| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:29
- Nahlásit
Hrou osudu jsem prisla k dalsimu hafovi (bulterier s PP) a potrebuju vedet kam mam napsat, zavolat, zajit.. zkratka co vse mam udelat, abych byla i formalne jeho majitelkou. Mate radu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:33
- Nahlásit
StaHi
hezké dědictví ....ale myslím, že by jsi měla změnu majitele nahlásit na klub, aby provedli změnu v PP. Jinak mně nic jiného nenapadá
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:36
- Nahlásit
StaHi
Choj Magdi...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:41
- Nahlásit
brut
dik za odpoved. Mam jednu dost jalovou otazku: jak poznam, jsme-li cleny klubu ci ne? (klubovy hrnecek na polici asi neni ten spravny "dukaz"? ) Nebo je clenstvi v klubu nejak automaticke? (ci ho zarizoval jiz chovatel?) ..Mam ted papiroveho psa poprve, tak vubec netusim
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:42
- Nahlásit
Syska
hoj..uz jsem uvazovala, ze tu zalozim nahradni frbul forum.. je to o nervy, to "docasTne mimi provoz"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
StaHi
Jj, taky jsem o tom uvažovala...
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:45
- Nahlásit
StaHi
přeregistrace majitele na ČMKU , pak klub ...stačí zavolat vše už řeknou
www.cmku.cz
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:46
- Nahlásit
StaHi,nevím,jak který klub,ale náš má průkazky.A hlavně všude chtějí členské příspěvky,takže pokladník by měl členství dokázat dohledat.
|
duli
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
hlavne zajit na mestsky urad dane casti mesta a psa si nechat prepsat i tam....aby pak mel kdo platit ty super poplatky
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:49
- Nahlásit
Pentas
Jo tak prukazku nemam. Takze v klubu nejspis nejsme. (vystavni ani chovatelske ambice zatim nemame, je clenstvi nutne?)
cilka
dik
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
duli
jj, to me napadlo, ale na obci (kvuliva poplatkum) neocekavam zadne zadrhele..
all
postaci mi pro preregistraci na cmku umrtni list (puvodniho majitele - meho otce)? Nebo potrebuju jeste nejaky dalsi papir?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:58
- Nahlásit
StaHi
mě stačilo pouze nahlášení změny majitele ( tel. ) , nejednalo se ale o dědictví jen o koupi dospělého chovného psa , pak nahlášení změn na klubu
jsem ve třech klubech a žádnou průkazku nemám , záleží na klubu
stačí zavolat poradkyni , členství není povinné
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:59
- Nahlásit
cilka
znovu dik
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
cilka
díky za upřesnění .. taky nemáme žádnou průkazku
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
StaHi
co se to tam dočasTně děje nevíš ?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
cilka
netusim.. ale jestli nekdo znate adresu na administratora, rada se optam (a vynadam za to "t" navic) (ja ji nikde nenasla)
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:08
- Nahlásit
StaHi
no , jo to mě nenapadlo zeptat se admina asi to bude někde v zápatí stránky ne ? Já myslela , že je chyba na mém PC , nebo že mě odšmikli !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:08
- Nahlásit
StaHi
Členem klubu je člověk, nikoliv pes, pokud tedy člověk člen klubu zemře, členství na nikoho jiného, ani nového majitele jeho psa, nepřechází. Pokud se budeš chtít stát členem klubu, musíš se prostě přihlásit jako kdokoliv jiný, ať už se psem nebo bez psa. Vlastnictví psa není podmínkou členství v klubu.
Co se týká přeregistrace, tady jde spíš o to, zda je pes chovný, pokud ano, je nutná přeregistrace majitele, pokud chovný není, tak majitel nikoho nezajímá a klidně si můžeš doma v PP původního majitele škrtnout a napsat se na další řádek.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:15
- Nahlásit
Maya
pes zatim chovny neni, ale mozna bude (je mooc vydarenej) ;) tak at tomu formalne nic nebrani..
škrtnout a napsat se na další řádek ..no nevim, napadlo me treba, kdyby se haf ztratil a dostal se nekam do utulku, jestli mi ho pak utulek vyda, kdyz nebudu majitelkou nejak oficialne?
a ted mi napada - haf je cipovanej.. asi bych mela napsat i na ten centralni registr?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:17
- Nahlásit
cilka
v zápatí stránky ne ?
ne... jen copyright. ja tu adresu vazne hledala (to "t" mi fakt jako stve totiz..mimo jine) a nenasla..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
StaHi
Pokud je čipovaný, musíš zjistit, v jakém registru je nahlášený, jestli vůbec v nějakém a tam určitě změnit adresu. Postup bude mít asi každý registr odlišný.
Útulek by ti ho vydával na základě čipu, třeba u národního registru bys měla mít kartičku a taky by mělo být číslo čipu v pp a v očkováku.
Majitel napsaný v PP opravdu většinou nikoho nezajímá, adresu majitele často zná jen chovatel, který ví, komu ho prodal. Pro klub a poradce chovu začne být adresa majitele zajímavá až když je pes chovný, aby ho mohli dát na seznam krycích psů.
Když si koupíš štěndo, tak ti taky přijde pp bez vyplněného majitele a každý si to tam dopisuje sám. Já osobně bych toho předchozího přeškrtla, napsala se tam a podepsala.
Pokud ale se ti to nezdá a chceš se radši poradit, tak doporučuju obrátit se na poradce chovu, ten jediný ti může dát fundované informace ohledně papírování.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:32
- Nahlásit
Ahoj Magdi, dočastně je mi smutno.Taky nevím, kde najít spojení na webmastera, abych mu proluftovala faldy.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:33
- Nahlásit
Maya
dik
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:34
- Nahlásit
Evulik
nazdar..jsem netusila, zes tu taky ..no a jo, uz je to fakt dlouhy, to "docastne"..
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:39
- Nahlásit
Magdi jsem za hvězdu. Našla jsem spojení na toho weboše ( dala jsem do vyhledávače na muj pes kouzelné slůvko ). Je to tato adresa :
webmaster@mujpes.cz
Tak hurá do něj.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:41
- Nahlásit
Evulik
Ahoj Evičko, už aby to zase fungovalo!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:42
- Nahlásit
Evulik
webmaster@mujpes.cz ..jsi dobra! to mi vazne nenapadlo
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:49
- Nahlásit
tak uz ma ode mne liebesbrief
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:06
- Nahlásit
I ode mě, jeho třeba bombardovat. Sylvuš ty mu písni taky
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:14
- Nahlásit
Evulik StaHi Syska
HAHAHA, ja som si prave pytal na chate na mujpes email a uz jsem taky napsal....
|