| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:56
- Nahlásit
odkaz z ifauny.cz
http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tema=58 6214&r=7&m=5785&page=1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
žanda
žando hele popros moderátora o přejmenování tohodle fóra. Takhle jak je to napsáno, tak nemusí nakouknout tolik lidí jako když tam bude napsáno to co na Ifauně - Černý obchod se psy.
Jinak teda síla!!!! jdu to přehodit dál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
isdpch
výýýborněěě! Táák je hodneej! Místo piškotka dostane za vodměnu mýho housera!
Díky
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:35
- Nahlásit
taky sirim dal, mame tam dost znamych
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:38
- Nahlásit
Steph
to je prasárna co???
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
isdpch
díky- měla jsem pracovní poradu ,nebyla jsem u pc a už je to hotovo )
|
handula
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
to je naprosto naprosto neskutecny, koukam jak blazen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
tý jo, hele! Tohle bylo na moderce
Nicméně jestli to dobře chápu, tak to není první případ, jde jen o to, že do tohodle se napřeli:
(kopíruji)
PODĚKOVÁNÍ POLICII
Obrovské díky!!! patří místní policii, hlavně policistovi, který jako zázrakem vypátral, kde se pejsek nachází, zařídil v 70km vzdáleném městě s místní policií možnost převzetí pejska, a za asistence místní policie byl pejsek předán původním majitelům.
Jedna verze říká, že nový majitel zprvu zapíral, poté svolil k příjezdu a k převzetí psa. Druhá verze říká, že vůbec netušil, že se jedná o kradené zvíře, že to nebylo na objednávku, pouze mu známá nabídla psa a jemu se líbil.
Čert ví, kde je pravda, každopádně jsou všichni rádi, že je vše, jak má být a má to šťastný konec.
Děkujeme, že se pejsek vrátil domů, ke svým majitelům a že po zvládnutí základního výcviku se bude pod křídly našich cvičitelů moci věnovat vodní záchraně a práci v sutích. Děkují i hasiči z obce nedaleko Rokycan, a také majitelé rodičů pejska, kteří ho vlastní rukou přivedli na svět, ve kterém ho čeká snad už jen to dobré. Server sepsem.cz děkuje za pomoc s osvětou všem spřáteleným webům, které nezůstali lhostejné a o situaci informovali své čtenáře.
Rozhodli jsme se zveřejnit naléhavou zprávu a prosbu od keninka@seznam.cz
DEJTE SI POZOR NA SVÉ PSY
žanda
díky- měla jsem pracovní poradu ,nebyla jsem u pc a už je to hotov
von je pan Moderátor rychlej a šikovnej.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:14
- Nahlásit
PetraK
hnus velebnosti, jestli je to teda ten vet ze Stecho, tak ten pracuje i na veterine na Zbraslavi dole u vody, takze pak by mohl byt okruh nebezpeci vetsi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:32
- Nahlásit
Steph
jestli je to teda ten vet ze Stecho, tak ten pracuje i na veterine na Zbraslavi dole u vody, takze pak by mohl byt okruh nebezpeci vetsi.
ach, jo, kde to žijem
|