| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 12:01
- Nahlásit
Feňule má - bohužel velmi dlouhodobě ATB - takže máte někdo osvědčenou značku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 12:30
- Nahlásit
Mrkni na Aptus Aptobalance. Znami maji ozkouseno a hodne psici pomohlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 13:11
- Nahlásit
Fifi
uuuž jsem na tvou radu někde jinde narazila a právě to študuju. díkuju
hodne psici pomohlo.
brala atb? jak se to projevilo to, že jí to pomohlo - dík.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 13:20
- Nahlásit
PetraK
To byla ta josefcice, pomahalo ji to prubezne, po operaci a atb, dokonce i pri ty jaterni diete, kdyz ji obcas skrundalo a bylo z nicehoznic najednou blbe...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 13:41
- Nahlásit
Fifi
Super. díky moc, já sem právě chytla i toho našeho veta a ten mi taky říkal tuto. Takže už jsem našla, že v Brně ho maj nejlevnějš a protože tam mám dočasně kolegyni, tak tak dostala úkolem mi to vyzvednout a poslat po poslech.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 14:48
- Nahlásit
Já teda nedám dopustit na klasický Probican. Jako prebiotika pak podávat červenou řepu, psyllium, sliz z lněného semínka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 14:55
- Nahlásit
corgi
Probican
ten zmiňoval taky, ale s tím, že je nutný ho uchovávat v lednici, že je citlivější na přechovávání. Jezdíme na chalupu... znám se, buď bych ho zapomněla tam, či tady.... s tím sypkým to bude dobrý v tom, že kus vezmu s sebou a nechám si tam. Mám teď tolik věcí, který musím nosit v hlavě a nemusela bych to ohlídat.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 20:02
- Nahlásit
PetraK
Skladujte při teplotě 10-22°C - já ho teda mám v lednici, no, přiznám se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 10:46
- Nahlásit
corgi
no on po otevření právě v tý lednici být má, říkal můdr., takže děláš dobře.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 17:32
- Nahlásit
PetraK
Probican se rozhodne zhorsil od doby, co prestali vyrabet prasek a delali jen tu pastu. Ale mohl se zase zlepsit treba...netusim, ale pochybuji
Byt Tebou, hlavne zkusim overit, jestli je rozumny/funkcni davat psovi probiotika nejak vice pravidelne proto ze bere pravidelne dlouze ATB...aby to proste nebylo jako snazit se presolene jidlo spravir tim, ze do nej nasypes kopec cukru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2016 09:27
- Nahlásit
zbrnd
..aby to proste nebylo jako snazit se presolene jidlo spravir tim, ze do nej nasypes kopec cukru
dík, to je vhodná připomínka. Ono i tady na tom Aptocosi letáku píšou podávat 2-5 dnů. Tož dám těch pět, pak uděláme přestávku.
Probican se rozhodne zhorsil od doby,
no on taky jako první právě říkal tuten Aptocosi
|