| Autor |
Zpráva |
Nera
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:36
- Nahlásit
Barka
My jsme z Nera, chodime venčit hlavně k Labi na Skalka smer Kojetice, ale není problém nekam zajet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:20
- Nahlásit
Nera
na skalkách je úchylák-říkala mi to teta chodí tam venčit, sama tam nesmí ani ona a dcera jen se strejdou, má psa co neuhlídá ani shnilej rybíz tak se bojí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:44
- Nahlásit
Pro všechny co jdou s náma zejtra: přijede mi vet mezi 14-15hod, tak kdo chce at´ sem napíše, ale vychází se nejdýl v 11.30hod, abych stihla veta, zapomněla jsem na něj jak na smrt, ještě že to mám v kalendáři.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 18:35
- Nahlásit
kejtlin
Zítra jdu ráno k zubaři, tak snad mě tam moc nezrasí hubu. Jinak bych šla, jestli nebude moc pršet.
V Libiši to neznám, ale snad to najdu. Byla bych tam na tu 11.hod. Budeš zítra na netu, aby sme se kdyžtak domluvily?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:10
- Nahlásit
nikihoney
budu na netu, jsem tu skoro každý den, u nás už 2 hodky leje jak z konve, tak jestli půjdem vem si pořádný boty, já většinou nosím na vysokohorskou turistiku, nepromočej se ani když jdeš vodou
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 21:58
- Nahlásit
Nera
nooo, tak nalož princeznu a přijeď Budeme moc rádi.
Barka
prochajdy jsou tu fajn.. jen kdyby si tu lidi nedělali skládky, to je hnus Já můžu o víkendech prochajdit prakticky kdykoliv, takže je to na vás Za to s internetem v týdnu je to se mnou špatné, tak se sem vždycky dostanu až takhle večer, když už tu nikdo není...
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:43
- Nahlásit
kejtlin
Tak já bych teda dnes přijela, byla bych v těch 11.hod. u toho obecního úřadu, to snad najdu. Kdyby ne, musíš najít ty mě. Mám zelenou fiestu, nálepky jezevčíků na zadním okně.
Vezmu si raději holiny, tady taky lilo celou noc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:57
- Nahlásit
nikihoney
jé já mám taky jezevce, určitě budu tě tam čekat, mám tmavý vlasy a brýle, popojedem k mýmu baráku, já vezmu psy a vyrazíme, v holinách ti zmrznou nohy.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:15
- Nahlásit
kejtlin
Dobrá, domluveno,zatím ahoj.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:27
- Nahlásit
kejtlin
Díky za super procházku, psiska spí jak zabitá.
Nakoupila sem nějaké pamlsky a obojek v tom Tenesku, mají tam supr výběr. Tak zas někdy ahoj.
Máš skvělou smečku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:35
- Nahlásit
nikihoney
I já díky za společnost, psi taky spí, ale jsou zvyklí, tak by mohli za hodinu vyrazit zas
My děkujeme za pochvalu, dmu se pýchou , I Ty máš super pejdy , sem chtěla vzít fot´ák a udělat nějaký obrázky , jenže to si vzpomenu až bude hnusně nejlépe slabě pršet
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:40
- Nahlásit
kejtlin
Taky sem myslela na foťák, ale ta hlava...
Tak příště, snad bude ještě hezky.
Pro všechny, co chtěli procházkovat, přidejte se k nám, psiska se krásně snesli, místo na procházku ideální, nikoho sme nepotkali a v Libiši je super obchod s psími potřebami.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:22
- Nahlásit
kdo chce a psi nebo pes se nerve může sem napsat a domluvíme se.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:25
- Nahlásit
kejtlin
nikihoney
pro me je problem pouze vase pracovni doba
v tydnu to vazne nepripada v uvahu.
muzu jen o vikendech.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:32
- Nahlásit
Barka
já mám někdy o víkendu i volno, na prosinec je to na pytel to dělám skoro všechny víkendy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:04
- Nahlásit
Barka
Já jsem z Bosyně (kousek od Kokořína)
Jinak jsem na mateřské, což znamená, že nemám problém s časem, ale radši venčím i s partnerem, kterej může jen víkendy. Prostě se bojim přidat svojí smečku k cizím psům, když vim, že "nemám ruce" ono to zní divně, ale kdyby se něco stalo, tak musim nejdřív zahamtnout kočár a potom můžu jít řešit psy, s dítětem v šátku lepší do terénu) je to ještě složitější. Takže záleží na vás
Nervou se a s náhubkem problém nemám, jen nemám tu jistotu, co dřív
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:07
- Nahlásit
Jo a na venčení tady jsou super trasy: Bosyně - Janova ves, louky a Bosyně - Harasov. Pak ještě Bosyně - Strážnice: výborná trasa na tahání psama.
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:29
- Nahlásit
kejtlin
nikihoney
Jste si to užily, bezva
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 21:31
- Nahlásit
Má někdo zájem o víkendovou prochajdu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 22:54
- Nahlásit
KacaS
My můžeme v neděli
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 23:34
- Nahlásit
kachna_
KacaS
ja mam tenhle vikend zabitej a pristi taky
a v nedeli chodim na cvicak (ted jsem tam teda 6 nedel nebyla , jezis to bude ostuda)
|