| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
Anu
nebo jak ty zkratky vlastně jsou ,ačkoliv to je jedno je to taky od I
Jen počkej, zajíci, až si Tě přečte nějaký kynolog .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:21
- Nahlásit
No, abych odčinila to OT, tak můj Píďa do tří let zažil hodně hladování, a dodnes, i když už je mu přes šest, tak je na jídlo magor. Ne že by se přežíral, to ne, ale hromadí si jídlo, sedí nad ním a hlídá si ho a to mu dělá víc dobře, než samotné jezení. Taky si dělá zásoby v pelíšku a krade ostatním z jejich misek. Klukům, co nikdy nepoznali nouzi, je to jedno a nechápou, co furt s tím jídlem má.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:23
- Nahlásit
Takhle se přesně cejtím, když někam odcházím a nechávám jí v krámě a to než odejdu tak jí desetkrát zopakuju buď hodná pupinko maminka brzo přijde tak to tu vydrž, přítel vždycky jenom nechápavě kouká a říká mi, že se takhle neloučím ani s ním a to se jedná třeba o tu hoďku nákupu, ale vždycky na ní vidím jak je vystresovaná a začne se klepat, ale tý radosti když přicházím to nemá konce a ty skoky, když jí někdo vidí myslí si, že je na pérkách a v noci když usíná musím mít ruku v boudičce tak pět minut než usne a pak už chrní,ale je to rituál kterej vyžaduje před spaním
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:25
- Nahlásit
Já si brala z útulku týraného dobrmana (tehdy mu byly cca 2 roky), byl nejspíš někde zavřený, protože při vycházkách viděl některé věci úplně poprvé a byl z toho vždycky úplně vyřízený. Navíc byl agresivní vůči všemu co se hnulo.... Agresivitu vůči lidem jsme zvládli rychle, kočky nesnáší doteď (je mu už osm let) a agresivitu vůči psům jsme odbourali během 3 - 4 let. Bydlím s mamkou a na převýchově jsme se podílely obě, ale víc přilnul k mamce. Vítá nás obě šíleným způsobem,ale nese hůř když odejde mamka. Od listopadu máme fenku dobrmana (nyní 8 měsíců),brali jsme si jí v 6 týdnech, protože fena už se o štěnda nechtěla starat. Aron jí přijal normálně a oba se milují. Čubinka má úžasnou socializaci a je naprostý závislák na mě, protože se jí věnuji nejvíc. Myslím že 7 měsíční fenka je tvárná,ale taky doporučuju,aby k Vám chodil budoucí majitel co nejvíc. Jinak souhlasím se vším co se tu napsalo
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2006 14:30
- Nahlásit
Ještě jsem zapoměla dodat, že Aron byl podviživená hromádka "neštěstí", která svůj strach přesouval do agrese (jak už tu bylo napsáno). Navíc vůbec nevěděl co jsou granule a když jsme mu uvařili papání, aby se spravil tak na to koukal a zkoumal jestli to náhodou není otrávený. A teď co může to sežere. Není mů blbý odstrčit čubinu a vlízt jí do misky (přitom třebba před dvěma vteřinama dojedl svoje krmení)
|