Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Večer kdy jsem si přála mít komisaře Rexe
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:23
- Nahlásit

Skoro jedenáct v noci, vracíme se z procházky a já najednou mám pocit, že slyším dětský křik. Když se zorientuju, zjistím, že jde z míst, kde už sídliště skončilo a není nejdřív nic, pak bordel, pak silnice, sportovní hřiště a pak už nic . Třeba jsem se spletla? Nespletla, křik zesílí a já slyším to MAMIIIIIIII!! MAAAMIIIII!! Rozběhnu se, posílám Ešusa v před, s naprosto debilním "povelem" hledej díťátko, hledej!Jsem jediná, kdo reaguje. Cestou se snažím poprosit o pomoc pána, co venčí jakési bílé něco. Ale nějak bez úspěchu. Pak vidím. že někdo taky běží tmou tím samým směrem. Chlap a ženská.Volám, jestli to slyšeli. Slyšeli. Koukali se na televizi a slyšeli to,tak vylítli z paneláku. Letíme, pes se zastaví, nastraží, já řvu "Nechte toho!! Nechte toho!" s myšlenkou, že pokud je dítěti ubližováno, dotyčného to třeba vyplaší. Od tý doby je hrobový ticho . Lítáme prostorem, hledáme, pes ví prt co po něm chcu. Umí hledat bažantíka, moje věci, ale neví co je hledat dítě. No nenašli jsme nic. Doma volám na 158 s tím,že chápu, že jim budu znít asi podivuhodně, ale nejdřív se zeptám, jestli se nepostrádá nějaký dítě a následně jim popíšu proč volám. Slíbili mi tam někoho poslat. Nevím proč mě blbku nenapadlo volat přímo na naší služebnu, protože když tam volám ráno, nikdo jim výjezd nenahlásil, o ničem nevědí. POjedou se tam podívat.
Variant, co se mohlo stát je víc, od toho nejhoršího, což doufám, že logicky být nemohlo, protože ještě ani dneska nebylo žádný ztracený dítě hlášený, až po to, že nějaký dítě mělo hysterák. Ale ..... kde by se vzalo malý dítě v jedenáct hodin v noci v opuštěným prostoru a navrch tam mělo hysterák ?? Mohlo se třeba ztratit, někam zapadnout, ale to by mi pak odpovídalo, když jsme ho hledali a volali....... Nevím, ale ten křik slyším ještě teď. Kdybych měla komisaře Rexe, mohli jsme udělat víc

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:28
- Nahlásit

PetraK
Tak to je síla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:33
- Nahlásit

jablunka

pani já si logicky asi myslím, že o nic třeba nešlo, ale .... pořád to slyším.
Kdyby se dítě nějaký hledalo, tak snad by po tý informaci skočili, ne?
Nemyslím, si že bych to dramatizovala. Kdybychom tam byly dvě ženský, tak neřeknu, ale ten chlap byl z toho taky vzatej. Já jsem z toho vyřízená. Moc.

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:34
- Nahlásit

PetraK
Tedy kočko ( doufejme,že to nic nebylo. Udělala jsi, cos mohla. Buď optimistou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:40
- Nahlásit

PetraK
Kdybychom tam byly dvě ženský, tak neřeknu, ale ten chlap byl z toho taky vzatej. Já jsem z toho vyřízená. Moc.

Věřím.....

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:46
- Nahlásit

... micinka, když se mrouská vydává zvuky jako dítě, nemohlo to být její ? Vím,že se to zdá být divný,ale zaposlouchejte se někdy,pokud tedy máte v blízkosti kočku.......

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

žanda
micinka, když se mrouská vydává zvuky jako dítě, nemohlo to být její

nene, fakt ne. Bylo to dítě a křičelo strašně dlouho Mami. to se splést fakt nedalo.
Já pořád vycházím z toho, že když ani dneska ráno policajti neměli nic hlášeno,tak to má určitě nějaký ne-tak dramatický vysvětlení. Pak ale na druhou stranu nerozumím tomu zoufalýmu křiku v tak pozdní hodinu. a potřebuju ho vymazat z harddisku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:03
- Nahlásit

PetraK
hele a nemohlo to bejt třá z telky??Víš jaxe to všecko rozlíhá..dítě by tuty někdo hledal..(krom mě a biluše a podobnejch teda )

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:07
- Nahlásit

davidkova renata

z telky ne, fakt. My se k tomu i přibližovali. Všichni tři jsme měli stejný směr a navíc oni vybíhali z toho posledního paneláku. Za nima už nic není. A odtamtud to právě šlo.

.dítě by tuty někdo hledal.

to je jediný co mě trochu uklidňuje, nicméně stále je ještě několikero dalších variant - viz šmejdi úchylný v rodinách a tak jako podobně. Ten křik budu slyšet dlouho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

PetraK
hele a ty poliši tam byli?Taxi tam zavolej pro klid duše znova..

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
hele a ty poliši tam byli?Taxi tam zavolej pro klid duše znova..

Votravovala bych je s tím taky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:17
- Nahlásit

davidkova renata

no večer, když to bylo akutní, tam evidentně nikoho neposlali, páč u nás na služebně neměli žádnej výjezd, to jsem si ráno ověřila. Teď ráno jsem volala, řekli, že tam zajedou.. Jenže, bude to co platný dneska ráno?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

PetraK
to sou volové(((( s kžížkem po funuse umí přijít každej,kdyby se něco fakt dělo,tak sou ale hovno platný úplně

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
to sou volové

bohužel musím souhlasit. Já právě první co jsem ráno udělala, bylo, že jsem tam šla volat, jestli to našim nahlásili. Tak ne. . MOje chyba, měla jsem zavolat k nám. Jenže jsem byla vystreslá (jak Nána ze cvičení , abych to odlehčila) a nechtěla se zdržovat tím, že budu hledat, kde to naše číslo máme napsaný. Každá minut drahá, řikala jsem si,tak jsem sápla na telefon a vytočila 158.
Asi se dneska vožeru. Moc. Ale půjde to rychle, jsem hrozně unavená, nevyspalá, mlelo mi to hlavou celou noc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:27
- Nahlásit

PetraK
šmejdi úchylný v rodinách
Hele, ale to si přece nevezmeš malý dítě v jedenáct večer na procházku
Jinak ale jsem ale zcela sobecky ráda, že se to nestalo mně, mrazí mě už jenom, když to čtu

janakou
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:28
- Nahlásit

Nemohlo to být z baráku z okna?
Nějaká blbka si vyrazila na diskotéku a děcka nechala doma? Ty se vzbudily a volali ji z okna?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:31
- Nahlásit

PetraK
Asi se dneska vožeru.
případně di na fotbal nebo za kurvama

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:35
- Nahlásit

kachna_
Hele, ale to si přece nevezmeš malý dítě v jedenáct večer na procházku

já fakt nevim co si o tom mám myslet. Jen můžu doufat, že to má nějaký ne tak dramatický vysvětlení, který mi naskakuje od včerejška v hlavě.

janakou

Nemohlo to být z baráku z okna

v těch místech barák žádnej není.

Ono už to bohužel , bohužel nevyřeším. Jen jsem to potřebovala napsat, páč mám toho plnou hlavu a nemůžu se toho zbavit.

davidkova renata
případně di na fotbal nebo za kurvama

ne já se vožeru a ešče pudu na fotbal a za kurvama

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:43
- Nahlásit

Vožer se, za kurvama vem s sebou Ešusa, a´t si taky užije azkus to psutit z hlavy. udělala si co si mohla nejvíc. Bohužel limity tu jsou a´t se nám to líbí nebo ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:37
- Nahlásit

Hyena
Bohužel limity tu jsou a´t se nám to líbí nebo ne.

já vim. ale nende mi to, to neumim. sem labil

za kurvama vem s sebou Ešusa, a´t si taky užije

bude snad ešče vydělávat na mejch nervech? stačí, že mě vo ně připravuje sám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
. sem labil
tak jed na vlčáry,tam to řešej
hele nenaděláš nic.maksimálně se tam můžeš jít cournout,při světle jako myslim.

Tinta76
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:50
- Nahlásit

PetraK
ufffff teda to je drsný!

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:53
- Nahlásit

Teda,ty máš věci..... chceš bejt furt zajímavá,co?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:58
- Nahlásit

Füj, hnus velebnosti.
Zburcovala bych vše blízké i vzdálené, nafasovali by baterky a hledala bych dokud bych nepadla. Po tomhle zážitku bych toho fakt moc nenaspala.

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:01
- Nahlásit

PetraK
...se mi to postupně rozkládá v hlavě. Kur*a do p*dele, jak je možný, že tam hned nešli a neprohledali to? Jako kdyby tam fakt někde někdo zatáhl někam dítě a uslyšel Tě, tak mu samozřejmě okamžitě ucpe pusu a možnými i nemožnými prostředky ho umlčí, aby je neprozradilo. A pokud má ten scénář pokračovat, tak ráno už by bylo opravdu pozdě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:07
- Nahlásit

jana33

Teda,ty máš věci..... chceš bejt furt zajímavá,co

jo to sem si taky řikala

Garfield

Kur*a do p*dele, jak je možný, že tam hned nešli a neprohledali to

protože si mohl říct, to co hodně jiných lidí- že jsem slyšela jak se mrouská kočka. ale to kočka nebyla, navíc jsme tam byli tři lidi.
Moje chyba je, že jsem jim tohle měla říct- že jsem si to s ničím nespletla a druhá je ta, že jsem měla volat na tu naši policii.
nafackovala bych si.

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:17
- Nahlásit

kachna_
malé dítě na procházku...........mě už nepřekvapí nic,ani dítě o půlnoci s matkou v parku(

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:26
- Nahlásit

žanda
No u nás zrovna před 3 dny takhle řvalo asi 2-3 leté děcko, co bylo před pizzerkou s rodičema a bylo 23.10. Takže lidí jsou divní.

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

makrel
no ta doba, kdy dítě bylo po večerníčku už v posteli je dávno pryč- ) Ale rodiče neví o co přichází........
doufejme, že tohle dítko tam bylo s rodiči taky....

allík
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

"pomáhat a chránit". H...o!!! Nic víc k tomu dodat nelze. Jen to, že je super, že si tam běžela a tu policii zavolala. Je jasný, že si místní zavolat mohla. Ale koho by to v tu chvíli napadlo? Nikoho. A to, že se na to oni vykašlali, za to už fakt nemůžeš, takže si hlavně nic nevyčítej. VYčítat by si to měli spíš ty, který to slyšeli a nic neudělali, protože jestli tam vyběhli nějaký lidi z paneláku, tak to slyšet bejt muselo.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání