Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Mělník a okolí
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
KacaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:02
- Nahlásit

Ahojte, není tu někdo z okolí Mělníka, kdo by měl zájem o společné venčení? Nedávno jsme se přestěhovali a nemáme tu žádné psí kámoše

KacaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:10
- Nahlásit

Zapomněla jsem napsat, že kámoš je pro pubertálního kluka německé dogy a občas trochu neurotickou kříženku jezevčíka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:13
- Nahlásit

KacaS
ahoj, klidně bych šla,mám smečku,ale nikdo se s nikým nepere,napiš mailovou adresu,ozvu se ti.

KacaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:18
- Nahlásit

Ahoj, super, díky adresa je katka.qq@seynam.cz

KacaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:20
- Nahlásit

teda seznam.cz :d

KacaS
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 23:50
- Nahlásit

Nikdo komu by chyběli venčící kámoši tu není?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 06:28
- Nahlásit

KacaS
ahoj, promiň že jsem se neozvala, hodně povinností a málo času, ale víkendy celý prosinec pracuju a dělám 12ctky, chodím v týdnu.

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:04
- Nahlásit

KacaS
ahoj,
ja jsem z meklnika.
mam rocni holku bileho svycarskeho ovcaka.
odkud jsi? a kam chodis na prochazky?

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:05
- Nahlásit

a ta neuroticka krizenka se projevuje jak?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 09:31
- Nahlásit

KacaS
my jsme kousek od Mělníka a o víkendu občas míváme volno, takže bychom nějaký výlet zvládli.
Máme pětiletého NO, třiapůl roční šeltii, dvaapůl roční kříženku loveckou a n-letou kříženku neidentifikovatelnou V Praze jsme se známými společně venčívali.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:22
- Nahlásit

Taky se k vám ráda přidám, jsem kousek od Mělníka, ale není problém dojet.
Co tento týden ve čtvrtek - máte čas?

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:37
- Nahlásit

nikihoney
ja to nejak moc o vsedni dny nestiham.
chodim max na hodku. vychazim totiz az po 16:00 a v pet uz je tma. takze se snazim dorazit domu tak nejak v poloseru. po tme se bojim.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:32
- Nahlásit

Barka
No já mám o víkendech většinou nějaké akce, tento víkend výstavy, další taky nemůžu, tak snad jindy.

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

nikihoney
ted v zime je to na prd s tim svetlem

nikihoney
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Barka
Tak snad někdy o vánoční svátky, psala si že máš roční fenku, já mám taky 7mi měsíční mlaďošku, fenku kolie, tak bych uvítala nějaké mlaďochy s kterými si může pohrát. U nás na vesnici nevenčí nikdo.

Jinak kdyby se našel někdo, kdo má čas v týdnu, písněte.

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:40
- Nahlásit

nikihoney
a odkud jsi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:40
- Nahlásit

v zimě to je absolutně k ho**u, kor když dělám 12ctky, mám po-čt čas, pondělí je vlastně dneska, před chvílí jsem vstala z noční jsem vyspávala, dělám 4 dny práce a 4 dny volna bez ohledu na to, jestli je svátek nebo víkend, jestli někdo chce může se přidat, máme u nás super terén pro vychajdy, mám smečku 10ti psů, žádný se s nikým nepere, kdo chce může se přidat, ve čt. nevím to asi přijede brácha na návštěvu, potmě moc nechodíme, nebojím se, bo s mými 2 psy nemusím, ale smečka potmě je docela problém.

Barka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:46
- Nahlásit

tak to ja se bojim, pac naproti baraku mam tohle

URL

nikihoney
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:51
- Nahlásit

Barka
Sem z Vavřinče

kejtlin

Taky dělám na 12ctky, dnes jdu na noční, zítra odpol. mám volno, tak jestli nic nemáš, mohla bych přijet s mojí smečkou- jen 4 psi. A kde procházkuješ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

Barka
já vím, na mělníku pracuju takže jsem v obraze, to je mazec tohle, já mám za sousedy ukrajince, já vím, že jsou i slušní ale tihle pochybuju, někdy jsou tam 3 někdy jich je v baráku 30, někdy nikdo, asi když jedou na montáž

KacaS
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 21:37
- Nahlásit

jééé, super, už je nás tu víc Nám by to vycházelo asi spíš o víkendu, protože v týdnu venčíme až po 18h. Což je asi pro vás nevyhovující a pro seznamování psíků taky. Ale víkendy můžem prakticky kdykoliv

Barka Jsme z Vliněvsi, takže chodíme k místním pískovnám, do Hořína nebo Podvlčí. Jiná venčící místa zatím neznáme, ale rádi poznáme. Neurotická kříženka se projevuje jako štěkna Hrajou s dogínem takovou hru.. on jí provokuje a ona na něj útočí, ale to jen v rámci rodiny

kejtlin
Jasný, však ono nám to někdy vyjde Ta brzká tma je fakt na nic..

KacaS
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 21:39
- Nahlásit

až přijdu na to, jak se sem dávají fotky, tak vám ty moje potvůrky ukážu

KacaS
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 22:33 - Změnil/a: KacaS
- Nahlásit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 22:46
- Nahlásit

KacaS
prosím Tě jak se Ti sem podařilo vložit fotky?jsem antipočítačový tvor, ale přesto se prosím snaž se to popsat.díky

KacaS
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 22:54
- Nahlásit

kejtlin

Pokud máš fotku někde na netu, zkopíruj její URL - pravým myšítkem klikni, dej "vlastnosti" a zkopíruj celou adresu. Sem to vložíš po klinutí na ty barevné obrázky vedle podrtženého U.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 12:14
- Nahlásit

kejtlin
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html#13
jsem věděla, že to tu někde bylo

Nera
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 13:38
- Nahlásit

KacaS
Ja se klidne pridam s nasi princeznou.Nalozim a prijedu, ale ted jen o vikendu ta tma je hrozna

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:02
- Nahlásit

nikihoney
a kde procházkuješ
převážně v libiši kolem starého labe, je to téměř les bez zvěřě, hodně cest, jen trochu problém po dešti tam suchou nohou asi nepřejdem, ale můžem to zkusit, stejně psy potřebuju vykoupat, jo a je tam řeka, takže pokud máš plavce je nutný hlídat-mě se to většinou nepodaří.
pokud víš, kde je v libiši obecní úřad, nebo líp knihovna, ta je hned za ním po hlavní od neratovic tak napiš v kolik tam budeš a já tě tam vyzvednu, můj barák se hledá docela dobře, ale je to složitější na vysvětlování.

Barka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

KacaS
jo to znam. jezdim pres ves do arbajtu.
to mas dobry prostory na prochazky. to my ve meste to mame horsi.
uz je nas tu celkem dost.
tak bysme mohli dat neco dohromady ne?

Barka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:33
- Nahlásit

Nera
kachna_

a odkud jste vy a kam chodite prochazkovat?

. 1 . 2 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání