Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Večer kdy jsem si přála mít komisaře Rexe
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:57
- Nahlásit

allík

zas na druhou stranu, mohl si říct, to co si mi řeklo hodně lidí- že to mohly řvát kočky a já jen vyvádim. Ale zas i tak prověřit to měli. je mi divný-dodatečně-že si na mě nevzali zpětnou vazbu třeba č. na ověření nebo tak něco.

allík
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 13:22
- Nahlásit

mohl si říct, to co si mi řeklo hodně lidí- že to mohly řvát kočky a já jen vyvádim to nic ale nemění na tom, že ty si jim něco nahlásila a oni to měli jet prověřit. A volala si dneska na tu policii znova? Jestli tam teda dodatečně někdo byl? A kde se to vůbec stalo?

Šárka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 13:53
- Nahlásit

Jim se tel. číslo ukládá.

janakou
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 13:58
- Nahlásit

PetraK
Kočky řvou jako když brečí mimino, píšeš, že to volalo "Mamíííí" to by jaksi kočka nevolala...
Pomáhači a chrániči se na to zřejmě vy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

allík

v řepích, na služebnu jsem volala znovu, byl už tam někdo jiný, šel se ptát, hlídka prý měla jet a nic nenašla. Zkusí ještě prověřit, jestli tam 158 neposlala někoho ze Zličína a zavolá mi.

janakou
píšeš, že to volalo "Mamíííí" to by jaksi kočka nevolala.

no právě. A jak nad tím furt melduju, tak sakra, kdyby o nic nešlo a bylo všechno v pohodě tak by se přeci na ten náš křik a volání poté do prostoru, jestli tam někdo je a pod. přece ozval s tím, že vo nic nejde, nebo tak něco.

allík
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 14:46
- Nahlásit

PetraK

Hele a jak dlouho to dítě hulákalo? Víš co, blbá náhoda je, že zrovna zmlklo, když jste začali křičet, ale zase já nevím no. Kdyby ho tam někdo mordoval, tak ho asi nenechá křičet tak dlouho, aby to někdo slyšel, přišel a pak mu třeba teprve bude zacpávat pusu, aby bylo zticha. Nevím no, je to celý takový divný. Ale radši nad tím už moc nepřemejšlej. V každým případě dej hned vědět, až se ti pomáhači ozvou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

allík

ozvali se - dívat se tam byli, nenašli nic, prověřují proč nedostali zprávu- můj hovor - vypadá to- nikde není

Hele a jak dlouho to dítě hulákalo?

těžko říct. V takovej moment je to relativní, než jsem se zorientovala,zjistila, odkud to jde,připadá Ti to věčnost, pak zdržení, když jsem chtěla pomoct od toho chlapa- ale ne moc dlouho. V podstatě jsme se s těma dvěma sešli v jednu chvíli na jednom místě, oni museli vyběhnout z bytu, dostat se nějaký to patro (odhaduju z toho, že paní říkala, že nechali doma děti a vypálili a ukazovala nahoru , že v přízemí nebydlej)

Ale radši nad tím už moc nepřemejšlej

no tohle u mě bude problém. Hlava šrotí furt. páč jestli se tam něco dělo a já to nedokázala zastavit a představuju si hrůzu toho dítětě....... a prt je mi platný, že si řikám: Ty vole nemaluj horory , páč za chvíli naskočí to mojje...co kdyby... vim, sem úchyl a duševní masochista, no

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:24
- Nahlásit

PetraK nejni mozny, abys volala 158 a ten hovor zmizel. To se uklada, nahrava. Ses si jista, ze ses nevozrala uz vcera a nezdalo se ti to?

Ne, to jen na odlehceni situace. Vubec ti to nezavidim. Asi bych taky dlouho nespala. A nedejboze se to dite najit za par dni nejak to, neco...

allík
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 15:26
- Nahlásit

PetraK

hele a jen tak pro zajímavost. Byla ses na tom místě dneska podívat? Jestli tam třeba není něco neobvyklýho nebo tak něco...

rain
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 18:21
- Nahlásit

Jak říka impact, nemůže se to nikam jen tak ztratit, každý hovor se nahrává a každý "sebepitomnější" (divila by ses kvůli čemu všemu lidi volají 158) případ musí prověřit. Neposílají vždycky hlídku z nejbližší služebny, ale toho kdo je zrovna volný... Konkrétně můj chlap není klasický obvoďák a jejich jednotka vyjíždí na 158ky i v okruhu desítek km. Takže se neboj že tam nikdo nebyl .
Jinak kdo ví o co mohlo jít, ty kočky bych úplně nevylučovala, dovedou vyluzovat opravdu zajímavé zvuky. A byla by to určitě nejšťastnější možná varianta .

MaggieM
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 19:27
- Nahlásit

rain
Jak říka impact, nemůže se to nikam jen tak ztratit, každý hovor se nahrává a každý "sebepitomnější" (divila by ses kvůli čemu všemu lidi volají 158) případ musí prověřit. Neposílají vždycky hlídku z nejbližší služebny, ale toho kdo je zrovna volný
nechci ti brát iluze, ale tak to vážně nefunguje. Určitě ne na policejní stanici v Rýmařově Tam se na nás s prominutím vysrali a nikdo nepřijel. Až když jsme tam jeli ráno a začlo jít do tuhýho, tak začli fungovat.
Po podání stížnosti, mě přišlo vyjádření od ředitele, že dotyčným bylo domluveno a budou dělat vše proto, aby se to neopakovalo Jak šlechetné...
A nikoho už nezajímalo, že jsme byli celou noc posraní a dotyčný je již rok a půl na nemocenské

Byli u toho i lidi z cz psa a výmysl to není. Bohužel....

Takže se neboj že tam nikdo nebyl
já bych se i bála....

Dáška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 19:43
- Nahlásit

PetraK
Ježiš to je hrozný vem někoho a běž se tam podívat, třeba tě to aspoň uklidní...
To mi připomnělo, jak mi vyprávěla spolubydlící, že ji v noci probral křik ženské, křičela pomoc pozdě v noci,než se spolubydla probrala, byl klid, tak se na to vykašlala a ráno policejní pásky (bydlí vedle parku), že tam znásilnili nějakou holku
Snad tvůj případ nebude tak hrozný.

rain
každý "sebepitomnější" (divila by ses kvůli čemu všemu lidi volají 158) případ musí prověřit
Není to teď nově tak, že se zabývají jen tím, co uznají za vhodné? Jako aby ušetřili za ty zbytečné výjezdy nebo co...

MaggieM
Po podání stížnosti, mě přišlo vyjádření od ředitele,
To nám říkal na právu ve škole, že takovéto stížnosti posílat vždy nejméně na dvě místa a do dopisu napsat, v kolika vyhotoveních kam to posíláte, pak se tím zabývají jaksi víc,pač se navzájem hlídají a nemůžou to smést ze stolu.

rain
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:13
- Nahlásit

MaggieM
Nejde o policejní stanici v Rýmařově, když voláš 158, dovoláš se na dispečink. Ti už si pak ošéfujou kdo k případu pojede a vůbec to nemusí být někdo z té stanice Rýmařově... Aspoň tak to teda funguje tady.
Babi tak jednou volala (jenom) měšťáky kvůli ukradenému poklopu ke kanálu a dojeli hoši za 10 minut .
Takže jestli u vás státní "fungujou" takhle... Je to každopádně divné.

Dáška
To nevím, ale co jsem doma slyšela, tak řešili občas věci nad kterýma by i měšťák mávnul rukou.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:33
- Nahlásit

rain
když voláš 158, dovoláš se na dispečink
my volali 112 a z tama nás přepojili na nejbližší stanici v Rýmařově. Holt hoši nebudou přece někde v noci jezdit

Dáška
kámoš právník nám nabízel jít do toho, ale potom všem už jak si nemáš chuť ani sílu....

rain
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 20:42
- Nahlásit

MaggieM
Aha...
No tak to je fakt na prd. Tady už bylo pár prů*erů tak se po tom hodně šlape .
Škoda že nevíte, co se vlastně stalo, pak by se to dalo pěkně rozmáznout, takhle to asi ani nemá moc smysl.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

No vzhledem k tomu, že nikdo dítě nehledá a ani se žadný nikde nenašlo bych to viděla spíš na scénář, že lechce (možná i více) lízlá matinka se vrací z hospůdky, děcko je utahané a nechce jít, ona se s ním nechce vláčet a tak mu sdělí pojď nebo tě tu nechám, vzhledem k tomu že je tma však místo kýženého efektu, kdy se matka vzdaluje a dítě už to nevydrží a rozběhne se za ní, se mu matka ztratí ve tmě... Následuje řev, pokud matka požila, může jí trvat dlouhou dobu, než jí napadne se otočit. A sakra ono není vidět... Jde pro něj zpět, chvíli trvá, než ho najde, ale na co na něj volat? proč se namáhat? Pak ho najde, popadne a odvláčí. Proč nereaguje na volání? Možná ani neví, že je to na ní, má co dělat, aby i s děckem došla domů... Bohužel, ani takové matky nejsou dnes neobvyklé. Jinak s tou policií je to teda síla, jako že přijede za 45 minut, když jim nahlásím velkého psa pobíhajícího na dětském hřišti, to jsem si už nějak zvykla... Ale aby nepřijeli vůbec? No hlavně, že na známou přišli, že nemá uvázaného psa a lidi si stěžují, to tam byli brzo, než vynosila všechen nákup k výtahu z auta, už tam byli!

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 09:26
- Nahlásit

kokrvnouzi
jemnější varianta, dvouletý dítě řve v kuse doma, dejme tomu od šesti od večera, nic mu není. Výhružka, jestli nepřestaneš, odvedu tě do lesa a tam tě nechám - dítě nepřestane, řev anuluje mozkovou aktivitu, výhružka provedena a pak strašnej stud, že dítě přivolalo někoho z okolí a dotyčnej by musel vysvětlovat

bea
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
U nás na Žižkově žije dost národnostních menšin a jedna z jijích členů večer, teda pozdě večer chodí na rande a na jiné do parku. ale o dítě se stará, bere si ho s sebou. Tak mne napadlo, kdyby to bylo něco podobného - že se máma zatím bavila a dítě nechala třeba sedět kousek dál.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 09:31
- Nahlásit

impact

PetraK nejni mozny, abys volala 158 a ten hovor zmizel

čéče ty se ptáš stejně jako ten policajt , kterej se dvě hodiny taktně odhodlával zeptat se, jestli jsem si to nepopletla a nevolala den předtím

Sám pak říkal, že to je divný, že se tomu bude ještě věnovat. Nikdo se mi už ale neozval.

rain
Jak říka impact, nemůže se to nikam jen tak ztratit, každý hovor se nahrává a každý "sebepitomnější

no jo, já to vim. Jenže voni mě tam ani prej nemaj

bea
Tak mne napadlo, kdyby to bylo něco podobného - že se máma zatím bavila a dítě nechala třeba sedět kousek dál.

ty bláho!! no tos to nemohla napsat v pátek ráno už?? Třeba to tak nějak bylo. !!!!

kachna_
kokrvnouzi

a vy dvě taky!! sakra. Nemusela jsem tak nervit. Páč fakt ten křik byl strašnej.

Sem z toho byla tak vyřízená, že jak jsem nespala, tak v pátek jsem na chalupě upadla v devět do bezvědomí a probrala se v sobotu až ve čtvrt na jedenáct!!!

No já doufám, že to bylo tak nějak jak holky píšou. Uf, ale už asi nebudu chodit večer venčit. Nebo maximálně na balkon

impact
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 12:39
- Nahlásit

Kez by nekdo slysel kricet Pegara a zavolal policii, kdyz ho ty ku*vy zku*veny ukrajinsky umlatili v lese za mestem. R.I.P. Pavle. Budes nam hrozne moc chybet...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:13
- Nahlásit

impact

pani???? děsíte mě.

bea
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 13:25
- Nahlásit

PetraK
No jo, promiň, jí jsem na netu občas, podle práce. Ale budu číst víc - slibuji.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

PetraK ale nic.. Zabili mi kamarada, tak jsem trochu vic mimo. Asi ho nikdo neslysel, kdyz kricel, kdyz ho ubili..

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:49
- Nahlásit

impact

je mi to líto. Já vim, zní to jako klišé. Jo člověk by nikdy neměl věci nechat jen tak. Ať se radši ukáže že 100x o nic nešlo. Tak, no nevím, co Ti na to napsat.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:35
- Nahlásit

PetraK
Ono na to asi ani nic napsat nejde. Prostě se stalo, je to za námi, včera jsme ho pohřbili a život jde dál...

Možná jen v kontextu s tímto tématem - nebuďme slepí a hluší k těm, co možná volají o pomoc...

PS: Nevztáhni si to na sebe, ty nejsi. Myslím to obecně, k lidem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:44
- Nahlásit

impact

Nevztáhni si to na sebe, ty nejsi. Myslím to obecně, k lidem

v poho, já právě si myslím, že lepší se splést a být třeba za aktivního blba, než něco odmávnout.

včera jsme ho pohřbili a život jde dál..
tak jen napíšu, že přeju všem co se to týká, ať je čas co nejdřív milosrdnej. I když to bude nějakou dobu trvat.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání