Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Allpet - vaše zkušenosti
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:35
- Nahlásit

Jaké máte osobní zkušenosti s tímto obchodem? Byli jste spokojeni nebo ne a proč?

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:40
- Nahlásit

dejavu

Ahoj , já od nich beru zboží už 1,5 roku a jsem vcelku spokojená...

Co mi trochu vadí je, že když jsem měla objednáno víc věcí, některé nepřivezli (protože momentálně nebyly na skladě) aniž by mi to předem oznámili.
Trochu taky vázne komunikace mailem s dotazem na daný produkt. A párkrát dlouhá lhůta dodání z důvodu, že nabízené zboží neměli na skladě - což se stane, ale měli by včas zákazníka vyrozumět.

Takže vše ok - jen zlepšit komunikaci.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 08:39
- Nahlásit

hipík a tonička
no, v tomto ohledu se změny k lepšímu asi nenadějeme, spíše naopak.

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:07
- Nahlásit

dejavu
zkušenost jedna a nikdy víc, fakt děsný, pani na telefonu arogantní... no prostě ne znova

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:32
- Nahlásit

je to ještě vedle a není to lepší
http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7&the ma=836399

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:25
- Nahlásit

ja tam nakupuju v posledni dobe celkem dost. Vzhledem k tomu, ze mam slevu 10% tak je to pro me opravdu levnejsi nez jinde.
Naprosto souhlasim, ze komunikace vazne. Na maily snad vubec neodpovidaji. Po telefonu jsou casto neprijemni a s objednavkami, kdyz neco neni tak neni, neresi to tim, ze by dali vedet dopredu
Nekolikrat jsem tam nakupovala i pro utulek za vyssi sumu a rekla bych, ze od te doby jsou milejsi.

Pro me je to, ale z hlediska ceny bezkonkurencni. S tou slevou mam napr. konzervy shiny cat za velkoobchodni cenu.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 22:52
- Nahlásit

Pro me je to, ale z hlediska ceny bezkonkurencni

No právě a 10% slevy je taky dost, u nich mám tak pytel Orijenu o 3 stovky levnější než je jinde...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 23:28
- Nahlásit

hipík a tonička
No právě a 10% slevy je taky dost, u nich mám tak pytel Orijenu o 3 stovky levnější než je jinde...
jj a jeste, kdyz si tam dojedu, tak je to sleva dalsich 5% z ceny bez DPH

Apollo
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

jo jemomže vy máte výhodu, že jste pražští, my co jsme odkázání na služby české pošty jsme na tom mnohem hůř minulý týden pes na vycházce reztrhal vestu, my mu ji teda dáváme jen když čekáme na ostatní z party se kterou chodíme venčit - vetšinou čekáme cca 30 minut než je oni dokodrcají z ostatních částí města jenomže přítel mu ji zapoměl sundat no a smečka těch nevycválanejch puberťáku mu ji roztrhala že je nepoužitelná tak jsem šla a objednala novou. Také jsem přidala k objednávce přání zda by mohli objednávku odeslat co nejdříve. Ještě jsem volala v pondělí abych je osobně poprosila. Paní na telefonu silně nepříjemná až naštvaná že ji obtěžuju. Balík nakonec odeslali až včera. Takže jsem naštvaná. Mám u nich 5% slevu ale asi začnu brát krmivo a jiné potřeby odjinud. Vadí mi na nich ta nekomunikativnost se zákazníkem. Na maily nikdo neodpovídá v telefonu jsou nepříjemní. Jen pro zajímavost každý měsíc u nich nechám tak 600 - 1000,-Kč. Někdy i víc záleží na tom jestli objednávám krmivo i pro bráchového psa.

kaba
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:47
- Nahlásit

Ahoj,
pro ty, co hledají "svůj" eshop s chovatelskými potřebami můžu vřele doporučit zoohit.cz mají tam nejlepší ceny vůbec komunikace v pohodě a docela slušný výběr kvalitních krmiv a věcí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání