| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Led 2005 16:30
- Nahlásit
chci se jit podivat na mezinarodni vystavu psu jako divak, ale chci vzit sveho psa s sebou, je to mozne nebo nevystavovani psi tam nesmi?
|
Lenocka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2005 17:06
- Nahlásit
smí, musí být ale řádně očkovaní a to nejméně měsíc a nejdéle rok před výstavou. navíc musí být nejdéle 3 dny před výstavou prohlédnuti veterinářem, který vystaví potvrzení do očkovacího průkazu. psi, kteří pochází z oblasti, kde se výstava koná, nemusí toto vyšetření mít, ale já osobně vždy raději razítko mám.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Úno 2005 20:04
- Nahlásit
Máme australského silky teriéra, chci s ním jít na výstavu, už jsem ho také přihlásil, ale mám problém. V rodokmenu je zapsaná přítelkyně a nikde jsem se nedočetl zdali mohu vlastně jejího psa vystavovat já. Samozřejmě pes poslouchá více mně a je to takový můj stín.
|
Lenka
|
# Zasláno: 19 Úno 2005 10:33
- Nahlásit
Vystavovat psa muzete klidne vy, nemusi ho vystavovat ten, kdo je zapsan v rodokmenu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Úno 2005 10:52
- Nahlásit
Moc děkuji za informaci.Tak a hurá na výstavu.
|
Tony
|
# Zasláno: 21 Úno 2005 14:11
- Nahlásit
My jsme u našeho psa měli v rodokmenu zapsáno pouze jméno chovatelky (nějak jsme to zapomněli vyřešit) a ještě nikdy jsem se nesetkala s problémem, ani na výstavě, ani v klubu, ani na bonitaci. Když o tom ale přemýšlím, vlastně ani nevím kdo je jako majitel zapsán v plemenné knize (psa jsem dostala darem narychlo potom, co chovatelka onemocněla a nemohla se štěňatům věnovat), jelikož žije asi 300 km od nás a problémy jsme s tím žádné neměli, neřešilo se to. Ale asi není v pořádku, že to může takhle fungovat.
|