Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Zastřelená border kolie
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:37
- Nahlásit

http://dogs.erbak.com/index.php?action=dlattach;to pic=393.0;attach=1248
Je nepochybné , že dotyčný idiot se zbraní v ruce porušil zákon a já doufám, že bude potrestán a že zbraň mu bude odebrána. Napsala jsem starostovi oné obce - napište mu také svůj názor na mysliveckého hospodáře jejich mysliveckého sdružení ( možná, že pan starosta bude též jeho členem) ať vidí, že to nijak neutají , ať se tomu "borci s flintou" alespoň špatně spí. www.zabcice.cz , mail: starosta@zabcice.cz

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:10
- Nahlásit

a napsala jsem též na cmmj@cmmj.cz , komu se bude chtít , napište tam své pocity a svůj názor na tento čin

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:13
- Nahlásit

To je humus

abby
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:14
- Nahlásit

mac1

Moji rodiče bydlí poblíž.Řeknu jim ať se poptají,co je to zač.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:42
- Nahlásit

také jsem to viděla! Border kolie je jedno z plemen z dálky jasně viditelné a charakteristické!!! I podle toho co myslivec říkal, tak věděl na co střílí! Doufám, že mu tu flintu vezmou.

Smečka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:50
- Nahlásit

Já zas doufám,že boží mlýny melou...

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:56
- Nahlásit

Smečka
na pohádky už nevěřím

radek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:20
- Nahlásit

Je to zrudnost, ale chodit v noci se psy do honitby taky nebylo nejmoudrejsi, navic pokud platil zakaz vstupu do lesu.

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 22:47
- Nahlásit

radek
to je jistě fakt, jenže ten zákaz vstupu do lesa platil i pro toho myslivce ....a na ovčácká plemena se prostě střílet nesmí !

radek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 06:28
- Nahlásit

mac1

To nepochybne, ale muj rozum by mi asi nedovolil jit vecer se psem do lesa, kdyz vim ceho jsou nekteri myslivci schopni. Samozrejme jsem na strane majitele a ten co strilel zaslouzi potrestat.

želva
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:36
- Nahlásit

tak to bylo ted v televizi na čt2 v repríze

Amir
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:53
- Nahlásit

Já zas doufám,že boží mlýny melou...
Smečka
jo to s tebou souhlasím ale ještě bych k tomu dodala to co říká můj tatínek, že melou k...a moc pomalu a musí se jim pomoct !!!
Když si představím, že by mi zastřelili Filípka ...

Smečka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 07:59
- Nahlásit

že melou k...a moc pomalu a musí se jim pomoct !!! Amir
Pomalu,ale jistě...doufám.
Když si představím, že by mi zastřelili Filípka ...
Kdybych měla čím,zastřelila bych ho taky.Určitě bych v tu chvíli vůbec nemyslela.

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:04
- Nahlásit

Moje dcera zase říká - na každou svini se jednou voda uvaří.

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:12
- Nahlásit

já taky na pohádky nevěřím ty kluci mylsivecký drží při sobě. Mě ten odkaz nejde otevřít, tak nevím co se stalo a jak se to stalo, ale myslivci něco vymyslí aby s toho vybruslili

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:46
- Nahlásit

Petra
Ahoj, je to na str. 22 dole - Postřelili mi Korálka

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:57
- Nahlásit

Lola1
díky teo je teda hnus
psala jsem ti na saraxátko

Smečka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:12
- Nahlásit

já taky na pohádky nevěřím ty kluci mylsivecký drží při sobě.
Petra
Tohle by mu nemělo projít.Pokud bych ho nezabila na místě,obrátila bych se na právníka.

Petra
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:21
- Nahlásit

Smečka
Tohle by mu nemělo projít no taky doufám a proto držím palce a byla bych ráda kdyby jsme se to dověděly jak to dopadlo

Terri
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:18
- Nahlásit

radek
to je jistě fakt, jenže ten zákaz vstupu do lesa platil i pro toho myslivce ....a na ovčácká plemena se prostě střílet nesmí !
Jenže co má dělat člověk, který chodí z práce za tmy? Já chodívám také v noci do lesa, s baterkou.
Co se týká toho, že se nesmí střílet na ovčácká atd. plemena - nemám iluze o tom, že myslivci, kteří jsou schopni takového zastřelení psa vůbec ví, o jak ta plemena vypadají...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 11:57
- Nahlásit

Včera v TV ukazovali majitele psa i toho myslivce, dělalo to na mě dojem že celá věc je i o nějakém "řešení" vztahů mezi nimi...

Mel
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:01
- Nahlásit

Já doufám, že když se to propere v médiích, že by snad mohl být ten myslivec potrestán a že by mohl spadnout hřebínek více takovým idiotům...

fromeli
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:04
- Nahlásit

, že by snad mohl být ten myslivec potrestán
o tom pochybuju

abby
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:38
- Nahlásit

Shodou okolností jsme chodili k vetovi kousek od tamtud a jednou jsme tam potkali myslivce (už jsem o tom někde psala) a ten mi říkal,že myslivci si takový hajzlíky pěkně hlídaj a když někdo z nich něco takového provede,tak to má u nich spočítaný.Říkal,že pár magorů mezi nima pořád je,ale většina by si to nelajzla.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

Ketrin
také si myslím, ten myslivec nejenže věděl, že se jedná o borderku (to nemohl přehlédnout) - ale psa vyloženě znal, dost hnusný.

Bela
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 14:35
- Nahlásit

Holky, mozno u vas melu tie mlyny pomaly, ale u nas snad este pomalsie, ak vobec....

nam v lete zastrelili Robinka takmer pre ocami mojho syna v husto frekventovanej oblasti za bieleho dna!

Urobil to clovek, ktory je medzi psickarmi notoricky znamy, ludia ho bezne u nas v okoli stretavaju, moj syn sa s nim rozpraval a presne ho policii popisal!

Bolo to vo vsetkych mediach, podali sme trestne oznamenie...zatial sa nic nevysetrilo.

Drzim palce a dufam, ze u vas je to lepsie a ze bude spravodlivosti ucinene zadost.
takyto hajzli nepatria do slusnej spolocnosti a uz vobec by nemali mat pravo narabat so zbranou!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 14:46
- Nahlásit

Lesanka
hlavně je hnusný uvažování onoho pána ve stylu "tohohle týpka nemusím, tak mu odbouchnu psa"
obvykle se myslivců zastávám, ale tenhle mezi nimi nemá co dělat

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 14:47
- Nahlásit

v Tv jsem to neviděla, takže můžu hodnotit jen podle toho co jsem si přečetla. Je to humus. Bohužel poškozený, veřejně uvedl, že šel sám, a myslivec byl taky sám. Nevím jestli to někdo viděl, ale těžko, tzn. že nemá svědky a dodatečně je nemůže nahlásit. no mohl by, ale velmi by se zmešila jeho důvěryhodnost. Je jasné, že pes je mrtvý, ale nejsou svědci. Takže se obávám, že se nic nevyřeší. Jedině, že by se střelec sám přiznal. Byla jsem poučena, že i když svědky nemám, a volám policii,je třeba říct, že svědkové jsou, nahlásit jména, s tím, že právě museli odejít třeba do práce atd. Jinak je šance na potrestání nulová.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 14:57
- Nahlásit

AOZ
Jedině, že by se střelec sám přiznal

Ale on přímo v TV řekl, že toho psa zastřelil. Že prý majitele v minulosti varoval atd... vidím to na spory mezi nimi a odneslo to chudák štěně.

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 15:02
- Nahlásit

Tak to má pak ten pán (majitel) štěstí v neštěstí. A o střelci je zcela zřejmé jak je na tom s IQ.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání