Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Mělník a okolí
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Nera
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:36
- Nahlásit

Barka
My jsme z Nera, chodime venčit hlavně k Labi na Skalka smer Kojetice, ale není problém nekam zajet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:20
- Nahlásit

Nera
na skalkách je úchylák-říkala mi to teta chodí tam venčit, sama tam nesmí ani ona a dcera jen se strejdou, má psa co neuhlídá ani shnilej rybíz tak se bojí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:44
- Nahlásit

Pro všechny co jdou s náma zejtra: přijede mi vet mezi 14-15hod, tak kdo chce at´ sem napíše, ale vychází se nejdýl v 11.30hod, abych stihla veta, zapomněla jsem na něj jak na smrt, ještě že to mám v kalendáři.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:35
- Nahlásit

kejtlin
Zítra jdu ráno k zubaři, tak snad mě tam moc nezrasí hubu. Jinak bych šla, jestli nebude moc pršet.
V Libiši to neznám, ale snad to najdu. Byla bych tam na tu 11.hod. Budeš zítra na netu, aby sme se kdyžtak domluvily?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:10
- Nahlásit

nikihoney
budu na netu, jsem tu skoro každý den, u nás už 2 hodky leje jak z konve, tak jestli půjdem vem si pořádný boty, já většinou nosím na vysokohorskou turistiku, nepromočej se ani když jdeš vodou

KacaS
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 21:58
- Nahlásit

Nera
nooo, tak nalož princeznu a přijeď Budeme moc rádi.

Barka
prochajdy jsou tu fajn.. jen kdyby si tu lidi nedělali skládky, to je hnus Já můžu o víkendech prochajdit prakticky kdykoliv, takže je to na vás Za to s internetem v týdnu je to se mnou špatné, tak se sem vždycky dostanu až takhle večer, když už tu nikdo není...

nikihoney
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:43
- Nahlásit

kejtlin
Tak já bych teda dnes přijela, byla bych v těch 11.hod. u toho obecního úřadu, to snad najdu. Kdyby ne, musíš najít ty mě. Mám zelenou fiestu, nálepky jezevčíků na zadním okně.
Vezmu si raději holiny, tady taky lilo celou noc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:57
- Nahlásit

nikihoney
jé já mám taky jezevce, určitě budu tě tam čekat, mám tmavý vlasy a brýle, popojedem k mýmu baráku, já vezmu psy a vyrazíme, v holinách ti zmrznou nohy.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:15
- Nahlásit

kejtlin
Dobrá, domluveno,zatím ahoj.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:27
- Nahlásit

kejtlin
Díky za super procházku, psiska spí jak zabitá.
Nakoupila sem nějaké pamlsky a obojek v tom Tenesku, mají tam supr výběr. Tak zas někdy ahoj.
Máš skvělou smečku!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:35
- Nahlásit

nikihoney
I já díky za společnost, psi taky spí, ale jsou zvyklí, tak by mohli za hodinu vyrazit zas
My děkujeme za pochvalu, dmu se pýchou, I Ty máš super pejdy, sem chtěla vzít fot´ák a udělat nějaký obrázky, jenže to si vzpomenu až bude hnusně nejlépe slabě pršet

nikihoney
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

kejtlin
Taky sem myslela na foťák, ale ta hlava...
Tak příště, snad bude ještě hezky.

Pro všechny, co chtěli procházkovat, přidejte se k nám, psiska se krásně snesli, místo na procházku ideální, nikoho sme nepotkali a v Libiši je super obchod s psími potřebami.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:22
- Nahlásit

kdo chce a psi nebo pes se nerve může sem napsat a domluvíme se.

Barka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:25
- Nahlásit

kejtlin
nikihoney
pro me je problem pouze vase pracovni doba
v tydnu to vazne nepripada v uvahu.
muzu jen o vikendech.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:32
- Nahlásit

Barka
já mám někdy o víkendu i volno, na prosinec je to na pytel to dělám skoro všechny víkendy

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:04
- Nahlásit

Barka
Já jsem z Bosyně (kousek od Kokořína)

Jinak jsem na mateřské, což znamená, že nemám problém s časem, ale radši venčím i s partnerem, kterej může jen víkendy. Prostě se bojim přidat svojí smečku k cizím psům, když vim, že "nemám ruce" ono to zní divně, ale kdyby se něco stalo, tak musim nejdřív zahamtnout kočár a potom můžu jít řešit psy, s dítětem v šátku lepší do terénu) je to ještě složitější. Takže záleží na vás
Nervou se a s náhubkem problém nemám, jen nemám tu jistotu, co dřív

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:07
- Nahlásit

Jo a na venčení tady jsou super trasy: Bosyně - Janova ves, louky a Bosyně - Harasov. Pak ještě Bosyně - Strážnice: výborná trasa na tahání psama.

KacaS
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:29
- Nahlásit

kejtlin
nikihoney

Jste si to užily, bezva

KacaS
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:31
- Nahlásit

Má někdo zájem o víkendovou prochajdu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:54
- Nahlásit

KacaS
My můžeme v neděli

Barka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2009 23:34
- Nahlásit

kachna_
KacaS
ja mam tenhle vikend zabitej a pristi taky
a v nedeli chodim na cvicak (ted jsem tam teda 6 nedel nebyla , jezis to bude ostuda)

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání