| Autor |
Zpráva |
janacajkova2
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 01:23
- Nahlásit
Dobrý den, naší 10 leté fenečce zjistili šedý zákal (9kg, oříšek), jedno oko už je slepé a na druhém jí to začíná. Přemýšlím o operaci,ale nemůžu se rozhodnout mezi MVDr. Beránkem a MVDr. Trnkovou. Jde mi hlavně o kvalitu zákroku. Můžete někdo poradit? A jak vaši pejsci zvládli operaci? Díky za názory, Jana
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2015 11:40
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_6259_0.html a http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_4025_0.html dejte si vyhledat "beranek" pripadne posklonujte.
Zda se, ze s MVDr. Berankem chybu neudelate a da se jeste po foru urcite dohledat nejaky info
|
janacajkova2
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 03:10
- Nahlásit
Díky za odkazy, ale ty už mám načtené. jen bych chtěla nějaké aktuální doporučení, recenze na internetu ohledně těchto dvou lékařů jsou dost staré. ale stejně díky. dám přednost Beránkovi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 06:16
- Nahlásit
http://www.znamylekar.cz/jiri-beranek/veterinar/pa rdubice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2015 09:01
- Nahlásit
janacajkova2
no já na Beránka slyšela jen chválu, i v poslední době, Trnkovou neznám, tak asi moc neporadím.
|
Romy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 09:15 - Změnil/a: Romy
- Nahlásit
janacajkova2
Kterého veterináře jste si nakonec vybrala? Mám stejný problém...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 18:08
- Nahlásit
Recenze na vety na internetu svedci o chouně tak leda .... to proto, ze to pisou vetsinou proste ti kynologove, co na netu vetsinou pisou.
|
Nicky
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2016 22:19 - Změnil/a: Nicky
- Nahlásit
Pan Beránek je na oči třída, ono jich tady v republice tolik kvalitních není. Taky jsem to řešila, přímo s ním, několik let zátky, dospěla jsem k názoru,že pokud není problém bolestivý, neřešila bych operačně. Pro psa není až tak stresující, že oslepne, to spíše pro majitele. Další věc, efektivnost zákroku, starší pejsek, narkóza, stres, finančně ani nemluvím. Nejdříve bych se poradila s vetem, jestli to má vůbec význam, klidně z oběma, dle přístupu veta bych mezi nimi volila.
|
Romy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:36
- Nahlásit
Nicky
děkuji za radu. Právě taky stále zvažuji hlavně ten věk spojený s narkózou. Má i menší šelest na srdíčku. Veterinářka by operovala hned, ta s tím problém neměla. Ale nevidí dobře na sítnici, takže navrhla odstranit čočky s tím, že by možná viděl nějak do dálky, ale na půl metru nic. Takže pravděpodobně to nechám tak, jak to je. Doma se pohybovat umí, jen občas ty schody... sem tam prošlápne a letí dolů, ale až z posledního, nebo předposledního schodku, ne celé patro .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 09:38
- Nahlásit
Romy
ale to se nejhur da resit, ze ze schodu na kratkym voditku nebo nejak napovelovat na konci aby zastavil, nez ho treba dojdes, aby si neublizil
|
Romy
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 10:10
- Nahlásit
cernej caj
on už Chuck ani moc neslyší (bude mu za pár dnů 13), takže povely taky nic moc. Ale vzhledem k tomu, že je to náš stín, tak po schodech chodí víceméně s náma. Když jde nahoru, tak OK. A jen velmi velmi zřídka se stane, že uklouzne z předposledního schodu.
|
Nicky
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2016 22:00
- Nahlásit
Tak udělat doma opatření, aby nedocházelo ke zraněním. A sledovat vývoj, hlavně aby to nebolelo.
|