| Autor |
Zpráva |
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:35
- Nahlásit
Mar3
Podívej se na Kresku, jsou tam fotky od miminka. Ano, všichni vypadají srandovně. A jak hřejííííí !
www.kressizhaliparku.wz.cz
|
wami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:36
- Nahlásit
jorkaAmálka
Asi jsem tupá, ale kde je ten modrej nápis - změnit ?
kdyz napises ty prispevek, tak u tvych prispevku vedle napisu "citat" (uplne nahore) je napis "zmenit"...
|
kiwikik
Člen |
- Nahlásit
Mar3
Sice jsme paní chovatelce posílali asi před necelým rokem fotečky ale na stránky si je nedala - jsou taky aktualizovaný v listopadu 2005.
tak tady máte Belliska
málem jsme měli Blueberry - já jsem chtěla ji ( Bellišákovi to neříkejte) ale pak si naši prosadili že Belda je takovej hodnej...
|
Mar3
Člen |
- Nahlásit
jorkaAmálka
no jo,ale ta to číro neměla tolik ježatý jak tady ten tk to je pro mně zrovna teda jednička tady tento psék takovej pankáč (nebo punkáč? )
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:38
- Nahlásit
aren
Ale já tam nic nevidím, modře je tam jen CITÁT. Musím se smát - mám vytřeštěný oči a hledám, hledám. Fakt to nenajdu !!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:40
- Nahlásit
jorkaAmálka
Hned vedle citátu, vpravo od něj. Každý to má jen u svých vlastních příspěvků. Nic?
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:43
- Nahlásit
wami
Já už možná vím ! Jestli to nebude tím, že vždy po zaslání příspěvku mě to automaticky odhlásí ! Musím se pokaždé když chci něco odeslat znovu registrovat. Teď zase.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:45
- Nahlásit
aren
Ne, fakt tam nic nemám ! Nepíši ale ze svého PC, asi to bude tím. Nevím kde kliknout aby se to neodhlašovalo.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:46
- Nahlásit
jorkaAmálka
No, tak když se zase přihlásíš, tak to tam bude. Proč Tě to odhlašuje, nevím. Napiš adminovi, jestli u toho ne-svého PC budeš víc.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 21:52
- Nahlásit
aren
Už mě to asi docvaklo ! Ze svého PC se z této diskuze neodhlašuji. Asi jsem přihlášená z jiného PC. Tady mě totiž nejde se přihlásit. Pouze když napíšu vzkaz, vyplním už. jméno a heslo a hotovo.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 22:12
- Nahlásit
jorkaAmálka
když mi zavčas řekneš kdy to je tak pojedem rádi budem fandit!!!!
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 22:16
- Nahlásit
no Belišák je totiž exot páč nikdo nepozná že to vlastně je chocholáč! ale je táááák krásnej!
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 22:20
- Nahlásit
mně se líbí tady ten
URL
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 23:38
- Nahlásit
kiwikik
ježíš ten nemá chybu
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:53
- Nahlásit
Mar3
tak jsme se dočkali a na http://www.sweb.cz/hairless/vrh_b.htm má Bellišák dokonce 3 fotečky
|