| Autor |
Zpráva |
Kelly
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:59
- Nahlásit
Já jsem taky objednávala 11.9, objednávka čeká na kontrolu, ale zatím pořád nic.
Výchovu psa neboli pánika jsem si objednávala, včera jsem koukala na stránky, a tu knížku jsem tam už neviděla, je možné, že už ji nemají. Taky jsem tam už nenašla knihy např. o štěňatech a dogách...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:01
- Nahlásit
lucYnka XIII
kokoška
taky to mám na dobírku a čeká to na kontrolu. Tak uvidim možná dneska. Asi mají frmol, tolik lidí ve stejnou dobu asi ešče neobjednávalo.
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:10
- Nahlásit
malinka
taky dobírka. Doufám, že dneska knížky budou.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:56
- Nahlásit
Tak právě to dorazilo. Jsem naštvaná! Jak vycvičit páníčka tam není
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:47
- Nahlásit
Myslím, že pan Hollauer stánky upravil, je tam jen to, co vyšlo - leonberger nevyšel- a to, co ještě není vyprodané.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 15:32
- Nahlásit
dneska mi knizky dorazily, uz se moc tesim na poctenicko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 22:04
- Nahlásit
Taky sem si objednala ve čtvrtek minulý týden a v úterý dorazily na poštu. Dneska sem si je vyzvedla. Taky sem dostala jednu navíc mám čtení na celou zimu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 22:32
- Nahlásit
já to sem zapoměla napsat.....objednané dvě knihy,za tři dny přišly tři,takže naprostá spokojenost.
pokud to ještě půjde a budou,na 100% objednám příští měsíc ještě aspoň 4,páč romány od p.Sehnerové jsou čtivé a jako dárek k Vánocům to bude bomba.
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 17:03
- Nahlásit
Můžu se zeptat, jak se Vám knížky líbí? Já je vždycky přečetla ještě ten den co přišly. Samozřejmě mimo Ach, národe hříšný.
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 17:09
- Nahlásit
Jen posouvám.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
Tak jsem si objednala knihu o krmení.
Bohužel mi pan Hollauer napsal, že vše připadlo synovi a on je ve velmi tíživé situaci. Nevím jak mu něčím pomoci...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 17:06
- Nahlásit
borrasca
Co konkrétně napsal - teda přesněji - přišla objednaná kniha?
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit
borrasca
Já si tak cca před 14 dny objednala knihu máme doma štěně a přišla v pohodě...???
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:13
- Nahlásit
Taky jsem zkusila minulý týden objednat a dneska mi knížky došly.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:05
- Nahlásit
Tak už jí mám doma přišla v pohodě. Posílal jí teďka v pondělí a dnes došla...no psal, že je téměř bezdomovec a bydlí u nějakých lidí. Všechny knihy připadli tomu synovi a neví s nimi bude...
|
Rona
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2010 18:18
- Nahlásit
Vyšla nová kniha Máme doma štěně. Neznáte někdo paní, co ji napsala?
|