pokud si myslím správně, tu fenku jsme potkávali - va volno, s náhubkem, když nás míjeli, byla odvolaná, cválala vedle děcka, žádný problém... Takže děcko asi fakt dostalo výchovnou, ale hurá, na světě je další krvelačná bestie...
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:21
- Nahlásit
Jedna zminka v telce a dokaze to vyvolat fakt silenou paniku, vcera jsem potkala pani s fenou rtw a ta se divila, ze svyho psa necham aby se ocuchali, rikala, ze se jim ted vsichni vyhybaji jeste vic nez driv, vcetne pejskaru, ktery potkavaji kazdej den. A pritom ta fena byla fakt v pohode a mila, akorat ted chudak musi nosit kosik, aby se zbavili blbejch reci okoli.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:31
- Nahlásit
Kaccka
Těch řečí se stejně nezbaví...
Mám picbumy, košíky nosí vždy, ale stejně jsou reakce pomalu ještě horší než kdyby je neměli.
Rodiče strhávají děcka za sebe se slovy, že jsou to zlí psi, protože mají náhubky...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:13
- Nahlásit
Jsem moc ráda, že díky Polepšovně je Žertová trošku zviditelněná a že taky někdo na kameru řekne, že pes je prostě pořád šelma a ne plyšák...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:45
- Nahlásit
pawLINka
Mi ta fenka připadla lehce nervózní. Ale kdo by nebyl.
Ta Znova by mě taky zajímala. Že by matka? Nebo nějaký snaživý doktor?
Podívejte se jaký jsem chudák, kousl mě pitbull. A určitě v noci přemýšlel o tom jak to udělá, pečlivě si to naplánoval a podle plánku, který byl nalezen při domovní prohlídce, mu s tím pomáhaly i vrány ze střechy sousedního domu. Vzhledem k tomu, že jde o plánovanou akci, bude pes potrestán trestem smrti oběšením a hlava bude pro výstrahu nabodnuta u mostu.
Předevčírem se v jedné ZŠ málem podělali a školník chtěl, abych psovi při přednášce nesundávala koš...kam bych s košem asi došla? Poznámky typu To je ten co byl v TV, že? nezbyde než přecházet mlčením a se psama chodit ven do lesa, kde se sice bojím protože to je temný les, ale aspoň nemusím poslouchat podobné dřisty.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:54
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo by nervózní nebyl? Po kousnutí musela matka logicky hysterčit, od chlápka dostala možná po čuni, sanitka, tuna cizích lidí s kamerama, stres... Taky bych byla nervózní.
Ale o to nejde. Jde o to, že tomuhle se dalo předejít. TAdy ani Nova nemůže tvrdit, že ten agresivní pes zaútočil naprosto nečekaně, bez důvodu a bez varování...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:55
- Nahlásit
Mucholabka
Tak přemýšlím - když někdo zavolá Novu nebo Blesk, tak dostane peníze ne? A myslím že ne zrovna zanedbatelné...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:16
- Nahlásit
Asi se nechám pokousat jezevčíkem, pak zavolám novu a řeknu, že to byla moje čuba RTW a budu za to mít žrádlo na půl roku pro oba psy.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
a jako bonus se prihlas do polepsovny, tam dostanes zradlo na dalsi tri mesice. A jeste budes v TELEVIZI!! A hned dvakrat!!!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:24
- Nahlásit
Kaccka
Ty jejich blafy, co tam dávaj by holky nechtěly.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 19:17 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Tak dneska zase rotvajler versus děcko... začíná to zavádět průserem směrem proti psům jak to začne někdo "kompetentní" řešít...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 19:19
- Nahlásit
pawLINka
Fákt? Na tom by se dalo vydělat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 19:27
- Nahlásit
pawLINka
No já jsem volala Novu když mi tenkrát ten šmejd otrávil čtyři psy. Přijeli,natočili, snad i odvysílali, ale prachy jsem nedostala. Ani malé ani velké. Nějaký kamarád toho traviče mě při natáčení obvinil, že za to mám velký prachy a že to dělám kvůli tomu. Kameraman ho docela drsně ujistil, že teda nemám a že oni za tohle nikdy neplatí.
Spíš bych tipla, že někdo chce být v televizi tak zavolá a těší se jak bude důležitý.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 19:54
- Nahlásit
Vždyť ať se klidně sankce udělaj, třeba v německu, kdo nemá ve 2 letech s RTW zkoušku BH, nesmí s ním chodit na ulici.
|