| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
Nazdárek, chystáme se s mužem na svatební cestu a chceme vzít Bedřichu sebou. Máme už domluvený hotel i letecká společnost by ji "snesla" na palubě. Jde mi teď hlavně o to co všechno potřebuju k vycestování s živým zvířetem. Hledala jsem v odkazech, ale narazila jsem jen na přepravu autem a nejsem si jista jestli je to stejné. Víte to někdo? Není tam nějaká změna po vstupu do Schengenu? Letíme na Madeiru, ale je to ještě v rámci EU. Letěl už někdo z vás se psem na palubě? Jak to pes snášel? Dávali jste nějaké uklidňující léky? ( já nejspíš, jen tak preventivně, sáhnu po homeopatikách) Jak se pejsek choval? Díky moc!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:36
- Nahlásit
blanulinka1
ájé, trepky dó do světa
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:39
- Nahlásit
Mar
no jo...někdo vysolí love státu za DPH a někdo si je užije jinak ... Štve mě, že ji musim nechat očipovat, že jim nestačí "kérka"...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:41
- Nahlásit
blanulinka1
no jo no
....já newim ani boha, gde na to zas*aný DPH vemu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:44
- Nahlásit
Mar
se vdej...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:45
- Nahlásit
blanulinka1
tak to mi za blbou štyrycítku facht nestojí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 14:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Mar
tak si nestěžuj a notravuj mi tady...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 15:54
- Nahlásit
Mar
Mi teď řekli, že v termínu který chceme, už lítají jen charterové lety a že v případě charterových letů rozhoduje o psovi na palubě kapitán letadla. Takže dojdeš na letiště a oni ti řeknou, kapitán si nepřeje psa na palubě a buď letíš bez něj a musíš si sebou na letiště vzít někoho kdo se ti o něj postará, což bych asi pěkně ořvala a z dovolené bych měla prd, nebo se otočíš a neletíte nikdo, což by mě na..krklo, protože nevyhodím pajsku jen tak do vzduchu... Jo a nabídli mi termín - za 14 dní... ale s tím, že za psa to vychází skoro na 12 hadrů Asi ftipálci o co
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2008 16:00
- Nahlásit
blanulinka1
já bych ti něco pjeknýho vodepsala,ale nechcu tady votravovat
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 20 Bře 2008 22:14
- Nahlásit
blanulinka1
Mezi cestování autem a letadlem po schengenu v podstatě není rozdíl. Nedávno jsem o cestování po schengenu se psem psal článek:
http://www.cz-pes.cz/cl-2007121901-q-Schengen-pro- psy-plati-jen-castecne...
Pokud se psem nakonec opravdu pojedeš, určitě by mě zajímaly tvé zkušenosti z cesty se psem
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 07:41
- Nahlásit
Víťa
děkuju Pokud to vyjde, ráda se podělím. Zatím jediné zjištění co je pro mne novinkou, je rozdíl běžných linek (kde mají jasně daná pravidla na přepravu) a charterových letů (kde to záleží na dobré náladě pana kapitána). Takže je lepší létat "mimosezóně" běžnýma linkama a nespoléhat se na levnější a častější chartery.
|