Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ...tiše...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:36
- Nahlásit

Biluška
A co Armánka za Frenka? Ten potřebuje traverzu častěji jak Mordík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:38
- Nahlásit

impact
No pro mě za mě, klidně jo, hlavně ať je lýnyjovej . Nemůžu si dovolit zaplácat barák psama, kteří sou k ničemu, to doufám chápeš

impact
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 12:48
- Nahlásit

Biluška
Podle toho, jak zní tvé "k ničemu" se ti tam bude plně hodit.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 13:16
- Nahlásit

impact
Wami to napsala hezky a dobře mínila...
Samozřejmě, že beru starost o ty - co jsem si pořídila vážně a ,,celkem nezištně" také počítám s tím, že moje rodina by je nenechala na holičkách. Ne Wami či někdo druhý, jen já sama si nechci život kazit blbýma myšlenkama už předem - však ono se určitě něco ,,vysere" i bez toho...

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 15:24 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

wami
Paní takový krásný hnusy sem nepište! Dyk je toho všude plno na vlastní oči a ještě aby o tom člověk musel číst tadydlencdle. Mám za sebou móc móc ošklivej zážitek s umírajícím zvířetem a tohle fakt nepotřebuji.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 15:58
- Nahlásit

PetraK
Taky bysem nosila kartičku v peněžence, kdyby sem tam měla co napsat . Myslíš, že tam může být třá "je se mnou neurčitelný počet psů 1 - nekonečno a zhruba jednou tolik je jich ještě doma" ?
Mimochodem, od své třicátépáté havárky vozím psy zásadně na pásech, Orince už to zachránilo život. Do kufru už bych je nedala ani za nic, tam by bylo nejspíš po nich

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:07
- Nahlásit

Psíček
jakakoliv iniciativa v tomto smeru je dobra

no si právě řikám. Že můžu-li udělat něco pro to, aby pokud by taková situace nastala, udělalo by se maximum pro to, aby ten pes a ptíca na to nedojeli,udělám to. namatlat cedulku a mít jí v dokladech mě nic nestojí

worick
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Biluška
Třicátépáté havárky??? Šmarjá co jezdíš, ralye?
Já natankovala z nepozornosti autu v koloně kufr a byla jsem z toho půl roku na nerva. Samojeda jsem právě minulý týden vezla v kufru Feldy na veterinu a v soboru, když jsme jeli z vinobraní s Tomem, tak jsem o tom uvažovala, že už ho tak nikdy nepovezu, neb kdyby do nás natankovala nějaká taková blbka jako tehdy já, tak je po něm!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 17:01
- Nahlásit

worick
Třicátépáté havárky??? Šmarjá co jezdíš, ralye?
Nikolif, jenom bydlím děsně daleko od civilizace a denně najezdím 100 - 300 km do práce a zpět No a když k tomu přičteš fakt, že nejsem zrovna nejlepší řidička tak ti vyjde v průměru jedna havárka do měsíce Jak nedávno ftipně prohlásil jeden pán "pani, vy máte větší spotřebu aut než já cigaret"
Proč myslíš, že v žumpě každý ráno hlásím kam jedu a kde mají vyhlásit zákaz vycházení?

Steph
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 17:24
- Nahlásit

PetraK
cedulka je dobra vec - jen by to chudaci zachranari asi meli tezky - cedulka by obsahovala text - v aute se mnou cestuji 3 bestie, ktere neziji v pratelskem pomeru, za sedackou spolujedce jsou tri kosiky - zeleny polstr hneda fena, cerveny polstr zrzava fena, hnedy polstr cerny pes zavolejte na tel. cislo xxxxxxxx maminka to zaridi a jeste ji prosim reknete at nejpozdeji zitra vecr nakrmi 10 krecku

impact
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 17:35
- Nahlásit

Biluška
No a když k tomu přičteš fakt, že nejsem zrovna nejlepší řidička tak ti vyjde v průměru jedna havárka do měsíce Jak nedávno ftipně prohlásil jeden pán "pani, vy máte větší spotřebu aut než já cigaret"
Cha cha.

cernunnos
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:12
- Nahlásit

Steph

Vy ste dobrý. A co si můžeme napsat na cedulku my maminky? Až někde zaklepu bačkorama, budu mít u sebe příkaz: "Hlavně nic neříkejte mamince nebo ji trefí šlak! A dětem ty psy nedávejte stejně nejsou nikdy doma."

corgi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:56
- Nahlásit

cernunnos
V mém případě cedulka "Rodičům psa nesvěřujte, vykrmili by ho jako prase"...
Mimochodem, to je další důvod, proč vést psovi zdravotní deník - šoupnou mě pod kytky a kdo bude vědět, kdy a co psovi bylo, co na to dostal, kdy to má dostat znova? Už nevím, co to bylo za knížku, ale ta mě na ten nápad přivedla - popisovali tam případ, kdy manželé oba zahynuli v autě, zatímco tři psi zůstali doma. Neměli děti nebo nikoho jinýho, kdo by na psy vzpomněl. Teprve sousedům začalo bejt divný, že dlouho nikdo nevenčí, tak jim to došlo. Bohužel až za tři týdny...

cernunnos
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 23:20
- Nahlásit

Nám se stává už teď, že psi dostanou dvě večeře, když si neřekneme mezi sebou, že už jeden z nás krmil.
Psi si na to tedy nikdy nestěžujou. Manžel si na dvě večeře taky nestěžuje, ale ani když nedostane žádnou, tak necinká miskou. NA ROZDÍL OD TĚCH POTVOR NENAŽRANÝCH.
A to mi připomíná, že bych měla doplnit na cedulku "nakrmte mi taky muže - nežere ani z barelu č. 1, ani z barelu č. 2, ale občas potřebuje dosypat lednici."

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:22
- Nahlásit

Psíček

von uz jezdi i samostanne jo? strasny!

u toho fógla mě nepřekvapí nic

pigie
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:49 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

wami
Kym som si neprecitala, ze je to fikcia, strasne som sa zlakla! To mi nerob take veci Krasny pribeh, ja na to tiez dost casto myslim, ze co ak... Stat sa moze vselico a kazdy den

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:09
- Nahlásit

Psíček

Hele mladej ,mazej k davítkový,čeká na tebe.Prej potřebuje upřesnit meny na vaší svatební hostinu.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání