| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:01
- Nahlásit
Má paní Vojáčková Hana - rozhodčí a snad i poradkyně chovu SBT-vlastní CHS? Pokud ano,jakou....nemohu nikde najít.........díky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:04
- Nahlásit
http://www.euroregin.cz/prezentace/liberecky/liber ec/staffbull/index.php?page=oplemeni
stranky nema, ale na titulni strance zde v textu mas adresu, CHS Hanvoj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:05
- Nahlásit
žanda
Má paní Vojáčková Hana - rozhodčí
Pokud je rozhodčí, tak musí mít odchované alespoň dva vrhy od daného plemene. Takže stanici mít musí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:11
- Nahlásit
dejavu
děkuji, já právě ty stránky najít nemohla......... ((a předpokládala jsem,že je tedy má.....
známá mi tvrdila,že v Hraděšíně- měla pravdu:úú)
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:12
- Nahlásit
žanda
ano, je to Hanvoj, nemají stránky, nevím, jestli ještě chová. je uvedená v seznamu chovek na stránkách klubu. pokud na ni chceš kontakt, stačí napsat na adresu klubu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:16
- Nahlásit
PeKrato
No nepotřebuju kontakt,děkuju, je to kamarádka mé známé- (sousedky). Jen jsem chtěla vidět její vrhy......
i když bych moc chtěla, ještě štěně nemůžu.............
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:18
- Nahlásit
žanda
aha, tak potom jedině sledovat stránky klubu, kde jsou inzerovány vrhy členů klubu
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:24
- Nahlásit
žanda
A k čemu dotyčnou paní potřebuješ? Já s ní před pár lety mluvil a nemohl jsem se ubránit dojmu že paní preferuje gaučáky a sportování se psem je možná dle ní i sprosté slovo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:24
- Nahlásit
PeKrato
to nehoří, jen jsem zvědavá........myslím,že svého favorita v CHS už mám,díky jistému "seznamu" ))ale kdo ví co bude,že........
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:37
- Nahlásit
ZdeNek_K
to bohužel není jediná chovatelka
žanda
je mi to jasný
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:42
- Nahlásit
ZdeNek_K
neznám ji,chtěla jsem info o CHS.....pro budoucí výběr štěněte....
|